Şimdi Ara

Kulaklığın marka modelini hatırlamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çok bilinen bir marka değildir, ucuz ve kaltieli olduğu söylenen, westone altec lansing gibi kulak üstüne asılan, bir tarafı mavi diğer kulaklığı kırmızı plastik kaplamalı, kulaklıkların üstünde yuvarlak bas ayarı olan bir kulaklıktı. marka modelini bilen var mı?



  • Soundmagic PL30'u mu diyorsun?
  • Allah tuttuğunu altın etsin, :D:D o kadar çok başlık var ki epey de gezdim hani bulurum diye ama burada bile çok bahsi geçmemiş meretin.

    hatırladğımdan ucuz ve daha düşük birşeymiş, denemek istiyordum da ne biliyim. Orjinal sahte IE4, cx300 ep630 cx400 500 akg ve westone um1 kullanmış ve westone um1îmi kaybettikten sonra hayata küsmüş biri olarak pek kesmez sanırım.
  • w3 e sıçramanı tavsiye ederdim mali yönden uygunsan...bu kullandıklarının üstüne w1 de bir sıçrama olur,fiyat olarakta w3 ün yarı fiyatı...
  • w3 derken westone diyorsanız, aldığım en pahalı kulaklık westone um1 oldu onu da kaybettim. ne neyin yarı fiyatı anlamadım. burada 30 liralık bir kulaklığın markasını sorarken bana 380 dolarlık bir kulaklık almamı önerdiyseniz ilginç gelir bana. w3 başka birşey ise biraz açar mısınız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sokomind

    w3 derken westone diyorsanız, aldığım en pahalı kulaklık westone um1 oldu onu da kaybettim. ne neyin yarı fiyatı anlamadım. burada 30 liralık bir kulaklığın markasını sorarken bana 380 dolarlık bir kulaklık almamı önerdiyseniz ilginç gelir bana. w3 başka birşey ise biraz açar mısınız?


    westone 1 westone 3 ün yarı fiyatı 260 lira civarında forumda satışı var bu 1...um1 den sonra kesmeyeceğini düşünmüşsün o bakımdan sıçrama yapmak için model tavsiyesi yaptım bu 2...ie4 cx300 cx 400 cx 500 ve um1 kullanmış biri olarak neden 30 liralık kulaklığı araştırıyorsun oda benim merak ettiğim bir unsur...hem kendin söylemişsin kesmez diye? bende sana kesecek bir model tavsiye ettim şaşıracak birşey yok...
  • Param yok, trekstor vibez ve westone'dan sonra zaten uzun süreler yolculuk etmiyorum. müzik için yaşlandım, cep telefonu, kulaklık adaptörü ve sonra kulaklık takacağım için ses kalitesi artık önemsiz birşey benim için. yalıtımı iyi olan, kulaktan düşmeyen, ucuz birşey arıyorum. westone 1, um1^den iyi mi? bana tasarım değişikliği dışında hiçbir fark yok gibi geldi.

    soundmagic pl50 diye model çıkarmış. 160tl um1, 200tl w1'e vericek durumum yok. 80 lira bile çok ama napalım deneyelim bu pl50'yi.
  • hayırlısı olsun,pl 50 yi iyi günlerde kullan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Fİ -- 22 Mayıs 2010; 14:06:34 >
  • MuttFTS. de bir el atsa keşke, size de sorayım da 55ohm diyor bu PL50, LG GM735 veya htc diamond gibi bir cep bilgisayarında kullanacağım, cowon d2 olsa neyse de. Son sesin düşük kalması ihtimali var mı?
  • Cevaplanmayan birşey görmediğimden konuya yazmamıştım ama? Sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim. Ama giriş seviyesi IEMlerden pek anladığım söylenemez..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 23 Mayıs 2010; 0:52:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.