Şimdi Ara

kredi başvurusunda işsiz olduğum halde mesleğimi yazsam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • şuan çalışmıyorum işsizim meslegimi yazsam çalışıyor olsam tahmini maaşımıda yazsam kredi verirmi birde sıkıntı falan olurmu la bilemedim simdi netten başvuruyorum çok büyük bir tutar değil zaten işsiz yazınca vermiyorlar



  • Maaş bordrosu göster dediklerinde bir belge gösterebiliyorsan sorun çıkmaz yüksek meblalar çekmediğin sürece. (ayarlayabilirsen birine yaptırtabilirsin parayla)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vortex-

    Maaş bordrosu göster dediklerinde bir belge gösterebiliyorsan sorun çıkmaz yüksek meblalar çekmediğin sürece. (ayarlayabilirsen birine yaptırtabilirsin parayla)

    yo zaten şubeye falan gitmiyorsun direk hesabına yatıryormuş herhalde kendi bankam yani bordro falan yok değil mi
  • wolfisc96 kullanıcısına yanıt
    Bak hocam bu iş o kadar kolay değil.

    Aaaa çok olay kredi çektim falan duymuşsundur böyle laflar ama o kişilerin banka hesapları var ve maaşlarını o bankadan alıyorlar vs. vs. diye gider. Hepsini oradan banka müdürü tek tıkla görebiliyor. Senin belgelerini görmek için sayfanı açacak odasında koltuğunda otururken. Senin adına kayıtlı bir gelir belgesi göremediği vakit basacak Onay Verilmemiştir damgasını.

    Senin bankada adına kayıtlı hesabında bir gelir belgesi, dökümü yoksa kredi falan unut.

    Ha hiç mi bir yol yok bu krediyi almanın işsiz olduğun halde dersen tabii ki var. Kefil gösterebilirsin bir arkadaşını, tanıdığını. Ama bu 1. dereceden yakın akraban olmayacak tabii ki. Onun da şartları var. Araştırırsan çözüm bulmak zor bir şey değil. Mesela ben eğitim kredisi alacağım 15 lira çekicem 36 ayda ödeyeceğim ayda 500 lira şeklinde. Bir de 3 ayda 1 ödeme imkanı var ondan da yararlanacağım. Gelirim yok ama teyzem var onu kefil göstereceğim 20 yıldır sınıf öğretmeni kendisi devlet okulunda.

    Ödemeyi de bir işe girerek yapacağım ve kyk kredisi geliyor 500 tl 9 ay boyunca her sene ailem de destek olacak o şekil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex- -- 5 Temmuz 2017; 16:52:15 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.