Şimdi Ara

Kredi Kartı Limiti Artırma Rehberi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
140
Cevap
39
Favori
31.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • D. B. Cooper kullanıcısına yanıt
    Yapıkredi’nin, Akbank’tan kat ve kat kaliteli bir banka olduğunu düşünüyorum. World kart kampanya yönünden de avantajlı bir kart. Limit düşürme nedeninizi anlayamadım. Akbank’la neden çalışmak istediğinizi de anlayamadım hangi bankayla çalışmak istediğiniz sizin tercihiniz ama birkaç ay axess kullanıp kapatmış biri olarak Akbank’ın sorunlu bir banka olduğunu düşünüyorum. Hatırlarsanız birkaç yıl önce 2 gün boyunca çökmüştü ve herkes mağdur olmuştu. Özel bankalardan özellikle Garanti ve Yapıkredi kaliteli bankalar bu iki bankadan sonra Finansbank geliyor bence evet küçük bir banka ama limit yönünden daha esnekler sık sık limit artışı yapıyorlar. Ayrıca Enpara’dan dolayı da Finansbank’a bir sempatim var.
  • D. B. Cooper kullanıcısına yanıt
    sık limit artırımı istediyseniz 6 ay beklemek faydalı olabilir
  • Arkadaşlar diğer bankalardaki yaklaşık 400k limitlerimden dolayı garanti bankası bana kart vermiyordu.

    Ticari müşterileri oldum ticari kart aldım ve sonra 0 tl limitli bireysel kart verdiler :D

    Geçen günlerde de 0 tl limit, ticari kartımın limitiyle ortak hale getirildi ve 85 bin tl yapıldı ( iyi mi kötü mü bilmiyorum çözemedim olayı)

    Bu limit yapılırken bir de mesaj geldi

    “220 bin tl tahmini gelirinize göre limitinizi 85 bin yapıyoruz” şeklinde

    Şimdi benim sorum, ben diğer bankalardaki kartları kapatıp garantiyi yükseltmek istersem gelirimi 220 bin tl alıp bana yüksek limit verir mi sizce?

    Yoksa sistemin o anlık limit tanımlamak için oynadığı kısa süreli bir oyun mudur bu? :)

    Enparayı vs kapatıp garantiye geçmek istiyorum. Enpara denizbank bu iki bankanın hiçbir hayrını görmedim henüz.

    Yorumlarınızı bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerminator -- 6 Kasım 2023; 1:32:32 >




  • phoenix3434 kullanıcısına yanıt

    Evet hatırlıyorum 2 gün çöktüğü zamanları. Akbank gerçekten yapı krediye göre kalitesiz bir bankaymış . Müşteri hizmetlerinden anlaşılıyor . Bu cüzdan uygulamasında chat kısmındaki arkadaşlara müsait olamadığım zaman soru sordum direkt chatten atıp oturumu sonlandırıyorlar. Tuhaf Akbankın kampanyaları daha çok işime yarıyordu ailemin kartlarından kullanıyordum . Kendi kartımdan kullanmak istiyordum limitlerimi böyle bir hata yaptık. Garanti mevcut zaten , akbank gerçekten şaşırttı.

  • D. B. Cooper kullanıcısına yanıt

    Hocam ne yaptınız limiti yükselttiler mi tekrar denediniz mi

  • TeKNoYDN kullanıcısına yanıt

    Evet para giriş çıkışı yaptım aynı gün gönderip aynı gün çektim bazen sonraki günler çektim. 30-40 k günlük yollayıp yollayıp çektim. 2 hafta felan hala artmıyordu. Müşteri temsilcisi limit artışı için arıyordu ama oda talep oluşturuyordu bende oluşturuyordum farkı yoktu. 2k 3k yükseldi bir kaç kere en sonunda Etkisi oldu mu bilmiyorum müşteri hizmetlerini aradım dedim kartı kapatalım neden kapatmayı düşünüyorsunuz dedi bende anlattım başka bankadan limit düşürdüğümü ama limitinin yükselmediğini talep alındı 7 gün sonra kapanacak dendi, 2 gün sonra limit artış sms si geldi (: daha sonra arayıp kapatmaktan vazgeçtiğimi söyledim . Bu ayın başında da tekrar limit artış sağlanacağını söyleyen sms gönderdiler . Sms gelince beklemeden limiti almak isterseniz sms de yazan tutan kadar limit artışı yapın hemen oluyor .

  • benim yapikredide 70bin garantide de 40bin tanimli kredili mevduat hesabim var ve hic kullanmadim bu limitler kredi karti limiti arttirabilmemi engeller mi

  • levasan L kullanıcısına yanıt

    Engellemez

  • findeks'den bakınca işbank 100 bin limit görünüyor ama kartım yok kart başvurusu yapınca olumsuz diye mesaj geliyor kart vermiyor

  • levasan L kullanıcısına yanıt
    Konut kredisi çekerken total limitleriniz çok yüksekse düşürmenizi istiyorlar onun dışında kredi kartı veya kredi almanızı engellemez
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    Malesef insanımız kart iptal konusunda yeterli bilgiye sahip değil, kredi kartını iptal etmeden önce kart ve müşteri limitini düşürmeniz gerekiyor. Müşteri limitini düşürmeden iptal edince, o bankada iptal ederkenki kadar limit bloke oluyor ve diğer bankalardan aldığınız kartların limiti düşük oluyor. Kart sahibide eski kartımın bankası bana daha yüksek limit vermişti diyerek tekrar eski bankasına başvuruyor bu seferde eski bankasından sonra kart aldığı yeni bankanın limitini düşürmeden eski bankasına geçtiği için o bankadada limitini blokelemiş oluyor, ve bu limitlerin sonradan sıfırlanması imkansız, tek yol tek tek yeni kart açtırıp , müşteri ve kart limitini (özellikle MÜŞTERİ limitini) sıfırlayıp kapatmak
  • Garanti bankası kredi kartını düzenli kullanıp ekstrede borcun tamamını ödüyorum. Limitimi artırmıyor. Diğer kartlarım limit konusunda bir biriyle yarışıyor
  • efefor kullanıcısına yanıt

    Selamlar Hocam. Müşteri limitini nasıl sifirlayacagiz? Bazı bankalar en düşük 2.000 lira limit düşürmeye izin veriyor

  • kıng365 kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu ben de yaşıyorum hocam. Hiç gecikme olmamasına ve her ay borcun tamamını ödememe rağmen 6-7 ayda 5 binlik limit artışı oldu sadece daha da olmadı. Uzun süredir de hiç artış olmuyor. Gelire göre limit yeterlidir diyip reddediyorlar. Diğer banka kredi kartı limitim de kat ve kat otomatik artıyor.
  • phoenix3434 kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayız maalesef çözüm nedir bulamadım. Limit yeterlidir diyor ama diğer banka aynı gün 80 bin tl birden artırıyor. Bu bankadan hiç bir şey anlamadım. Yeni yıldan sonra harcamalarımı başka kartta kaydırıcam
  • evenko kullanıcısına yanıt
    Limit düşürme prosedürleri farklıdır. Müşteri limitini telefonla arayarak en düşük ne kadar oluyorsa düşürtün. Kart limiti değil , özellikle müşteri limiti diye vurgulayın, sonrasında kart limitinizi düşürtürsünüz. Müşteri limitini Garanti bankası 1 tl’ye kadar, halkbank 50 tl’ye kadar, iş bankası 400 tl’ye kadar düşürüyordu en son.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efefor -- 16 Aralık 2023; 3:39:52 >
  • efefor kullanıcısına yanıt

    15 bin limitli TEB kartım vardı. Yanlışlıkla iptal ettim. Yeni kart vermedi. Kartın borcunu ödemeye devam ediyorum.

    İş Bankası kredi kartı aldım. İlk ay 22 bin liradan limit açtı. Ay bitmeden gelirimi 100.000 yazdım. 75 bin liraya yükseltti tek seferde. Kredi notum da yüksek değil ve başka bankada borçlu kredili ürünüm varken hem de.

    Bahsettiğiniz şeyle alakası yok yani.

  • efefor kullanıcısına yanıt
    Düşürdükten kaç gün sonra diğer bankalardan arttırma talebi oluşturabiliriz? Dediğiniz gibi teb limitimi 100 liraya düşürdüm.
  • serkaon S kullanıcısına yanıt
    7 gün bekleyin.
  • serkaon S kullanıcısına yanıt
    7 iş günü hocam
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.