Şimdi Ara

KREDİ KARTİMİ KABUL ETMİYOR 19 GUN OLDU!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nefret ediyorum sonyden. Sony'e bulastigim gune lanet olsun. Telefonumda xperia idi su gecirmez diye sattilar suya dustu bozuldu. Dunyanin en dandik markasi! Bu ne ulan bu ne??? 19 gun oldu hala kredi karti gecersiz diyor. Kredi kartini ekleyebiliyorum hesaba ama bir sey alamiyorum. Denemedigim yontem kalmadi oyun oynayamiyorum lan! Ulan zaten pc'dennaldigim zevkin 10 da 1 ini alamiyodum konsoldan bir de bu bela cikti simdi hic giremiyorum. Ellerim kirilaydi da ps almasaydim. Ah ah nerde o eski pc. Keske bozulmasaydi. Sizin o yerden yere vurdugunuz lol bile daha fazla zevk veriyordu. Bloodborne mus until dawnmis hadi ordan! Bi tlou adam akilli oyundu!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UCAN ESEK -- 28 Ocak 2016; 16:16:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sırf bu yüzden herkes XBOX ONE a yönelmeye başladı. Günden güne sony müşteri kaybediyor. Bakalım sonunda neler olacak...
  • Bende Fifa'da points alırken yaşamıştım bu sorunu. Oyunlar için ayrı ayrı hesap aç, Amazon vb. sitelerden git 60$'lık kod al gir hesaba bu kadar basit. Ayrıca Bloodborne'a attığın lafı bu seferlik görmezden geliyorum.
  • Hata aldıysanız bi daha pc den yapmayın. Biraz bekleyin ps üzerinden alın. Sürekli pc den yaptıkça sonuç değişmez web üzerinden sorun var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.