Şimdi Ara

Küçük taneli mama arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba :) dedemlerin bahçesinde yirmiden fazla kedimiz var. Haliyle mama konusunda yetişmekte zorlanıyoruz. Onlar için 10-15 kiloluk mama almak istiyorum. Bazı yavru kedi mamaları küçük taneli olmadığı gibi doyuruculuğu konusunda da emin değilim. Hem anne kedilerimizi doyuracak hem de bebeklerimizin yemekte zorlanmayacağı mama önerir misiniz. Şimdiden teşekkür ediyorum 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • merhaba,


    Prochoice Pro 38'i değişiklik olsun diye 400gr küçük boyu olduğu için almıştım. Bizimki de sevince garnitür olarak bir kaç defa aldım. Fiyatına göre kalitesiz bir ürüne benzemiyor. 15 kg paketi de var. Bence denenebilir.

  • Bir bakayım teşekkür ediyorum :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz sokak kedilerini 15 kg bonacibo yavru kedi maması ile besliyorduk. Yavru kedi maması daha çok et, daha fazla besin değeri içerdiğinden dolayı hamile kediler için de kullanılıyor. Sokak kedileri de aynı mantık daha fazla aç kalıyorlar ve daha fazla enerji tüketiyorlar. Hem taneleri de küçük hem de 10 adet 1.5kg 'lık paketlerde satıldığı için kolay oluyor.


    Ancak 250 lira olmuş şu an biz aldığımızda 180 lira falandı. Miço var 15 kg'ı 168 lira olan. Tüm market mamalarından daha kaliteli ve daha yüksek et oranına sahip. Hem de taneleri küçüktü diye hatırlıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justpassenger -- 10 Ocak 2021; 22:34:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.