Şimdi Ara

KTÜ ve Harita Mühendisliği Hakkında Yardıma İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar. Malumunuz 2015 Üniversite tercih dönemindeyiz. İstediğim bölümleri tutturamadım ama KTÜ Harita Mühendisliği olur gibi gözüküyor. Konu belki daha önce açılmıştır ben elimden geldiğince araştırdım ve hala aklımda kalan birkaç soru var bunun için konu açmak istedim
    -Harita mühendisi ne yapar? birçok yazı okudum kimi amele gibi çıkar ölçüm yapar yazmış kimi tekniker arkadaşların yaptığı ölçümleri netcad vs programlarla ofiste projeye dönüştürür yazmış aklım karıştı açıkçası.
    -Ktü'nün harita bölümünde kendini geliştirmek isteyenler için iyi bir üniversite olduğunu duydum. Sizce Ktü'de harita okuyup aynı zamanda ÇAP ile İnşaat okumak zor olur mu?
    Tahminimce her mühendislik gibi kendini geliştiren iyi kazanacak okumak için okuyan düşük ücretlerle çalışmak zorunda kalacak yanlışım varsa lütfen düzeltin. İyi bir haritacı olmak rakiplerimden sıyrılmak için neler yapmalıyım? Offroad'cuyum araziye yakınım arazide çalışmak şimdilik işkence olacak gibi durmuyor aksine keyif bile alabilirim. İngilizcem şuan iyi seviyede ve geliştirmekten keyif alıyorum. Bilgisayar programlarına gelince kafaya koyduğum programı ince detayına kadar öğrenmeye çalışıyorum okulda 4 yılda gerekli programları araştırma ve pratikle iyi düzeyde öğrenebileceğimi düşünüyorum. Ne dersiniz sizce olur mu yoksa yazması kolay o işler okadar kolay değil ben daha yapanı görmedim mi diyorsunuz?







  • Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.