Şimdi Ara

Kripto para dünyasında kadın hesapların yüzde 87’si erkek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kripto para dünyasında kadın hesapların yüzde 87’si erkek
    Kripto para dünyası ile bir şekilde haşır neşir olanlar özel mesaj kutusunda pek çok kadın hesaptan gelen teklifler veya proje tanıtımlarıyla karşılaşmışlardır. Peki bunlar gerçekten kadın hesaplar mı? Elbette değil.



    Sahte kadın kripto para hesapları



    Kadın hesabı açan erkek kullanıcı kavramı aslında uzun yıllardır sosyal medya ve arkadaşlık sitelerinde alışılageldik konulardan. Hatta bunların bazıları suç örgütlerine de ait olabiliyor. Kripto para dünyası ise ayrı bir hikâye.



    Ayrıca Bkz.Kripto para dünyasında yeni çılgınlık: PEPE değeri 1 milyar doları geçti



    On binlerce hesap üzerinde yapılan araştırmalara göre kripto para dünyasında kadın hesapların yüzde 87’si erkek. Kadın hesaplar daha çok yeni projelerin tanıtımı, farklı birikim teklifleri, zaman zaman rugpull yemesi muhtemel kripto paralara yatırımcı çekmek gibi amaçlar için kullanılıyor. Erkeklerin zayıf noktası olduğu için haliyle kadın hesaplara ağırlık veriliyor. Araştırmada tüm sahte hesapların silindiği takdirde geriye çok az sayıda gerçek kadın hesap kaldığı da not düşülmüş.




    Kaynak:https://www.snailmoon.com/87-percent-of-women-in-crypto-revealed-to-be-men/







  • Sadece kripto dünyasında değil, tüm internet için geçerli bir durum bu. :)

  • Altına imza atarım kesin türklerdir. :)))

  • Akılsız başın çilesini içi mangır dolu cüzdanlar çekermiş.

  • Hadi bunlar çakallık amacıyla yapıyorlar yine, dh forum gibi herhangi bir platformdaki üyeliğinde kadın ismi ve resmi kullanan "erkek"lerin olayını çözemiyorum ben

    Bi de nick name olarak yabancı ad soyad kullananlar komik geliyor. Öyle ünlü birinin ismi de değil. Yabancı birinin x bir platformda Hüsamettin Cindoruk diye profil açması gibi bi şey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın olunca daha çok ilgi çekiyor. Hani öyle bir şey ki kadın ismi yaz ve profile gül resmi koy. Normal erkek profilinden daha çok tutuyor.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Kişi kendinden bilir işi demek ki şu mesajı yazan ve onaylayanlar kadın kılığına girip hesap açan erkekimsi tipler:)) Ama ben ve çevrem de Türk hiç öyle şeyler yapmıyoruz sizin genetiğinizde bir karışıklık olmuş olabilir mi ; ))

  • Demek ki kadınlar erkeklerden daha güvenilir bulunuyor. Onların yönlendirdiği yatırım araçları veya kararlara insanlar daha fazla itibar ediyor ve güveniyor. Bunun başka açıklaması olamaz. Yani bir yanı ile iyi bir haber bu.

  • erkekler yine bi şey deniyor :D

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.