Şimdi Ara

kulakiçi kulaklık önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kulakiçi kulaklık almayı düşünüyorum. Çoğunlukla bilgisayarda kullanıyorum film, twitch, youtube, oyun ve müzik için. Birkaç tane buldum ama tavsiyelerinizi almak isterim. Teşekkürler.

    Samsung IG935, Samsung HS13 ve Sennheiser CX 200 Street II. Bunlardan önerir misiniz herhangi birini veya başka bir marka varsa?



  • Hala almadıysan Soundmagic ES18S
  • EdnanBey kullanıcısına yanıt
    Eğer kullanıyorsanız gürültü önlemesi nasıl ve bilgisayar için kullanıma uygun mu film oyun vs için? Uygundur ama yine de bi sorayım dedim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qerrard! -- 23 Şubat 2020; 14:31:7 >
  • qerrard! kullanıcısına yanıt
    Evet şuan kullanıyorum izolasyonu normal bir kulakiçi kulaklık seviyesinde. sesi çok net, temiz müzik film oyun için 100tlye en temizi bu kulaklık müzik dinlemesi keyifli bence alın kendiniz deneyimleyin kullanırken malzemesine biraz dikkat etmeniz gerek sadece mikrofonlu alacaksanız es18s mikrofonlu modeli
  • EdnanBey kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam yalnız sadece şu sitede var ama sıkıntı olmaz sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qerrard! -- 23 Şubat 2020; 19:37:58 >
  • qerrard! kullanıcısına yanıt
    Bende o siteden aldım satıcı çok ilgili sıkıntı olmaz kulaklığı sadece özenli kullanmaya çalışın alırsanız
  • aldığım sennheiser kulaklık 7 ay kullandıktan sonra sol ses gitti garantiye gönderdim yenisi geldi gelen yeni kulaklığın basım hatası vardı logo vs tersti ama benim için sorun değildi kullanmaya devam ettim 2 ay oldu olmadı sol ses gene gitti dün kargoladım bugün mesaj geldi stokta olmadığı için kargolanamıyormuş ve ürünün stoğa girme süresü olarak 2-4 hafta dendi en az 14 gün bekleyeceğim. neyse kulaklığın geri iadesini mi istesem diye düşünmüyorum değil en az 14 gün bekleyemem ben bundan sonra da sennheiser benim için bitmiştir hemen bozuluyor. önerinde şöyle güzel ucuz birşey alıyım çok para verince içim acıyor sonu da bu şekilde oluyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.