Şimdi Ara

Kulaklığa amfi veya yeni bir mp3 çalar almalımıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba mp3 çalar olarak ipod nano 7 kullanıyorum format olarak da 320kbps mp3 dinliyorum genelde.FLAC le falan pek uğraşmadım audiophile de olmadığım için.Kulaklık olarak kulakiçi Yamaha EPH100 kullanıyorum on ear olarak Sennheiser Momentum On Ear modelini sipariş ettim daha elime geçmedi.Yamaha dan gayet memnunum ama her tarafta amfi muhabbetini gördükçe içime bir kuşku düşüyor acaba daha iyi olabilir mi diye.Amfinin kaliteyi bozmadan ses yüksekliğini artırdığını anladım(doğruysa).şimdi bir amfi alsam bu müzik çalarla ve kulaklıklarla çok fark olur mu olursa marka model tavsiye edebilir misiniz?İpod konusunda da pek bir sıkıntım yok sesi hoşuma gidiyor ama amfi aldıracak derecede birşey midir o konuda da pek bir fikrim yok teşekkürler şimdiden..







  • abdu2238 A kullanıcısına yanıt
    ipod nano 7ye gidebilecek (boyut açısından) amfiler onun fiyatı kadar ve daha fazlası olduğundan hiç açmayalım.
    Ama amfi sesi arttırmaz, en azından direkt arttırmaz. Kulaklığın aldığı gücü arttırıp onun tam potansiyelinde çalışmasını sağlar.
  • kendi çapımda biraz araştırdım da FiiO E6 incelemelerde yüksek puanlar almış ve boyut olarak da iyi duruyo fiyatı da güzel acaba bu iki kulaklıkta ve ipod'da fark eder mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.