Şimdi Ara

KPSS Soru çok önemli!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar ben önlisans mezunuyum ve işletme okuyorum 4 e gectım sizlerinde fikrini almak istiyorum bana yardımcı olun lütfen. işletme lisansını dondurup önlisans olarak mı hazırlansam atandıktan sonra 4 yıllıgı bitirsem mı daha ıyı .yoksa bu sene 4 e devam edıp lisans olarak mı sınava hazırlansam bı yandan ? nasıl kolaydır sızce fıkırlerınız nedır? Önlisan elektrik mezunuyum?

    Önlisan elektrık mezunları nerelere yerlesebılır?

    lisans işletme mezunlar ınerelere yerlesebılır ?

    tablo varmı bunları ıceren ?

    Şimdide cevap atanlardan Allah razı olsun .



  • önlisans elektrikten işletmeye nasıl geçtin yahu? sanırım işletmeyi 1 den başladın..bence yaşın küçükse direk lisans için kas derim,çünkü lisansta daha düşük puanlarla yerleşiliyor ama diğerlerinde puanın daha yüksek olması gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: righteous@

    önlisans elektrikten işletmeye nasıl geçtin yahu? sanırım işletmeyi 1 den başladın..bence yaşın küçükse direk lisans için kas derim,çünkü lisansta daha düşük puanlarla yerleşiliyor ama diğerlerinde puanın daha yüksek olması gerekiyor.

    önlisans elektrıkte iişletme ve iktisata gecıs yapılabılınıyor 3 den baslıyorsun. ama 2 sınav arasında da zorlluklar var lisans sınavının puanı az ama cok daha zor oluyor sınav
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.