Şimdi Ara

Kripto para dünyasına şok: Binance, FTX’i almaktan vazgeçti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
5.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • vedkum kullanıcısına yanıt
    Uyan da balığa gidelim.

  • Herkes korkarken, kripto öldü bitti derken alacaksın. Yükselince herkes konuşmaya başlayınca da satacaksın. Burada olumsuz yorum yapanların çoğunu görcem birkaç sene sonra :D

  • Reis adamı batırdı bir twit ile. Olan o koin'in yatırımcılarına oldu yine tabi. Yarım milyar dolarlık Ftt satımı ile tehtit edersen o koin çöker tabii. XD

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum sadece grafik analizi yeterli değil, piyasaya tam hakim olmak gerekli ve haberleri tek tek yakın şekilde takip etmek lazım. Mesela bu son olay güzel bir örnek.

  • Bütün dünyayı kazıklıyorlar yok kripto yok hisse yok döviz hepsi sabırla beklendiğinde olduğu yere geldiği defalarca görülmüştür , kaybedenlerin ortak özelliğinin hep hızlı kazanç peşinde koşmasından dolay olduğu görülür.

  • Ata bindim zannedenler, eşşekten düşüyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Biri vardı, kendisi dışındakileri aptal yerine koyuyordu. "Balon patladı demek benim için alım sinyalidir" diyordu. Btc'ye 19 bin dolardan yüklü girmişse halini düşünemiyorum 😃


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halilowich kullanıcısına yanıt

    Büyük Balıksın vesselam.

  • marseltalon M kullanıcısına yanıt

    Bu piyasadan kaldırdığım parayla sana balık restoranı bile açarım  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halilowich -- 10 Kasım 2022; 13:56:46 >
  • Alım için biraz daha boktan haber gelsin de alsak. Teknoloji forumunda şu blockchain ve kripto paraları kötüleyen tayfa da anlayamıyorum. Arkadasında ne teknolojiler, ne matematikler, ne mühendisler yatıyor haberiniz yok. Btc olsun, eth olsun, bnb olsun, xmr olsun fiyatlarından bağımsız şekilde teknolojiye bak. Üç beş bebe ekran kartları pahalındı oyun oynayamıyoruz diye ağlıyor. Teknoloji forumunda kripto para veya blockchain teknolojisine bok atan tam bir geri kafadır, atıyorsanız borsalara bok atın anlarım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hyksl H kullanıcısına yanıt

    drekt süslüman küfürleri saydıran yobaz... @hyksl

  • mağaradan çok sallamışsın...

  • ugah6aiw kullanıcısına yanıt
    Hahaha çarpık zihniyeti yüzüne vurulunca diyecek söz bulamayan, zaten boynuna yular kafasına şapka geçirip içki içince medeni ve ilerici olduğunu zannedecek kadar zihni sefalet içinde olduğu için söyleyecek bir sözü hiç olmayan, çakma çağdaş tavrı..

    Bu tipler; kıymeti kendinden menkul, vasıfsız ve dünyaya hiçbir katkısı olmadıkları halde yukarıda saydığım saçma sapan özellikleri nedeniyle kendilerini otomatikman herkesten üstün zanneden, tam yobaz ve ileri derecede ilkel bir zihniyete sahip olmalarına rağmen kendilerini aydın filan zanneden 30'lar Türkiyesinin çakma çağdaş ve öz hakiki yobaz tipleri ve türevleridir. Bunlardan düşünce namına değerli bir şey çıkmaz ki diyecek tek sözleri olsun, içi boş kibirli yaftalamalar hariç..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hyksl H kullanıcısına yanıt

    çarpık zihniyet ne alaka sizden ala çarpık zihniyet yok... kuran kurslarınız tecavüz kursu olmuş... sapıklıklılar sizden sorulur...

  • ugah6aiw kullanıcısına yanıt
    Belediyelerinde teşkilatlarında otobüslerinde taciz tecavüz sapıklık haberleri tonla olan sekülerlerin bulaştığı pislikleri saymaya güç yetmez ama görünmeye çalıştığınız kadar ahlaklı ve dürüst olmadığınız için birini bile konuşmazsınız. Fakat Müslümanların içinde bir suçlu çıksa onu genelleyip toptan inançlara ve milyonlarca insana hakaret edersiniz. Oysa inanç düşmanı azgın seküler zihniyetin tecavüz, fuhuş, porno ile istismar ettiği çocuklar ve kadınlar; kurslarda pislik yapanlardan sayısız kat fazla, kıyas bile kabul etmez. Sapkınlık konusunda ne kadar ilerisiniz çok iyi biliyoruz mağara devrinde değiliz dünyada ne olup bitiyor herkes görüyor son birkaç yüzyılda özellikle, bu martavalları martılara at aynaya bak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşım yanlış anlama ama destek direnci çocuklar bile biliyor. TA o kadar basit değil. Sadece TA ile de olacak iş değil. Bunun içinde risk yönetimi, psikoloji ve teknoloji bilgisi gerekiyor.

  • furkangunes04 kullanıcısına yanıt

    DCA nedir bilir misin? 19K'da da alınır, 16K'da da. Bazı yerlerde kademeli alım yapılır. Yukarıda kademeli satılır.

  • hyksl H kullanıcısına yanıt

    Senin gibilerin içki ile ne alıp veremediği var? Sana mı soracak millet ne içip içmeyeceğini? Senin şizofrenik masallarına ve yalanlarına inanmak zorunda mı insanlar? O ebüle beyt dediklerin, 20 sene boyunca içki içtiler. Ayet bile var, "içkiliyken namaza durmayın" diye.

  • TechVET kullanıcısına yanıt
    Sen millete akıl vermeden önce ilkokula yeniden başla, Türkçe'yi adam gibi öğren belki ondan sonra okuduğunu anlamayı başarırsın. İçkiye doğrudan söylenmiş bir laf mı var orada, içki içmeyi gelişmişlik ve ilericilik göstergesi zannetmenin saçmalığına vurgu var ama galiba şu an içkilisin cümle karışık gelmiş olabilir. Ayrıca içkiye laf edilse bile bundan sana ne namusun gibi savunuyorsun, içki kadar insanlığa zarar veren çok az şey vardır ama sen dediğim gibi önce en temel okuduğunu anlama becerilerini geliştir sonra o konulara girelim ağır gelir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hyksl H kullanıcısına yanıt

    Laf salatası yapma. Haddini bil. Gidin teknoloji konularından. Saçma sapan yorumlar yapmayın.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.