Şimdi Ara

Kredi Kartı Bilgilerim Kopyalanmış, İnternetten Alışveriş Yapılmış! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
5
Favori
53.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • satici_53 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba satici_53,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com Donanım Haber Ekibi
  • 11.11 de benimde n11 alışverişim oldu. 2.500 liralık yurtdışı alışverişi var.İş bankasından bilgi bekliyorum 10 gün oldu sonuçlanmadı.
  • volkan9x V kullanıcısına yanıt
    n11 musteri verilerimi calındı ne oldu. n11 musteri hizmetlerini arasam onlarında anlayacagını sanmıyorum. bakalım pazartesi banka size dönüs yaparız dedi konuyla ilgili olarak.
  • futan5500 kullanıcısına yanıt
    sağolun. sizden tek cemmimdemi 2000 yapmıslardı. bende 5 siteden farklı farklı toplam 1960 tl yapmıslar banka 60 günde belli olur ama pazartesi siz döneriz konuyla ilgili dedi. sadece itirazdamı bulundunuz yoksa savcılık suc duyurusunda bulundunuzmu simdiden tesekkürler.
  • 2 seferde cekmislerdi.sadece bankaya itiraz formu gonderdi mailime onu doldurdum merkezine faxladim bide o formu bi subesine de verdim 1 hafta bile surmedi.bakin isin en can alici noktasi neresi bikiyormusunuz egerki banka bana kullanildigi an mesaj atmasaydi ekstrede gorseydim ustune soguk su icerdim.yani alisveris amsterdamdan nikestore.com ve empire hotel diye yurt disindan yapilmis.aninda mesaj atildigi icin islem internet alisverisi oldugu icin provizyonda bekliyor sukur ki ekstreye yansimamis yansirsa sikinti...halloldu savcilikla veya karakolla ugrasmadan.insallah sizde kurtulursunuz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkan9x V kullanıcısına yanıt
    Merhaba volkan9x,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com Donanım Haber Ekibi
  • Arkadaşlar benimde malesef başıma geldi,
    Benimki tirajikomik biraz.
    O gün sadece bimden komik bir rakamla alışveriş yapmıştım.
    Gecesinde saat 22 sularında 3d secure mesajları gelmeye başlamış ben 00.20 gibi durumu farkettim, bankayı aradım ikibin kusur işlem yapılmış dediler.
    Kartı iptal ettik telefondaki arkadaş iptal için iletişime geçiyorum falan deyince olayın üstüne düşmemiştim.
    Aradan bir iki gün geçtikten sonra baktım büyük kısım duruyor, satıcılarla kendim iletişime geçtim. Büyük kısmını kendim çözdüm; sağ olsunlar iptal ettiler.
    Yalnız ttnet ve penti kaldı.
    ttnetten düzenli fatura ödemesi 600 küsürlük bir işlem.
    Ttnetin en büyük sıkıntısı ne genel müdürlüğü aradığınızda ne müşteri hizmetlerinde muhatap bulamıyorsunuz.
    Uzun lafın kısası ben son güne kadar bir umut bekledim belki iptal edilir diye.
    Ekstrem geldi, son ödemeye yaklaşınca gittim itiraz formu doldurdum.
    Bir hafta içinde dönüş olmazsa savcılığa da gitmeyi düşünüyorum ama sanırım çok yaygın bir sıkıntı var. Bu kadar insanın başına geldiğini görünce umudum azaldı açıkçası.




  • Bugün benimde başıma geldi. Allahtan kredi kartında limit yokmuş 250 tl de durmuşlar. Avea'dan 4 işlem gözüküyor 50 62 48 falan gibi küsüratlı rakamlar. 3D mesajları falan gelmedi. Sanırım fatura ödediler ve 3d kodu sormadı. Provizyondayken gördüm hemen aradım iptal ettirdim yarında bankaya gideceğim. Anlamadığım nokta hiçbir güvensiz siteden alışveriş yapmadım, en son steamden bir satın alım yaptım başka da bir şey yok. Anlamadım nasıl oldu ne bitti. İnşallah halledicem yarın gidip konuşucaz bankayla bakalım.. Avea,Turkcell vs. bu tarz işlemlerde anlayışlı oluyor mu iade konusunda ?
  • benzer bir olay başıma geldi. amazon'dan bir alışveriş yapmıştım. 15 gün geçmesine rağmen ödeme hala provizyonda gözüküyordu. Ben de hergün girip kontrol ediyordum cep şubeden. Sonra bir gün bir baktım "TTNET DÜZENLİ ÖDEME" adlı 132.25 liralık bir işlem gerçekleşimiş kredi kartımdan. Yer olarak da ANK diyor. TTNET'i aradım, biz öyle bir ödeme almadık dediler. Sonra hemen garanti bankası'nı aradım. Kredi kartımı iptal ettiler. şubeye gidip itiraz formu doldurdum, dilekçe yazdım falan. 1 haftada parayı kredi kartıma iade ettiler. Açıklama dahi yapmadan. Üzümü ye, bağını sorma hesabı ben de üzerine gitmedim.
  • Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar. Dün sabah benden de 3 kerede türk telekom mobil adı altında harcama yapıldı.

    Hemen arayıp kartı kapattırdım.

    Bende 1 hafta önce n11 den alışveriş yapmıştım.

    Acaba hiç internetten alışveriş yapmayan birinin başına geldi mi bu olay?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doc.dr D kullanıcısına yanıt
    Merhaba doc.dr,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com
  • n11 N kullanıcısına yanıt
    Bankaya başvuruda bulundum. Şu anda beklemedyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de donanımhaber de bu kart bilgilerini kopyalama olayını okudum kıllandim dogrusu
    sonra kartimi internete kapattim.sanki icime dogmus.
    dun gece bir mesaj geldi 94 liralik vadofone faturaniz odenemedi diye.
    benim vadofone ile alakam bile yok. aninda finansbanki aradim.
    burasi cok ilginc adam acar acmaz kredi karti bilgileriniz kopyalanmis dedi.
    kapatin dedim zaten hemen kapattik dediler.
    hatta telefondaki kisi su siralar cokca var dedi.
    ben de kredi kartimi anahtar gormedigim yerde kullanmam. uzun zamandir kredi karti kullaniyorum.
    kartimin limiti de yuksek verilmis sadakam varmis.
    yeni kart gelsin ilk is limitimi dusurecem boyle birsey var mi bilmiyorum.
    bir dunya limit verip bunun guvenligi saglanmiyorsa ne anladim o isten.
    bir de suclu benmisim gibi 42 lira yeni kart ucretini hemen eklemisler ekstreye.
  • Benimde yapıkredi nuvo kartımdan para çekmişer. Galiba kartımı kopyalamışlar 1300 esnek hesap vardı 1250 tl çekmişler ama ziraat atmsinden çekmişler nedense şimdi uğraş dur bakalım parayı alabilcezmi. yarın bankaya harcama itirazı yapacam.
  • Arkadaslar merhaba.

    Internetten sadece alisveris yapacagim zaman yetkiyi acip sonra kullamima kapatiyorum.

    Bu durumda kopyalanmis olsa bile alisveris yapilabilir mi?

    Tsk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapar tabiki ama sen karti actiginda oda o onda islem yapmasi lazim yani denk getirmesi lazim zor bir ihtimal... Bende o sekilde kullaniyorum ama sana tavsiyem en garanti yol sanal kart kullan sikinti yasamazsin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cntzlm kullanıcısına yanıt
    Aynısı ap aynısı bana oldu. bende sadece turkcellden çekim yapılmış. şimdi gittim 3d secure kullanılmış ve kadın sanki düşman gibi davranıyor bu olay sonuca bağlansın kartı kapatacağım inanın bankadan şüpheleniyorum. öyle kötü davrandı kadın babasının bankası sanki ama bunu kullancağım ve bir daha garantidende işlem felan yapmam.
  • proteo kullanıcısına yanıt
    evet bende faturaları öyle ödüyorum olabilir.
  • benimde 3 ekimde başıma geldi yabancı siteden 10 dolar çekilmek isteniyor diye mesaj geldi hemen aradım iptal ettirdim başka alışveriş olmadı ogün dedi müşteri hizmetleri bu sabah aradılar 28 tl ve 32 tl turkcell fatura ödenmiş. adam kartı açtırmak için elinden geleni yaptı sonra tek bilgi vermeden turkcelli arayın dedi kapattı. aradım müşteri hizmetleri numara olmadan bulamayız diyor banka numarayı savcılık izni olmadan vermeyiz diyor. form doldurdum savcılığa da bakalım ileriki günlerde sağlam araştırma yapar giderim.
    alışverişlerim; gün içinde dominos pizzadan doğrudan pizza. ondan öncesinde 1 aydan daha fazla süre aliexpresten alışveriş yaptım. şüphelerim telefondan telekom faturası öderken yada şehirler arası yolda yaptığım. benzinlik alışverişlerinin birinde kart bilgileri gitti. çünkü internet alışverişi yaptığım aktif 2 kart daha vardı onlarda sıkıntı çıkmada. dışarda çalınmış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: proteo


    quote:

    Orijinalden alıntı: balabanraca

    Merhabalar,

    arkadaşlar son dönemde iki farklı bankaya ait Sanal Kartlarımla işlem yapılmaya çalışılıyor.

    Maximum
    - İlki takribi bir buçuk ay önce telefonumawww.ttnet.com.tr kanalından fatura ödemeye çalışılıyor, Sanal kartımda bakiye Sıfır olduğu için başarılamıyor.
    İlgili bankayı arıyorum. Sanal kartınızı iptal ediyoruz. Yapılan işlemi göremiyoruz dediler. Her ihtimale karşı ana kartı da iptal ettirdim.

    Bu yapılan başarısız deneme öncesinde sanal kartımı : Aliexpress, Avast ve Hepsiburada'da kullanmıştım.

    Paraf
    - İkincisi diğer bankaya ait Sanal Kartımla bu sabah saat 5:00 sularında "Sonu XXXX olan kartınızla 0 USD doğrulama işlemi gerçekleştirildi. Size ait değilse bankamızı arayınız" Akabinde bankayı arayıp, Sanal Kartı ve her ihtimale karşı Ana Kredi kartını da iptal ettirdim. Aynı bankadan 5:06 ve 5:31 sularında 3D secure şifreleri geldi. Biri Tipsport SK A.S.1 firması EUR 10 harcaması için, diğeri Skrill Ltd USD 10 harcaması için. Kartları 5:01 sularında kapattırdığım için ve 3D secure şifreleri bana geldiği için kaale almamam gerektiği söylendi bankanın ilgili birimi tarafından.

    Bu yapılan başarısız denemeler öncesinde sanal kartımı : En az 1 ay önce, Morhipo, 1v1y, Hepsiburada gibi bilindik sitelerde kullanmıştım.


    Uzun lafın kısası... Son dönemde ne oluyor arkadaşlar? Sanal Kredi Kartı bilgileri nereden çalınıyor?

    2005 yılından bu yana internetten alışveriş yaparım. Alışverişlerimi hep Sanal kart üzerinden ve bilindik e-ticaret firmalarından yaparım. Bu konuları araştırırken, bilgisayar mühendisi, bankacı kişilerin de sanal kartlarının nasıl çalındığına dair kafalarında soru işaretleri olduğunu gördüm.

    Çekilen tutar banka tarafından iade edildi ama artık iyice tetikteyim. Üç ayrı bankadan dört adet kartım var, hepsi de internet,telefon vs kapalı, sadece üzerlerine tanımlı sanal kartlar var. Sanal kartların da limitleri alışveriş sonrası sıfırla diye ayarlı, alış verişi yapmadan önce internet bankacılığı üzerinden kartın limitini artırıp alışverişi öyle yapıyorum. Bu arada ben ttnet ten şüpheleniyorum. ttnet faturalarını internet üzerinden ödeyen hemen hemen herkes de bu problem var. Bir takım kişiler zamanın da ttnet in ödeme sayfasını Millete gönderip ödemeyi kendi kurdukları sisteme aktarıyordu. Şu an sanırım kart bilgilerimizi yurt dışına da satmışlar. Bu iş uluslararası bir boyutta, bankaların buna acil önlem alması gerekiyor. Şu an bütün kartların iptal edilip bu işe önlem alındıktan sonra sahiplerine yollanması gerekir. Benim asıl korkum her şey artık e devlet adı altında internete döküldü, araba, ev üstünüzde görünen ne varsa satabilyorsunuz. Böyle bir sistem de koyun gibi korumasız bekliyoruz, kurtların aklı da hep çalıp çırpmaya çalışıyor gel de güvende hisset kendini bu Dünya da.

    Kart mart değil de halledılır de e-devlet sıkıntı ya..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.