Şimdi Ara

Kulaklık önerisi ve amazon.de 'den sipariş hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Bilen bilir eskiden metan'da peşin kulaklık siparişi verdiğinizde %25 indirim yapılırdı. Ben de bu hesapla sennheiser ie 60 kulaklığı yaklaşık 300 liraya alabilirim diye düşünmüştüm. Fakat fiyatlarda biraz indirime gidildiğinden dolayı bu peşin indirimi kalkmış. Kulaklık için bugün 410 tl dediler.

    300(+20) tl'ye kadar bir bütçe belirledim kendime. İe 60'la ilgili de çok çeşitli yorumlar var. Kimisi hiç beğenmemiş kimisi de çok beğenmiş. Şahsen deneme fırsatım olmadı. Bu fiyatlarda hangi kulaklıkları önerirsiniz. Kafaüstü kulaklıkları sokakta-günlük hayatta kullanmak biraz zor geldiği için ie60'a bakmıştım. Ama iyi bir kafaüstü kulaklığa da hayır demem. KOSS Pro DJ100 Tony Bennett Special Edition nasıldır ve KOSS Pro DJ100'den ne farkı var? Bir de ie60'ın ie6 ile arasındaki fark nedir? Çünkü senalmarketimde fiyat farkı var.

    İkinci bir sorum ise online alışveriş ile ilgili olacak. Öncelikle sanalmarketim güvenilir midir? Sanırım metanın resmi olarak onayladığı bir site. Bir de amazon.de den getirtebilirmiyim. Kargoya yaklaşık ne kadar öderim ve amazon.de 'den getirteceğim ürün metan garantili olur mu?

    Yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler.







  • İnanır mısınız bilmem ama şimdi buna benzer bir konu açacaktım. amazon dan nasıl alışveriş yapılır diye soracaktım. Bölümü açtım ve bu konuyu gördüm. Bu kadar mı denk gelir? Cevapları merakla bekliyorum ben de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 22 Ekim 2012; 20:36:42 >
  • Umarım en yakın zamanda ikimizin de işine yarayacak cevaplar gelir. :)
  • Neredeyse aynılar. IE6 IE60 ın eski versiyonu ve piyasada sıfırıyok zaten. Amazon Turkiye ye neredeyse hiçbir ürününü göndermiyor. Tavsiye içinse sesten beklentilerinizı bilmek gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürün ile ilgili değil ama amazon la ilgili olarak:

    aşağıda yazdığım sebepden dolayı malesef hiç alışveriş yapamadım ancak, aslında bir çok ürünü gönderiyor ki satıcıların international/ülkelerarası satıcı statüsünde olmaları şart.
    yine de bazi ülk.arası satıcılar heryere gönderi yapmıyor. aslında buraya kadar ebay alışveriş yöntemiyle aynı.
    buraya kadar iyi güzel diyebiliriz de birde ''de''si var. 106 dolarlık ürüne yaklaşık 130 dolar gönderi ücreti çıkarıyor mesela!
    236 dolar oluyor ayrıca bu gümrüğe gireceği için bir ödeme daha var biliyorsunuz. ona göre alışverişinizi yapmanızı tavsiye ederim arkadaşlar.

    gönderdikleri eşyalarla ilgili bir şunlar olabiliyor standart bildiklerimiz dışında; el feneri, çakı, firestarter denilen outdoor zımbırtı,çorap,pil/şarj cihazı, pusula,saat gibi gibi.

    ebay den alın!




  • birkaç foto sipariş verme ile ilgili. amazon'un amerika sitesinden buraya gönderi gözükmüyor bu yüzden site amazon uk dir.

    bu sayfada resmin altında görülen ''2 new'' yazan yere basın karşınıza satıcılar çıkacak,bunların yırtdışı gönderi yapıp yapmadıkları tanıtım yazılarında belirtilmekte.

    sizin siparişle ilgili ilginçtir benim siparişe göre yok denebilecek gönderi ücreti belirtmekte aşağıdaki sayfada





     Kulaklık önerisi ve amazon.de 'den sipariş hakkında bilgi






    ek bilgi yazıldı.

     Kulaklık önerisi ve amazon.de 'den sipariş hakkında bilgi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak.han -- 23 Ekim 2012; 12:22:22 >




  • sizin sipariş tutarı;

    bunun dışında bu kulaklığa bakarken gözüme çarpan başka markalar oldu (bildiğimden değil sadece bilgi amaçlı),onlarıda yazmak istedim mesela;

    Klipsch Image S5i ,Klipsch Image X10 ,Bowers & Wilkins C5 ,Atrio MG7 ,Shure SE 215/315 ,Bose® SIE2i , Beyerdynamic DTX101 ,ve diğer onlarcası (hepsi aynı seviye değil ama hepsi üst seviye olarak geçiyor)

     Kulaklık önerisi ve amazon.de 'den sipariş hakkında bilgi




  • yukarda benim yazdıklarımdan bana önerebileceğiniz kulaklıklar varmıdır?açıkca şu beyerdynamic nasıldır onu öğrenmek istiyorum. tşkler
  • Amazon'da elektronik ürün gönderisi olsa bile özel kargo şirketleri ile oluyor. bu yüzden 100 poundluk ürün elinize geçtiğinde 300 pounda mal oluyor. uzak durun özel kargolardan. aşağıya bakabilirsin, ücretsiz kargo dersin fiyatını da düşük gösterirler gümrük sıkıntın da olmaz büyük ihtimal.

    http://www.accessoryjack.com/sennheiser-ie60-headphones-black.html
  • arkadaşlar ben 4 aydır ie 60 kullanıyorum ve çok memunum. sahnesi çok geniş ve basslar çok harika. daha önce kullandığım kulaklıklar ve verdiğim ğuanları yazıyım karşılaştırma açısından fikir verebilir
    1- cx300 6.5
    2-beats tour 8.0
    3-mosnter jamz 6.0
    4-bose ie 6.2
    5-ie 60 9.0

    sonunda aradığım kulaklığı buldum o kadar denemeden sonra. sonuç olarak 330 tl ye alınabilecek kesinlikle türkiyedeki en iyi kulakık.
  • Haklı olabilirsiniz ama malesef geçen gün 410 tl dediler. Gerçi diyeceksiniz 330 vermişssin 80 mi vermeyeceksin. Ama öğrenciyim 300 civarı tahmin etmiştim şahsen bir anda 100 tl fazla vermek istemedim. Küçüklüğümden beri bir kulaklık sevdam var. Niyeyse yemem içmem ama kulaklığa para biriktiririm hep :)

    Bu yakınlarda Almanya'ya gidecek bir arkadaşım var. Sanırım ondan rica edeceğim. Çünkü amazon.de deki fiyatlara göre 160 euroya HD 598 alabiliyorum ki bu da hayalimdeki kulaklıklardan biri. Bir şansımı deneyeyim diyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak.han

    yukarda benim yazdıklarımdan bana önerebileceğiniz kulaklıklar varmıdır?açıkca şu beyerdynamic nasıldır onu öğrenmek istiyorum. tşkler

    Şahsen kullanmadım ama bildiğim kadarıyla beyerdynamic de çok kaliteli bir markadır. İnternette'de baktım biraz genelde çok beğenen olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stenod

    quote:

    Orijinalden alıntı: burak.han

    yukarda benim yazdıklarımdan bana önerebileceğiniz kulaklıklar varmıdır?açıkca şu beyerdynamic nasıldır onu öğrenmek istiyorum. tşkler

    Şahsen kullanmadım ama bildiğim kadarıyla beyerdynamic de çok kaliteli bir markadır. İnternette'de baktım biraz genelde çok beğenen olmuş.

  • KOSS Tony Bennett hakkında bir bilgisi olan varmıdır acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.