Şimdi Ara

Kuba Fighter 50 cc aldım. İzlenimlerim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
345
Cevap
8
Favori
166.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Guzel konu olmus elinize saglik.



    Tuketim degerleri 150 cclik scooterlara yakin onu gordum.

    Birde uzun yolda onunuze tas vb cikarda ani manevra gerektiren dirumlarda scooter olumcul hale gelebilir. Bu nedenle cub tarzi yada bacaklarinizin ic kismini dolduran motosikletlerin hayati onemi var cunku manevra kabiletiniz artiyor dengenizi saglayabiliyorsunuz. Arkanizda artci varken onemi daha da aetiyor. Bu nedenle scooter tarzi motorlari ben kimseye onermiyorim. Not olarak paylasayim dedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reco. kullanıcısına yanıt
    kardeş bende motoru yeni aldım,15tl lik benzin aldım şehir içi 50km gitti,benim 125lik var bukadar yakmıyor,rolentede titreme yapmıyor ama şehir içinde yavaş yavaş ilerlersem motor aşırı bağırıp titrettiriyor,son sürat gidersem iyi:))motor ısınınca subop sesi gibi şık şık sesler geliyor,servise sordum.daha 500km yap gel ayar yapacaz dedi
  • savas76 S kullanıcısına yanıt
    benim 20 tl 130 km yaptı. çeyrek litre benzin kaldı. 140 km rahat görür. ben fazla yakıyor sanıyordum ama depo göstergesi sağlıklı göstermiyor. 100 km den beri depo dibe dayanmış şekilde gösteriyor. sırf ne kadar gidecek diye benzinde almadım yolda kalırım diye korkuyorum. artık şişeye benzin almakta zor tanıdık yoksa vermiyorlar.

    titreme olayında herkese 500 km bahanesini uyduyorlar demek ki. bu motorun kalitesi bu kadar değişen olmayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 14 Eylül 2017; 15:57:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motorun depo göstergesi kesinlikle yanlış. 10 tl lik yakıt aldım gösterge bu şekilde. 20 tl yakıt ile full gösteriyordu 10 tl ile yarım depo göstermesi gerek. artı olarakta gösterge ekranı o kadar dandik ki elimle dokundum hemen çizikler oldu. tırnağınızla hafif sürün çiziliyor. ben malzemenin dandik olacağını biliyordum ama bu kadar rezil olacağını düşünmemiştim.

    Kuba Fighter 50 cc aldım. İzlenimlerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • merhabalar, 2013'te B sınıfı ehliyet aldım,

    yeni B sınıfı ehliyetlemi kullanılıyo sadece,

    yoksa eski ehliyetle çevirmede falan problem olurmu
  • more34 kullanıcısına yanıt
    yeni eski farketmiyor. sadece ehliyette M sınıfının yazılı olması gerekiyor. 2013 te bu sınıf yazılmıyordu diye biliyorum. ehliyeti yeniletirseniz M sınıfı yazar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladim hocam ben en iyisi macera yasamadan ehliyeti yenileyeyim sonrda motoru alayim, tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar bende Kuba 50cc aldim titreme olayı ilk zamanlar vardı rölenti yuksek calisiyordi su an 170 km deyim titreme kesildi ve motorun calistigini bile yaninda hissetmiyorum sanki stop etmis gibi motor birde gazi kesince eskisi gibi kasmiyor daha akıcı oldu fakat ben baya zorluyorum 80 i cok rahat görüyorum seri motor sizin motorlarda alisacaktir rotaj zamanini beklemek gerekiyor bence motorcu arkadaslarim zorla diyorlar ne kadar dogru bilmiyorum tabii..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mwrhaba hocam bende 50 cc bir motor almak istiyorum. Yuki gustolarin aslinda 100 cc oldugu falan konusuluyor ne kadar dogru hic bilmiyorum. Yanliz scooter yerine cub model almak istiyorum. Baslangic icin ideal olabilir. Vites gecislerini falan da ayarlamaya baslarim diye dusunuyorum. Daha sonra ehliyete yazilarak daha yuksek bir motora gecis yapmak isterim. Ama ilk basta acemiligimi burda atmam lazim.

    Yuki gusto 50 cc ve akuba ege 50 cc kullanan varsa bana yarfimci olurlarsa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar motoru aldım 30 tl benzin aldım life fiyatı 5.33 100,km yol yaptım 2 günde ve 50 km durmaksızın depo yarıda görüyorum ama ibre nedense benzin ****si aşağıya inmiyor :) komple bitince mi inecek Bilmem :) acayip orjinal Çin malı sıkıntı yapmayın ben kendim motorcuyum 13 kuruştan aşağı bu motor yakmaz çünki motorun orjinali 80 CC dır motor 100 km oldu rodaj için 40 ı geçmedim bazen 50 ama şunu söyleyeyim motor boktan :)tamamen orjinal Çinnn

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3mr3bagis 3 kullanıcısına yanıt
    yakıt göstergesine kanmayın. yanınızda yarım litrelik pet şişesiyle benzin taşıyın. göstege hatalı hesaplama yapamıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağa gidiyorum. Hız 80 yaptım düzde.süspansiyon biraz sert. Zamanla yumuşar mı bilmem. Yakıt yaklaşık 55km/1 litre

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuba 50 cc ile rodaj süresinde ve sonrasında uzun yol yapacak olsak ne kadar sürede mola verilmeli? Yokuş inerken gazı kes biraz sonra boşa geçsin dedi bir tanıdık viteste inerse ısınır diyor. Mola süresi ne kadar ara ile ne kadar beklenmeli tavsiye bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bende istanbuldakı bayıleri aradım kuba fıghter 50cc alıcam ama hıc bırının elınde kalmamıs ekim 10 gibi ellerinde olurmus..cup olan ege50 modelı var ellerinde sizce cupmu almak mantıklı scootermı hee sunuda solim ilk motorum ılk deneyımım olucak scooter ıstememdeki nedende ufak tefek seyler koyarım ayak koyma yerıne sele altı bagajı olması felan cupda yanılmıyorsam bunlar yok ama sizlerden yinede bir tavsıye isterım cupmu scootermı 50cc.de??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fthcelik

    arkadaslar bende istanbuldakı bayıleri aradım kuba fıghter 50cc alıcam ama hıc bırının elınde kalmamıs ekim 10 gibi ellerinde olurmus..cup olan ege50 modelı var ellerinde sizce cupmu almak mantıklı scootermı hee sunuda solim ilk motorum ılk deneyımım olucak scooter ıstememdeki nedende ufak tefek seyler koyarım ayak koyma yerıne sele altı bagajı olması felan cupda yanılmıyorsam bunlar yok ama sizlerden yinede bir tavsıye isterım cupmu scootermı 50cc.de??

    Scooterda dediğiniz gibi sele altı bagajında ve ayak koyma yerinde baya bir eşya taşınıyor cup da bu olay yok. Cup da teker büyük olduğundan kullanması daha rahat diyorlar. Benim tercihim tipten dolayı scooter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ilk önce benzin göstergesine aldanıp çok yaktığını düşünmüştüm.şu anki tam tespitim,15 tl benzinle şehir içinde 100km yaptım.şu anda 120km oldu motor ama halen tireme var.500km bulana kadar titreme de geçerse başka bir şikayetim olmaz,sonuçta basit çin malı çok kaliteli değil,ama ben gibi şehir içinde esnaflik yapan birisi için ideal olabilir,saniyesinde alışverişe gidip geliyorum,3-5 kasa kola atabiliyorum,eve de aynı şekilde alışverişimi yapıyorum,garajdan arabayı neredeyse hiç çıkarmıyorum:)))
  • motoru kapalı alanda tutan var mı?
  • Cup modeli var bende kapali alanda tutuyorum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: djlwcafi

    Mwrhaba hocam bende 50 cc bir motor almak istiyorum. Yuki gustolarin aslinda 100 cc oldugu falan konusuluyor ne kadar dogru hic bilmiyorum. Yanliz scooter yerine cub model almak istiyorum. Baslangic icin ideal olabilir. Vites gecislerini falan da ayarlamaya baslarim diye dusunuyorum. Daha sonra ehliyete yazilarak daha yuksek bir motora gecis yapmak isterim. Ama ilk basta acemiligimi burda atmam lazim.

    Yuki gusto 50 cc ve akuba ege 50 cc kullanan varsa bana yarfimci olurlarsa sevinirim.

    Hocam merhaba, bende cup aldim ama boyum 1.78 oldugu icin vites atarken ayagimi cok bukmek zorunda kaliyorum bilegimde keza oyle birde aldiktan 2 gun sonra yerler islakti, bayaa yavas gidiyodum ama saolsun bi taksici abimiz pat diye yola atladi bende ufaktan arka freni sıktım sonra baktim olmayacak hafifte ön freni sıkayim dedim 20yle 30la giderken sag tarafa yattim ama bi yere carpmadim Allahtan sadece sag ayak bilegim soyuldu o kadar her neyse diyecegim o ki uzun boyluysaniz kullanmasaniz bile uzerine binip kontrol edin derim bende buyuk ihtimal plakayi ruhsati cikardiktan sonra yine alisamazsam saticam veya scoterla falan takas yapicam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • more34 kullanıcısına yanıt
    tuttuğunuz alanda benzin kokusu oluyor mu? apartman girişinde tutuyorum buram buram benzin kokuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.