Şimdi Ara

KRİPTO PARA VE MADENCİLİK (MYDEXPAY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MERHABA ARKADAŞLAR


    GÜNCEL OLARAK YENİ KONU AÇMAK İSTEDİM.


    MALUMUNUZ HERKESİN OLMASADA DÜNYADA BÜYÜK BİR ÇOGUNLUGUN BİLDİGİ KRİPTO PARA GELECEGİN YATIRIM ARACI GİBİ GÖRÜNÜYOR.


    MADENCİLİK ÜZERİNE SİTELERDE SAYFALARDA BİNLERCE MAKALE İÇERİK BULABİLİRSİNİZ.


    AMA SİZLERE NORMAL MADENCİLİGİN BİRAZ DIŞINDA EK GELİR SAGLANMASI AMACIYLA YENİ YENİ SİSTEME VE BORSAYA GİRMİŞ BİR MADENCİLİK SİSTEMİNDEN (MASTERNODE) DENİLEN SİSTEMDEN UFAK ŞEKİLDE BAHS ETMEK İSTİYORUM.


    BENİMDE ÇOK AŞIRI BİR SEKİLDE BİLGİMİN OLDUGUNU SÖYLEyemem AMA GENEL MANADA İÇERİGİ ŞU SEKİLDE


    MYDEXPAY'DE XMD COİN İLE MADENCİLİK SİSTEMİ İŞLİYOR.



    MyDexPay ile Nasıl Kazanırsınız?


    XMD coin kendi başına bir değerdir. Tıpkı bitcoin, altın, dolar vb… MyDexPay ekonomi sistemi XMD sayınızı arttırmanızda ve dönüştürmenizde üç farklı kazanç imkanı sunuyor.


    1. ÖDÜL COİN 

    Her dijital para birimi gibi XMD de geniş kitleler tarafından kullanılmayı hedefler. Bunun için aktivistlere görev düşüyor. Bir aktivistin davetiyle XMD ekonomi sistemine katılan yeni aktivistin gerçekleştirdiği ilk masterlife yatırımına göre, belirli bir oranda XMD, davet eden aktiviste sistem tarafından bir seferlik ödül olarak verilir. Ödül gelir oranları katılım arttıkça azalma gösterecektir. 


    2. MASTERLIFE (SİZLER İÇİN MADENCİLİK MEVZUSU MASTERLİFE) KISMINDA İLGİ ÇEKİCİ HALE GELEBİLİR.

    XMD varlığınızı masterlife’a yatırabilirsiniz. Bu ne anlama geliyor? Masterlife’a yatırılan XMD, 365 gün burada bağlı olur. Bu sizin MyDexPay ekonomi sistemine olan güveninizin bir göstergesidir. Bunun karşılığı olarak sistem üretilen coinlerden, yatırımınız ve Dexrate oranında bir miktarı her gün cüzdanınıza aktarır. Oluşan XMD bakiyenizi ister tekrar Masterlife’a yatırabilir ister borsalarda exchange edebilirsiniz. Masterlife yatırımınızı zamanında önce bozmak isterseniz %50'lik bir kesinti yapılarak cüzdanınıza iade edilir. Dexrate oranı zamanla düşen bir değerdir. Bu yüzden ne kadar erken o kadar iyi yaklaşımı kullanılır. İlk güvenenler her sistemde olduğu gibi daha kazançlıdır.


    3. EXCHANGE

    Aslında en çok karıştırılan kısımdır. XMD exchange edildiğinde bir çok farklı karşılık oluşturulabilir. Bu dolar, ethereum, bitcoin ya da TL olabilir. Ve bu parite değerleri bir zümre ya da bir kişi tarafından belirlenemez. Tıpkı dolar / TL değerinin her hangi bir kişi tarafından belirlenemeyeceği gibi. Tamamiyle arz talep dengesine bağlıdır. XMD’niz karşılığında TL elde etmek isterseniz bunu bir borsada işlem görerek yapabilirsiniz. Borsalar MyDexPay projesinden bağımsız, 3. taraf kişiler tarafından oluşturulmuş kurumlardır. İster Masterlife’tan gelen günlük XMD gelirlerinizi ister elinizde bulunan XMD’leri al sat yaparak kurdan kazanç sağlayabilirsiniz.


    ÇOK FAZLA KONUŞMADAN SİZLERE GÖZ ATMAK İSTEYEBİLİCEGİNİZİ DÜŞÜNEREKTEN LİNK BIRAKIYORUM.  


    https://mydexchain.tech/ ref olarak linki kullanabilirsiniz arkadaşlar.




    İÇERİKTEKİ VERİLEN BİLGİLER TAMAMEN ÖNERİ ÜZERİNE VERİLMİŞ BİLGİLERDİR ARKADAŞLAR SANAL ORTAMDA YAPICAGINIZ HER TÜRLÜ YATIRIMI DİKKATLİ VE ARAŞTIRMASINI TAM YAPMADAN HEDEFİNİZE ALMAYIN ARKADAŞLAR.


    OKUYANLARIN ELLERİNE SAGLIK İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR. 




    Mydexpay01 bu mesajı paylaştı




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.