Şimdi Ara

Kredi Kartı ... Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhabalar..

    Bu sene il dışında üniversite kazandım kayıt oldum yurt aramaya başladık fakat bütün yurtlar doluydu. En sonunda bi yurt bulduk 10 ay her ay 350 - 350 kart çektik. Fakat bu yurdun düşüncesi hizmet ettiği kişiler bana biraz ters olduğu icin bi kac ay sonra ayrılabilirim , ayrılmak istediğimde parayı alma şansım olurmu . Kredi kartı çektik 10 ay her ay 350.

    Teşekkürler şimdiden.



  • ?? Yok mu bilen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taksitmi yapıldı?
  • Evet taksit yapıldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım yurt ödemesine kredi kartı taksit yapılır mı hiç? nihayetinde içinde insan olan , değişkenlik gösteren bir süreçtir, yurtta kalmak.
    Başından sona kadar memnun ve mutlu, huzurlu olacağın net değil ki, aydan aya ödemek en mantıklısı.
    Tabikide iade alma şansın az da olsa var, neden az bir ihtimal, çünkü nakit para vermemişsin, hele ki kredi kartından birde bankanın keyfini beklicen ki iadesi oacak, çat diye yurttan çıktığın zaman hadi benim paramı verin dediğin zaman, yurt idaresi parayı karttan çektik aydan aya iade yapmamak adına kırk takla atarlar, başın ağrır huzursuz olursun.
    Üniversite döneminde 3 yurt 3 ev değiştirdim, ordan biliyorum tecrübeliyim,iade almadım ama genelde arıza çıkarıyorlar.
    Öğrenciyi söğüşlemeye çalışıp, salt kar elde etmeye çalışan bir mantalite var yurt işletmecelerinde, nerden ne kırpabilirimde daha fazla kar elde ederim mantığı.
    O yüzden iade alma ihtimalin elbette var ama dediğim gibi olduda yurttan çıkarsan zor bir süreç seni bekler, bilgin olsun.




  • Benim bu parayı almak için ilerde izleyeceğim yollar nedir peki ben yurttan geri kalan parayı pesin alip bankaya ödemeye devam edebilirmiyim yoksa banka ile mi muhattab olmam lazım ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurt sahibi ödeme yapmaz diye düşünüyorum......

    Kolay gelsin...
  • Bak şimdi; olduda çıktın, çıkmayı düşünüyorsun. Önce şunu tespit edelim, kredi kartından maksimum 9 ay taksit yapılabiliyor; sen yıllık vereceğin tutarı 9'a bölerek mi çektirdin tek seferde; yoksa senelik para üzerinden 9 ay boyunca çekilsin diye talimat mı verdin?
    Şayet ikinci ise yani talimat verdirdiysen, 9 ay boyunca aylık çekilsin diye, işin çok daha kolay olur. çıkmak istediğin ay kredi kartını kaybettim diye bankanı arayıp kayıp ilanı verir ve kartını yenilersin.Yenilenen kart üzerinden tüm otomatik talimatlar düşer. Bu sefer ip senin elinde olur, kaldığın ay üzerinden ödersin.
    Eğer birinci durumu yaptırdıysan yani senelik para üzerinden çektirip 9 aya böldürdüysen, işin zor yurt yönetimini ikna etmen lazım bir şekilde iade alabilmek adına.
    Çünkü kartının bankasını aradığın zaman ilgilenmez, taksit yaptırmasaydın der kenara çekilir,çünkü senin iraden dahilinde gelişen bir durum bu. İadeyi yurt yönetimi kendi insiyatifleri dahilinde ya nakit ya da ay bazında kredi kartından sana yansıtabilirler,bilgin olsun.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.