Şimdi Ara

Kredi kartı taksit ve toplam borç ile alakalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var bilenler yazabilirse memnun olurum sagolun
    Şimdi benim limiti 2200 akbank axess gold var bunla eve çıktığımızda 2200 tl lık alışveriş yaptık beyaz eşya aldık.Normalde olması gereken kredi kartı limiti her ay senin hesabına tanımlanır,senden 5 taksit 440 tl keser, gerisi senin limitin olması gerekir ama şuan Yeni düzenleme midir anlamadım 2200 çekilen kartta sadece ödediğim 440 tl limitim oluyor kalan borçtan düşüyor bunada kullanılabilir limit demişler.
    Aynı şey card finans kartımdada öyle 2 bin limitli kart ondada kullanılabilir limit 750 gözüküyor 1160 tl lık alışveriş 12 taksit yaptırdık 96 tl kesip benim 1904 tl limitim olması gerekiyor ama aynı şekilde ödediğim borç kadar limitim artıyor.Şimdi ben televizyon alıcam 5-6 taksit 1900 küsür lira 280 - 330 arası taksiti olucak alabilirmiyim.Alamam gibi gözüküyor kullanılabilir limit hiç 1000 üstüne çıkmıyorki bu yeni düzenleme mi böyle değildi önceden.. ama cardfinans ta nakit avans 1500 alınabilir limit gözüküyor onla falan alamazmıyım.Onla alırsamda faiz gözüküyor 160 küsür lira bana kart önerirmisiniz paramız var alışveriş yapamıyoruz ne saçma iş :S öyle paramız var dediysemde bakmayın biriktirdiğimiz para öyle zengin falan değiliz.Şimdi çıkarıpta 1800 bir tv ye 1700 diğer cihaza veremem ama bunları 280-280 kredi kartına taksit yapsam beni çok zorlamaz nasıl yapabilirim.







  • Anlayabilen.???





  • Televizyon almak istiyormuş.
  • Bildiğim kadarıyla hiçbir zaman aylık taksitine göre limit belirleme durumu olmadı. Ben de yıllardır kart kullanırım bir değişiklik olmadı. Taksitli veya taksitsiz ne kadarlık toplam alışveriş yaparsan limitinden o kadar düşer. Atıyorum kartta 2000 limit varsa, 1200 TL alışveriş yapıp bunu da 12 taksit yaptıysanız, kalan limitiniz 800 TL olur. Sadece 1 taksit limitten düşülüp kullanılabilir limiti 1900 TL yapılmaz.
  • 5000 tl lik kartla sınırsız alışveriş yapılır o zaman hiç mantıklı geliyor mu söylediklerin ? te allahım ya
  • Kredi karti kullanmasini hiç bilmiyorsunuz. Kredi kartindaki parada senin paran degil. Bir nevi kredidir. Ama pahali bir kredi. Dediklerinizin hiç birisi hiç ama hic olmadi. Siz bir şeye kendinizi inandirmissiniz sonrada bunu dogru olduguna inanmissiniz. Hayret mi hayret
  • Kardeşim kartının limiti 2200 liraysa toplamda en fazla o kadar harcama yapabilirsin demektir. Yani sen şu an kartının limitini doldurmuşsun. Öteki ay yine sana 2200 lira limit açılmaz. Ne kadar borç ödemesi yaparsan o kadar limit açılır sana. Sen çok yanlış anlamışsın bu kredi kartı olayını.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.