Şimdi Ara

Kripto para piyasalarında yeni kriz dalgası: Binance'te para çekme süreleri uzadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
3.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kripto para piyasalarında yeni kriz dalgası: Binance'te para çekme süreleri uzadı
    Geçtiğimiz gün Binance borsasında büyük bir fon çıkışı yaşandı. Bazı medya raporlarına göre, kullanıcılar 24 saat içinde yaklaşık 3 milyar dolar çekti. Ardından da, dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance'in ödemeleri geciktirdiğine dair haberler çevrimiçi olarak ortaya çıkmaya başladı.



    Ayrıca Bkz.Binance borsasında rekor para çıkışları yaşanıyor



    Neden 12 saat beklemek zorundayız?



    Yatırımcı Mike Alfred bu konuya ilk dikkat çeken kişi oldu ve kişisel Twitter hesabında parasını almak için 12 saat beklemek zorunda kaldığını şu sözlerle ifade etti:



    "Binance neden müşterilerini kripto paralarını borsadan çekmek için 12 saat bekletiyor? İstedikleri miktarda para çekme işlemini gerçekleştirebileceklerini sanıyordum."






    Diğer kullanıcılar da para çekme sorunlarından şikayetçi durumdalar. Daha ciddi yatırımcılar, Binance CEO'su Changpeng Zhao'nun "Binance'in herhangi bir kripto krizinden sağ çıkacağına" dair güvencelerine rağmen, ödemelerdeki gecikmelere kuşkuyka yaklaşıyorlar. Ayrıca kullanıcılardan Binance'in rezerv bilgilerinin güvenilirliği hakkında sorular da geliyor.









  • Bir şey olduğu yok 12 saate kadar sürebileceğini hep söylüyordu zaten dakikalar içinde para yatırma-çekme işlemi bitiyor 12 saate hiç kalmadı.

    Donanımhaber kriptodan anlamayan tayfadan çok fazla tık alıyor diye heralde bu aralar clickbait haberler girmeye başladı.

    Ağlamayın, hasetlemeyin burada.
    Yakında FTX gibi Binance de patlayınca. Ortada ne BTC kalır nede altcoin kalır. Piyasa darma duman olur. Bir piramit sistemin daha sonuna gelmiş oluruz. Zaten kaymağını yiyen çoktan yedi. Kalanları da küçük oyuncular sıyırıyor. 1-2 yıla işi bitmiş olur. Binanceyi babasının şirketi gibi savunanlar da çıkar ortalığa. :)
  • Yakında FTX gibi Binance de patlayınca. Ortada ne BTC kalır nede altcoin kalır. Piyasa darma duman olur. Bir piramit sistemin daha sonuna gelmiş oluruz. Zaten kaymağını yiyen çoktan yedi. Kalanları da küçük oyuncular sıyırıyor. 1-2 yıla işi bitmiş olur. Binanceyi babasının şirketi gibi savunanlar da çıkar ortalığa. :)
  • tlefondan indirilen tr binance ile DOGE - Dogecoin alabılıyormuyuz. alıyorsak bınancedye nasıl tl yuklıyebılıyoruz ? 9-10 bin tl atıl kosede duran param var al - satta yapabılırım . uzun vadede bekletebılırımde. denemek istiyorum acıkca. beni bilgilendiren çıkarmı acaba ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 17 Aralık 2022; 1:57:53 >
  • Ftx dolandırıcısı şey demişti ; kendi evim camken başkasının evine taş attım..

    Binancenin evi cam değil tuz buzmuş meğer. 3 milyar dolarla çalkalandığına göre olası bir bank run da komple topu dikti demektir.

    Bu tür borsalar başkalarının parasıyla oynar ve iyi kötü long short yapıp ta tahtayı patlatan elon gibilerce sağlam dolandırılırlar. ( bence )

    Şahsi görüşüm kumar oynamak isteyen kıbrısa gitsin.
  • funds are safu dostlar sakin olun. bazı arkadaşlar ftx ile karşılaştırmış binanceyi, binancenin kendi ağı var hatırlatırım.
  • Trbinance.com dan hesap açın. Kendi âdiniza olan banka hesabından 7/24 para gönderip doge alabilirsiniz. Cuzdan kısmında hesap no.ları var

  • Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt
    Binance batsa bile kripto devam eder. Zamanında Mt. Gox vardı. O zaman ki BTC piyasasının %70'i elinde idi diye hatırlıyorum. O çöktükten sonra BTC epey düşmüştü ama sonra yeni borsalar çıkınca gene kripto devam etti.
  • IrrepertuX kullanıcısına yanıt

    Kendi ağı olması bir şeyi değiştirmiyor. Ağ dediğin Ethereum klonu zaten evde kendin de kurarsın onu. FTX in de Solana desteği vardı. Ama patladı.

  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Sizin dediğiniz olaya baktımda o zamanlar Kripto Para Piyasasının Toplam Değeri : 5-8 milyar dolar arasında gidip geliyor. Geçen sene 3 trilyon doları görmüş bir piyasayla karşılaştırmak yanlış olur.
  • Çöküşe az kaldı galiba
  • Cz ye az bile, binancenin değil ama cz nin piyasadan silinmesi şart.
  • Funds are safu
  • Tweet altindaki cevapları okuyun. herkes dakikalar içinde ödeme aldığını yazmış. güzel algı çalışması.
  • Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt
    Senin gibi bilgisi olmayıp fikri olan felaket tellalları türediğine göre uzun vade birikim yapmanın tam zamanı. Bu piyasa neler gördü neler yaşandı. Dediğin gibi bir senaryonun olması durumunda 1000 dolardan bitcoin almak benim daha çok işime gelir.
  • asertyu kullanıcısına yanıt
    Binancenin ağında binlerce çalışan var aynı ağı kendi evinde kurarsın aynen :)
  • Bir şey olduğu yok 12 saate kadar sürebileceğini hep söylüyordu zaten dakikalar içinde para yatırma-çekme işlemi bitiyor 12 saate hiç kalmadı.

    Donanımhaber kriptodan anlamayan tayfadan çok fazla tık alıyor diye heralde bu aralar clickbait haberler girmeye başladı.

    Ağlamayın, hasetlemeyin burada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75F823CDA -- 17 Aralık 2022; 17:18:52 >
  • Binance çökene kadar yatırımcılar: Yalan haber
    Binance çökünce yatırımcılar: Akıllı adam binance çökerken bile kâr eder

    🤣🤣🤣
  • Gidişatı savunan sanırım içeride parası olanlar yoksa neden savunsun.
  • volki25 kullanıcısına yanıt
    Kardeş bitcoine Yatırım yapmıyor olsaydın,burada bitcoine Yatırım yapmak için uygun zaman geldi demen,tamamen içerde olduğuna delalettir.Allah kurtarsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.