Şimdi Ara

Küçük esnaf olarak halimiz içler acısı, sizde durumlar nasıl? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
2
Favori
29.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
362 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • carpenokte kullanıcısına yanıt
    Puhahaha :D
  • O iş zor artık hatta mantık şu anda Suriye meselesinin bile çözülmesini söylüyor. Eğer hükümet değişmiş olsa anında çözülürdü. Bu dakikadan sonra hiçbir toplum mülteci göçüne katlanmaz,toplum psikolojik olarak buna zaten hazır değil.

    Bayram sonrasında turizm biraz da olsa canlandırıp en azından bir kesimin cebine para girmesini sağlamaya çalışıyorlar. Eğer bilim adamları yanılmaz ise ikinci dalga Ekim gibi gelecek sanırım bu virüsün. Bu da uzun süre çoğu sektörün tam kapasite çalışamaması anlamına gelir ki işsizlik zaten yüksek iyice yükselir.
  • verdiğiniz vergiler ilticacılara özel uçak kaldırmak için harcanıyor her Türk siyasal islamı tadacaktır.
  • Guaire kullanıcısına yanıt
    Şu yazdıklarından utandın mı merak ediyorum bazen karşıt görüş olsa bile şapkayı çıkarıp düşünmek lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle durumlar için özel önleminiz yoksa sizin sorununuz. Ön görüsü düşük insanların batması çok şaşılacak bir durum değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    Hayır, zira utanılacak hiçbir şey yok
  • Guaire kullanıcısına yanıt
    Tam da yakışan bir cevap yanıltmadığınız için teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7

    Böyle durumlar için özel önleminiz yoksa sizin sorununuz. Ön görüsü düşük insanların batması çok şaşılacak bir durum değil.
    Bu nedir? "Kahrolsun fakirler" yazsaydın bari.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk esnafına asla üzülmem.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Yazmama gerek var mı ? Her gün kahır oluyorlar zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük esnafımız büyük oyunu görüyor ve bu oyunu bozacaktır müsterih olunuz, önümüzdeki seçimlerde güçlü bir Türkiye için, güçlü bir gelecek ve istikrar için seçimini yapıp her zamanki gibi Asrın Liderimiz arkasında olacaklardır.

    Dolar euro bunlar gelip geçici şeylerdir mühim olan maneviyattır.Yazımı Sayın Meclis Başkanımızın sözüyle bitirmek istiyorum;

    -Dolar dolsa ne olur dolmasa ne olur?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stones

    Yaşım 40, yaşını bilmediğin insanlara kardeşim diye hitap etme. Yazıyı 10 kere daha oku, anlamadıysan senin sorunun. Her olayda böyle.
    Ciddi şekilde merak ettigim için soruyorum, mesela muhalefetin ne yapması gerekirdi? Yani suç hükümetin degil muhalefetin ok ama suçları ne? Aydınlatırsan sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 30 Nisan 2020; 9:30:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Chp kendi içinde fikir üretemiyor. Neye muhalefet edeceğini bilmiyor. Ne zaman bir olay oluyor, halktan birileri tepki gösteriyor, o da çıkıp hesap sormaya başlıyor. Hep kopya anlayacağın. Bu deprem paralarını, bilmem ne paralarını zamanında sorsa idi, hükümet cevap veremeyeceği için onlar adına bir + olacaktı. Kılıçtar oğlu piyasada yok, yeni yeni çıktı daha konuşmaya. Anca adamlarına konuşturuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CHP istediği kadar muhalefet yapsın ki yaptı da bir ara, "ya Allah bismillah siyaseti" ," yandaş yetiştirme troller,gazeteciler,iş adamları", "ulufe dağıtma pardon yardım kolisi ile seçmeni bağlama" vs vs yani yapmadığı müddetçe bu iş olmaz. Yeni fikre gerek yok o tarafın oylarını almak için,siyaset dili belli.

    Dini ön plana çıkartarak milliyetçi oylara da oynayacak hareketler ile birlikte toplumun belli bir kesimine yardıma bağlamadıktan sonra istediği kadar uğraşsın %50 oy alamaz. Eee bunları yaparsa zaten CHP olmaz. Boşuna mı Soylu'nun istifası kabul edilmedi ( milliyetçi oylar onda), boşuna mı CHP'li belediyelerin yardım dağıtmasını istemiyorlar ( ulufe dağıtım tekeli ellerinden gidiyor ). Kısacası muhalefet ne yapması gerekiyor ise yaptı dini konularda çok daha hassaslar, milli konuların hemen hemen hiçbirine karşı çıkmadılar,yardımları da yaptılar, Türkiye'de siyaset dediğin en azından %40 için bu, yeni fikirler üretmeye gerek yok köşe başını boşalttıkları an kap yeterli. Şu anda köşe başı kapalı,Erdoğan istemediği sürece de o köşe boşalmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 2 Mayıs 2020; 23:39:6 >




  • Ciddi para basıldı (bereket durdu mayısta) ve dağıtıldı.
    Bizde mesela anormal bir hareket var (isi tamamen duranların isi zor) ama e-ticaret,gıda ,satıs ve diğer sektörlerde ciddi hareket olacak.Bankalarda mevduat miktarı arttı bu paralar ortam bulunca dolasıma girecek.Gıda üretenlerden vardiyalı çalısıp mal yetistiremeyenler var.İnsanların bazı öncelikleri değisti.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.