Şimdi Ara

Kuantum Diyen Bir Cumhurbaşkanı Olacak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
12.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
290 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: operadakises

    Bu zamana kadar aklı nerdeymiş sayın incenin de dili değiştirmekten bahsediyor.Eğer Türkiye'de huzur istiyorsa CHP önce zihniyetini değiştirecek.sadece dilini değiştirmek yetmez.Türkiyenin ekseri çoğunluğu muhafazakar.milletin değerlerine saygı duymasını öğrenecek ki karşı taraftan da saygı görsünler.eğer aday olmadan önce bu tip bir söylemini duysaydım alkışlardım ama tıpkı geçen hafta aday olduğu gün salonda burdan cuma namazına ordan da meclise dediği gibi reklam kokan hareket bunlar.
    Öyle deme hocam onlar din min kullanmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eeey kuantum sen kimsin ya :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölünme dediğiniz şeyin bizim gibi sağlam temeli olan ülkelerde uzun süre aldığını düşünmeniz gerekir.Aşama aşama yapılan birşey bu,arap ülkeleri gibi temelsiz bi ülke olsaydık çoktan parça parça olmuştuk.Yani hala ülkenin bölünme sorunu var ve hatta iktidarın söylemi ile beka sorunu bile var.Yani öncekiler yalan söylemiyormuş...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tosuntosun T kullanıcısına yanıt
    Akp nin yaptığı hiçbirşey olmadığını o 800milyar dolar borcu öderken hep beraber göreceğiz ve hep beraber üzüleceğiz.Ülkedeki yatırımların çoğu yol,köprü vs. Bunlar önemli mi ?tabiki önemli ancak şöyle bi durum var ki o yollar köprüler hep dışardan aldığımız geri ödemeli paralar ile...Bir kısmı da beğenmediğiniz chp döneminde kurulmuş çok önemli fabrikaların satışından elde edilenler ile...Günü geldiğinde borcu verenler paralarını istediğinde ne olacak?Yolu satıp mı ödeyeceksin parasını?O bol para ülkeye girerken yandaşlarının cebini doldurmak yerine fabrikalar,teknolojik yatırımlar yapılsa idi,borcun isterse 10trilyon dolar olsun çalışıp öderdik...Ama durum öyle değil ve bunu hepberaber göreceğiz ,umarım bu şekilde olmaz,umarım sizin söyledikleriniz doğrudur.Aksi olursa zaten bittik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada Muharrem İNCE'ye katılmıyorum. BKuantum deyince ne olacak?

    Bence sadece bildiği şeylerde konuşmalı. Ülkemizin en büyük sorunu bilmediğimiz şeyler hakkında ahkam kesmek. Biliyorsan herkes susacak sen konuşacaksın. Bilmiyorsan bir bilene sorup topu ona atacaksın. Çünkü banane kuantum'dan, karnımı mı doyuruyor derse bir vatandaş ne anlatacaksın ki ona?
  • mcake± kullanıcısına yanıt
    İmrenerek baktığımız Batı dünyası karnını yol, köprü, hastane binalarıyla mı doyuruyor? Fizikle doyuruyor, mühendislikle doyuruyor, modern tarım ile doyuruyor.

    Muharrem İnce burada kastettiği şey artık tartışmaların bilim olması, televizyon kanallarında fiziğin konuşulması, yapay zekanın, otonom araçlarının konuşulması gerektiği. Bundan birkaç yıl öncesinde sıkça evrim konuşulurdu televizyonda, artık kimse adını bile anmıyor. Bunları oturup düşünmemiz lazım.

    Ülkemizdeki sorunların kaynağı aklın, düşüncenin, liyakatın terkedilip siyasal islamcılığın, cemaatçiliğin, yandaşlığın, torpilin, yolsuzluğun olağan hale gelmesidir. Bu düzen değişmediği sürece insanların karnını tıka basa doldurun, ellerine son model cep telefonu da verin altına son model arabaları da çekin. Gün gelir bir lokmaya muhtaç kalır.
  • quantum ve ince
    öğretmenlik yapmakla quantum konusunda bilgi sahibi olunmuyor.
    kendisine bir soru sorarım, kilitlenir kalır ve yine bir büyük içip efkarlanır.
    quantum konusunda iyiyimdir.
  • elonardo kullanıcısına yanıt
    Biz bu adamlardan hiçbir zaman ileri olmadık. İnsanları kandırma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlatamadım kendimi.

    Dediğin doğru ama şu an için doğru değil. Yani ata et ite ot verilmez. Ben demiyorum ki vaatleri "yol yapacağım, köprü yapacağım, makarna vereceğim" olsun. Ama daha orta yol olsa mantıklı olur. Bir anda bu toplumdan elit bir topluma evrilemezsin. Yavaş yavaş olmalı. Önce düşünmeyi öğrenmeli. Önceliğimiz toplumun "aklını kullanan bir yapıya kavuşması" olmalı. Sonra otomatik olarak vaatlerle doymayarak hedeflere yürüyebilirsin.

    Sağolsun 15 yıllık iktidar toplumu "siz yorulmayın ben sizin için en doğrusunu düşünürüm" kıvamına getirdi. 15 saat oturup bir anda o ayaklarla koşamazsın. Önce ayağa kalkman lazım. Karıncalanan ayağına zaman vermen lazım. Oturmak rahattı yürümeye ne gerek vardı diyenleri ikna etmen lazım...
  • coupant kullanıcısına yanıt
    :(
    tam bağımsız bir ülke ne olursa olsun sömürgeden ileridedir. kanada'nın çok sonradan bağımsızlığını kazandığını bağımsızlığı sonrası büyük atılımlar yaptıklarını biliyorsundur umarım.
  • Hepimiz quantumcuyuz

    bende dedim bak quantum

    boş cümleler hamaset yerine ekonomi konuşsak
  • mcake± kullanıcısına yanıt
    Şimdi daha iyi anlattınız. Bunu Muharrem İnce de biliyordur. Toplum bi anda değişmez fakat değişim tohumlarını atmak gerekir.

    Atatürk'ün Cumhuriyet'i kurduktan sonra 15 yılda yaptığı toplumsal yeniliklere baktığımız zaman istendiğinde nelerin değişebildiğini görüyoruz. Belki ömrü yetse şuan Türkiye çok daha farklı noktalarda olabilirdi. Atatürk Samsun'a yola çıktığındaki ideoloji belki o andaki toplum düzeni için hayaldi ama sonunda gerçekleşti. Demem o ki, geleceğe dair fikirler şuan için imkansız hayalperest görünebilir ama o düşünce doğrultusunda azimLe bağlılıkla çalışmak o hedeflere bizi eninde sonunda ulaştıracaktır.

    Toplumumuzu bu kadar küçümsediğimiz için 1950 yılından beri dış ülkelerin oyuncağı, pazarı haline geldik. O koltuktan kalkıp yürüyemezsin diyenlere inat kalkıp yürüyüp koşmamız gerek. Bunu da başta gençlere inandırman lazım. Gençlik küserse toplum da küser. Bütün umut gençliktedir.




  • Atam geometri terimlerini Türkçeye kazandırıyordu. Bi de gel Erdoğan’a bak, daha diploması yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elonardo kullanıcısına yanıt
    Bu ülke hiçbir zaman tam bağımsız olmadı. Bak kanada oldu diyen kendinsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: We Will Dominate

    Bu mesaj silindi.
    Oha adam harbi bilmiyor lan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çomarlar sayesinde..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fluox

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Ben de sıradan biri olmak istiyorum ama elimden gelen bir şey yok.
    Doğuştan lider karakterli, kültürlü ve zeki birisiyim.
  • We Will Dominate kullanıcısına yanıt
    Adam İTÜ mezunu. Sizin Türkçe bildiğiniz kadar İngilizce biliyordur örnek vermek gerekirse.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: por favor

    Ben de sıradan biri olmak istiyorum ama elimden gelen bir şey yok.
    Doğuştan lider karakterli, kültürlü ve zeki birisiyim.

    Alıntıları Göster
    ok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: menectras

    Adam İTÜ mezunu. Sizin Türkçe bildiğiniz kadar İngilizce biliyordur örnek vermek gerekirse.
    Aynen kardeşim





  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.