Şimdi Ara

Kredi kartı bilgileri geçersiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 gündür hunharca witcher 3 almaya çalışıyorum ilk denememde alamadım çünkü kredi kartımı internet alışverişine açmayı unutmuşum sonra hemen açtırdım onayınız alınmış kampanyaya katıldınız mesajı geldi ondan sonra almaya çalıştığımda yine aynı hatayı ısrarla alıyorum,türkçe harf kullanmıyorum adresim tam uyuşuyor ama ödeme satın alma kısmına gelince kart bilgileri geçersiz diyor,ıskalama ücretleri adı altında 0 kuruş 0 kuruş çekilmiş yani gerçekten 2 gündür denemekten sıkıldım artık sony müşteri hizmetlerini arıyorum adresini soy isminizi türkçe yazmayın diyor yine deniyorum kaydediyorum ama alamıyorum satın alma kısmında kart bilgileri geçersiz diyor bunun bi çözümü yok mudur? gerçekten sinirim bozuldu artık denemekten acaba kredi kartımı online alışverişe açmadım mı diyorum tekrar sms atıyorum onayınız daha önce alınmıştır diyor,bu sorunları bilseydim gerçekten ps4 almadan önce düşünürdüm sinir sahibi oldum 1 yıldır oyun almıyorum okul yüzünden tam ara vermek istiyorum bu sorun çıkıyor bir de çözümleriniz için teşekkürler şimdiden...







  • psn arada bir sapıtıyor. daha sonra deneyin
  • Hocam aynısı bende de oldu günlerce uğraştım. Daha önce aynı bilgilerle aynı kartı kabul etti şimdi etmiyor günlerce uğraştım kafayı yedim olmuyor 3 farklı kart denedim olmadı sonra ininal ile denedim alabildim. O ininalle sonra bidaha almayı denedim alamadım. Gerizekalıca bir sistem hiç bi düzeni mantığı yok. Ama senin kart bloke olmuş artık alman çok zor. Başka kartla yeni bir hesapta dene.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an bu konuyu açmaya gelmiştim. Kredi kartı bilgileri geçersiz diyor alısveris yapamıyorum. Delirmek üzereyim ben de . Yok mu bunun bi çözümü ya ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartı bilgileri geçersiz diyor ama bankadan sms geliyor güvenlik sebebiyle 149,99 tl onaylanmamıstır diye. Demek ki kredi kartı bilgileri dogru bana mesaj geliyor. E banka emden onaylamıyor işlemi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.