Şimdi Ara

Kulaklık önerisi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gittigidiyordan ise alma

    creative ep-630 tavsiye ederim
  • Merhaba Murat,

    Ben zaten uzun süredir Creative ep 630 kullanıyorum. Sırf denemek için Creative ep 830 aldım ama bence Ep 630 dan daha iyi. Benim kullandığım ep 630 garantili faturalı ürün idi, ona rağmen daha iyi.
  • Kulaklık kaliteli olabilir...Hatta aynı fabrikadan çıkıyo bile olabilir...Kullanılan hammade belki bi düşük kalitede ama ggde satılan çoğu bu tarz kulaklık sahte...Çünkü yurtdışı fiyatları çok komik...Orjinali 50 dolar yaklaşık 80TL;diğer tarafta ise £9.99 yaklaşık 23TL...Kalite tatmin edicidir belki ama orjinal olmadığı açık...Sonuçta memnuniyet önemli...Sadece bilgilendirme amacındayım...Orjinaline o kadar para verilir mi peki?İhtiyaç duyan verir...Tercihler farklıdır...

    buradan bakabilirsin...




  • Evet haklısın birazda göreceli bir kavram. Herkesin dur demek istediği bir yer vardır. Orjinallerin de kendi arasında kalitesi olabilir belki dediğin gibi.
    Neyse ben erdim muradıma :) darısı diğer arkadaların başına diyelim...

    Teşekkürler cevap veren bütün arkadaslara
  • arkadasım uzun bi süre geçmiş olmalı almandan. Şu an bi izlenim daha alabilir miyim seden. Ve ben de almayı düşünüyorum kimden almıştın. Biraz biligilendirebilir misin beni :)
  • Merhaba Arkadasım,


    Evet haklısın yaklaşık on gündür kullanıyorum kulaklığı ve gerçekten çok memnunum. İlk aldığım gün kıyaslama yapmak için olabildiğince overburn yaptığım için geçen on günlük zaman zarfında seste herhangi bir artma veya azalma olmadı. Yanlız şundan emin oldum ki bu üründe kesin olarak EP 630 ve Cx 300 ün karışımı hedeflenmiş. EP 630 un basını Cx 300 ün mid ve tizlerini almış sanki. Hatta bir tanede kız arkadasıma sevgililer günü hediyesi yapmak için satın alabilirim başka bişey alacak olsam bundan daha ucuza kurtulamam:)


    Gittigidiyorda Creative Ep 830 yazarak aratırsan Semato diye bir dükkan çıkıyor zaten sadece bir satıcı satıyor ben ondan aldım. Ben başka bir satıcı bulamadım ama sen kimden alırsan al eğer bu parayı vermeyi düşünüyorsan kesinlikle Ep 830 al derim.
  • cevabın için teşekkür ederim. Ben de cızırdayan ipod kulaklığından bıktım ve artık değişiklik zamanı geldiğini hissediyorum. Açıkcası korkularım vardı ama senin cevapalrın sayesinde içim rahat olarak sipariş vereceğim. Bu hafta içinde almayı düşünüyorum. İnşallah istediğim gibi bir kulaklıkla karşılaşırım. Açıkcası yine de korkuyorum ama riske girmeye değer :)
  • alalım bi taneama önce ipod touch alıyım,imzayı hazırladık daha materyali almadık
  • bende cx300 kullanıyorum şu ana kadar kötü bir seçim olduğunu düşündüm çünkü tizler berbat çıkıyordu..
    geçen gün ipod da sound check die bir özellik gördüm açıktı kapattım ve daha iyi sesler almaya başladım..
    tabi kulaklığın açılmasınında etkisi var..
    cx300 öneririm ManagerCall nickli arkadaşımızdan rahatça alabilirsin..
  • Sennheiser IE4 kullanıyorum ve gayet memnunum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: head

    GG'de piyasa fiyatının altına satılan ürünler genellikle sahte oluyor.

    (:


    Evet 2-3 kere başıma geldi.
  • Arkadaslar başka EP 830 satın alan oldu mu ? Görüşleriniz nedir ?
  • malesef ki hayır.. Para sıkıntısı yüzünden 1 ay daha patlak ipod kulaklığımla idare edeceğim :) inşallah diğer ay kavuşucam
  • Ben en kısa zamanda alıcam inşallah ama hala karar verebilmiş değilim. Şuan ep630 kullanan birisi olarak artık sennheiser kalitesine geçmek istiyorum ama diğer yandan ep830 için yapılan yorumlar beni oraya kaydırıyor. net kararımı verdiğim zaman alıcam inşallah. ayrıca semato nickli arkadaşla da görüştüm, çok kibar ve ilgili birisi, herhangi bir durumda da iade alabileceğini söylüyor. umuyorum ki bir sıkıntı olmaz.. tek sıkıntı sennheiser mı ep830 mu??? bi yardım eden olursa hayrına çok sevincem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triclaw -- 3 Şubat 2009; 1:43:59 >
  • Bugün itibariyle ep 830 siparişimi verdim, cumaya elimde olacak inşallah. Geldiği zaman izlenimlerimi paylaşıcam
  • ne kadara aldın acaba ?
  • 67.90 kargo dahil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triclaw -- 4 Şubat 2009; 20:04:25 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: triclaw

    Bugün itibariyle ep 830 siparişimi verdim, cumaya elimde olacak inşallah. Geldiği zaman izlenimlerimi paylaşıcam


    Bizzat kendim bu ürünü kullanıyorum ama senin yorumlarını da merak ediyorum. Bir müzisyenden yorum almak daha anlamlı olsa gerek:)
  • Yardımların için tekrar teşekkür ederim. Umuyorum güzel yorumlarla gelirim karşınıza. Aslında esas yorumu Cx300 ile karşılaştırma imkanım olsaydı o zaman yapardım. Ama maddi durumu biraz rahatlatayım onu da alcam kafaya koydum İzmirden bana cx300 denetebilecek arkadaş yok mu???
    herneyse, ürün bugün kargolandı, yarın elimde olacak inşallah. ben de heyecanla bekliyorum, en kısa zamanda izlenimlerimi paylaşıcam
  • Kargo şirketinin yavaşlığından ve evimizin şehir dışına yakın olmasından dolayı kulaklık ancak cumartesi geçti elime. Önce çok bişey alamadım kulaklıktan fakat geçen iki günde olabildiğince kullanmaya çalıştım, şimdi daha bir açıldı ve hoş bir ses veriyor. Fakat kulaklık adeta bana bu daha başlangıç, bekle de gör diyor. Müthiş bir iş çıkarmış creative. Ayrıca tolikita arkadaşımızın da dediği gibi, eğer böyle fake kulaklık üretebilen bi firma kendi kulaklığını üretsin, eğer sennheiser'a bile rakip olmazsa ben de bişey bilmiyorum Kulaklıkla ilgili detaylı bir inceleme yapmayı düşünüyorum bir iki hafta içinde. Ama şimdilik diyeceklerim; Ep630'dan biraz daha üstün basları var, fakat bu kez sizi boğmuyor kulaklık. Tizler ve özellikle midler çok güzel geliştirilmiş. Ayrıca kulaklığın kendisinden gelen bir derinlik var müzikte. Bu daha dinlediğiniz şarkıyı çok daha canlı ( konserde veya stüdyodaymışcasına) hissetmenizi sağlıyor. Sonuç olarak tolikita arkadaşımıza tamamen katılıyorum, fake'se de fake. Verdiğim para sonuna kadar helal olsun.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.