Şimdi Ara

kulaklık girişi ile microfon girişi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • geçenlerde bende bir pc moda başlamıştım hurdacıdan aldığım eski kasada anakartın hard diskin yerini ayarlarmak için hepsini başladığım kasaya çıkarttım ölçülerini almak için çünkü daha yeni aldığım kasada kesim işlemleri yapmak gerek neyse...ölçüleri aldıktan sonra ön panel jak girişlerini kulaklık girişi ile microfon girişini yanlış bağladım sanırsam benim sorunuma gelince normalde hoperlörden ses gelmesi gerekirken kasanın içinden müzik sesi geliyor nasıl oldu bende şaşırdım ama gerçekten öyle bunu nasıl düzeltirim aceba ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • arkadaşlar yokmu yardımcı olabilecek kimse ana karta zarar gelmesinden tırsıyorum
  • Eğer ön panel girişlerini yanlış bağlamışsan bile bunun hoparlörlerden ses gelmesine bir etkisi olmaz. Muhtemelen sorun hoparlör bağlantılarında. Öncelikle bunları kontrol etmeni öneririm.
  • tşkler dostum zaten hoperlörlerden ses geliyordu ama çok cızırtılı ayrıyetten kasanın içinden ses geliyordu kısık bir şekilde ancak düşündüm ve kabloları yanlış bağlaya bileceğim aklıma geldi açtım anakart ile verilen kitapçığı tek tek aynısını yaptım oldu alakan için tşkler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.