Şimdi Ara

KULAK İÇİ KULAKLIK ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler ben muzik hastasi bir insanim.Electro House'dan girer Deep House'dan cikarim.Genellikle EDM dinlerim piyasayi bilmiyorum ama beats'in reklam oldugunu sennheiser'in ise cok abartildigi dusunuyorum.Mesela CX300-II benim LG kulakligimdan kotu bass vs veriyor.Kulakligim bozulmasaydi pekte degistirmeye niyetli degildim.Onerilerinize ihtiyacim var,dinledigim muzik tarzina gore onerileriniz varsa lutfen yazmayi eksik etmeyin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • bilen varsa yardımcı olsun
  • Audio technica cks77 alacagim ben kulakici 130 liraya forumda satiliyor butce belirtilmemis
    Beats studio da var ama kulakici icin arastirdim 150 llra butcem vardi zaten cks77 makul daha almadim ama cok arastirdim ayni tarz dinliyoruz zaten cks77 makul gorunuyor
    Amazonda 100 dolar bu arada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sennheiser o dediğin tarzlar için bir ürün değil. sennheiser o tarzda beats kadar tatmin edici bas vermez. ama jazz klasik ve rock müzik de beats'de asla sennheiser kadar net tane tane geniş bir ses veremez. markaların ürün gamında karakteristik özellikleri vardır. dinlediğim müziğe göre araştırma yap ve tabiki bütçeni belirle. modeller hakkında bilgim yok ama markalar klasmanında pionner beats jbl sony'ye yönelebilirsin. modele göre fiyata göre kaliteyi arttırabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.