Şimdi Ara

Kredi Kartı Borcu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar, ben bazı sebeplerden dolayı akbank da ki 5300 tl lik kredi kartımdan yaklaşık 5000 tl kredi kartı borcum oldu. Üniversite öğrencisiyim dolayısıyla üzerime hiç bir şey yok. Annem ile beraber yaşıyordum normalde okula başlamadan hani adresim hala annem ile yaşadığım ev gözüküyor. Şimdi bu parayı ilk başlarda biraz ödedim de bundan sonra ödeyemeyeciğim hani banka annem ile yaşadığım annemin evine haciz getirebilir mi ? Evde doğru düzgün pek eşya da yok öyle ama genede mesela eve gelip benim olan elektronik şeyleri, kıyafetleri,ayakkabıları yada eve ait bir şeyleri haciz edebilir mi ? Sonuçta evde bana ait olan şeyler aşağı yukarı belli yok gibi yani o yüzden bilgisayar,telefon,ayakkabı, kıyafet vs var. Yani banka ödeyemezsem sonuç olarak geliri olmayan, bir şeyi olmayan ve annesi ile yaşayan bir üniversite öğrencisine ne yapabilir ? Yada mesela borç hiç ödenmediği takdirde borç 5 yıl sonra tamamen siliniyor mu ?Şimdiden yardımcı olacak herkese çok teşekkürler, iyi forumlar..







  • Borcu yapılandırabilirsin. Sanırım 60 aya kadar..
    En yakın şubeye.. Yada ara mhz. Talebini ilet..
    Bende aynı durumdayım.. Malum ekonomik şartlar epey zorluyor.. Yapılandırmaya gidecem gibi..
    Allah yardımcımız olsun..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARDEŞİM BİRAZ BAKTIM DA BENİM BORCUM DAHA YENİ YANİ 3 AY ÖDEYEMEMİŞTİM GERİ 650 TL BU MAYIS DA ÖDEDİM YASAL İŞLEM BAŞLAMASIN DİYE GERİ KALAN 4650 TL Yİ ÖDEYEMEYECEĞİM BUNU ŞİMDİ ŞUBEYE GİDİP ÖDEYEMECEĞİM, YASAL İŞLEM ŞU BU BAŞLAMADAN HİÇ GELİRİM, MALIM VS DE OLMADIĞIN DAN DİYİP 60 AY 1.20 FAİZ ORANI VARMIŞ SANIRIM 60 AYA KADAR YAPILANDIRIP, TAKSİTLENDİREBİLİR MİYİM YANİ ?
  • Kgnkyc K kullanıcısına yanıt
    Yapılandırma Faiz oranını bilmiyorum.. Size tavsiyem En yakın şubeye gidip, orda müşteri temsilcisi hepsini halleder.. Ödeme planı VS. Çıkarır....

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi Akbank destek ten yazdım.. Yapılandırma Faiz oranlarınız nedir diye.. Şu numarayı verdi.. Tahsilat birimi
    0850 225 04 36
    Bir ara bakalım..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende önce müşteri hizmetlerini arayıp konuştum evet yapılıyor haziran ekstrenizden sonra 14 günlük gecikmeden sonra başvurup yapabilirsiniz diyor yani ben de bu ay ödeme yaptığım için detaylı bilgi için aynı senin verdiği numara için arayın dedi aradığım da gecikmem olmadığı için kapandı hat anca pazartesi şubeye mecburen uğrayıp sorucam yani inşallah olur da biraz 3-4 yıl taksitlendirip rahatça ödeyip kurtulurum.
  • 1.20 faiz oranı nasıl hesaplanıyor acaba ben mesala 3 yıl yada 4 yıl 1.20 oranı olsa yapsam 4650 tl borcumun taksiti ne olur sence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.