Şimdi Ara

KT Freetel Korea - Olleh Sim kilit kaldırma ÇÖZÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar;

    ikinci el olarak aldığım iphone 4 KT Freetel Korea adına sim kilitliydi. Apple ın kendi sitesindeki forumlarda birkaç kişi international bir müşteri hizmetleri olduğunu ve oraya başvurarak sim kilidin kaldırıldığını anlatmışlardı. Bende bunun üzerine other phone. (+82-2-2190-1180 if calling from outside of Korea). numarasından ulaşarak Türkiye de olduğumu ve sim kilidimin kaldırılmasını istediğimi söyledim. (anlaşılır ingilizce konuşuyorlar merak etmeyin :) ) Telefonun model , imei vb bilgilerini ve benim e-mail adresimi aldılar. 3 gün içerisinde sim kilidinin kaldırılacağını ilettiler. Bu şekilde olanlar varsa sorularınıza elimden geldiğince yardımcı olurum. Boşuna garantisi olmayan yollar için para ödemeyin. Gelişmelerden haberdar edeceğim.



  • hangi ülke olduğu önemli değil mi ?
  • KT Freetel - Olleh sim kilitli olmalı. Güney Kore firması.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: salashtt

    KT Freetel - Olleh sim kilitli olmalı. Güney Kore firması.

    hee.. benim cihaz fransa
  • sizde Fransa daki operatöre ulaşırsanız yardımcı olabilirler..
  • bende koreden iphone 4 ikinci el aldım ve kt freetel simkilitli sonucu mesaj atarsan sevinirim inş simkilit kaldırılır bende direk denerim olursa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün emin olmak için tekrar aradım ve işlemin tamamlandığını söylediler. Telefonu restore ettim ve 5.1.1 yüklendi itunes ta tebrikler unlock işleminiz tamamlandı mesajını aldım şimdi özgürce kullanıyorum telefonu. Buradan sorulara cevap veririm elimden geldiğince ama lütfen benim IMEI numarasını veriyim bide benim için ara diye pm atmayınız ben sadece benim durumumda olanlara kaynak teşkil etsin diye konuyu açtım bu işle uğraşan biri değilim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: salashtt

    Bugün emin olmak için tekrar aradım ve işlemin tamamlandığını söylediler. Telefonu restore ettim ve 5.1.1 yüklendi itunes ta tebrikler unlock işleminiz tamamlandı mesajını aldım şimdi özgürce kullanıyorum telefonu. Buradan sorulara cevap veririm elimden geldiğince ama lütfen benim IMEI numarasını veriyim bide benim için ara diye pm atmayınız ben sadece benim durumumda olanlara kaynak teşkil etsin diye konuyu açtım bu işle uğraşan biri değilim.



    çok teşekkür ederim yarın bende deniycem yalnız kt freetel servisiyle detaylı olarak nasıl konuştunuz yazarsanız bizim içinde çok yardımcı olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben telefonunumun kendilerinden alındığını bana hediye olarak geldiğini ve benim telefonu Türkiye de kullandığımı bu sebeple sim kilidimin kaldırılmasını istediğimi söyledim. Olleh e ait numaranızın olup olmadığını sorabilirler siz Kore de telefonu hiç kullanmadığınızı tekrar ifade edin. Sizden telefonunuzun bilgilerini (IMEI, serial number, model number vs.) isteyecekler ve bilgi yollamak için e-mail adresinizi (bana maalesef e-mail gelmedi) bunları dikkatli verin ve mutlaka teyit edin yanlış anlaşılma olasılığınız yüksek maalesef. Bunları verdim ve benim tel aslında gün içinde açıldı. 3 gün sürebileceğini söylemişlerdi ama aynı gün açıldı.

    Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • hayırlı olsun harbıden sım kilit derdı cok buyuk bı olay ıphonlarda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 25 Temmuz 2012; 15:52:48 >
  • herhangi bir operatör üzerinden mi aradınız yoksa skype'dan konuşmamı satın aldınız numarayı arayıp konuşturcak insanı buldum bi bu kaldı
    telefondan çok yazıyorsa skype'dan konuşma paketi satın almayı düşünüyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yurtdışı eğitim işiyle uğraştığım için sürekli ofis sabit hattından dışarıyı arıyoruz ama bizimkiler nasıl bir tarifeden arıyorlar bilmiyorum açıkcası. Skype dan görüşme sağlıklı olacaka alın yoksa bir konuşma kartı satın almanızı tavsiye ederim.
  • Fransa orange için aynısı denedim bir sonuc alamadım. Çünkü telefonu satın alan kişinin cep telefonu numarasını,adresini de istiyorlar.
  • Hsyn siz sonuç alabildiniz mi acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: salashtt

    Hsyn siz sonuç alabildiniz mi acaba?

    malesef halen bişey yapamadım çünkü yurtdışı uygun tarife bulmakta sıkıntı çekiyorum.avea faturalı hat kullanıyorum ve aveada gerçekten uygun yurtdışı tarifesi yok.turkcellde var ama turkcell kullanan yakınımda kimse yok daha olmadı turkcell hat alıp deniycem.siz kilit kaldırdıktan sonra bi sorun yaşadınız mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı ülkeler kontratı dolmuşları açabiliyor ama bi çoğu malesef bu hizmeti vermiyor..
  • Ben herhangi bir sorun yaşamadım simfree olarak kullanıyorum. Siz bir konuşma kartı satın alıp kolaylıkla arayabilirsiniz.

    Kontratsız alınmış telefonlarda firma o ülkede telefonu kullanmıyorsanız açıyorlar telefonu ama farklı evrak istekleri olabiliyor zannımca.
  • hocam nasıl arıcaz bu numarayı skype ile mi yoksa cep telefonuyla mı ? cep telefonu ile yazıyorum aramadan kapanıyor bi aydınlatıverin benimde iphone'num bu oparatörden kilitli açtırmam gerek yardımlarınızı esirgemeyin
  • Cep telefonunuz uluslaraarası aramalara kapalı olabilir. 1045 gibi hizmetleri kullanarak arayabilirsiniz. Konu içerisine ücret veya konturle benim hat açtırmadığımı bu işle uğraşmadığımı belirtmiştim lütfen bu konuda pm göndermeyiniz.
  • hocam peki siz cihazı alalı yani cihazınızın cıkış tarihi ne zaman ? bugun apple teknik servise gittim 200 lira ödemeden arasamda açtıramıcağımı söylediler yani 2 yılın dolması gerekiyormuş bilgilendirirseniz sevinirim?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.