Şimdi Ara

Kulaklık [Seçim]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar , gerçekten bu tarz zevk meselelerinin sonu yok derlerdide inanmazdım. Tam 1,5 aydır bütçeme göre araştırıyorum, mid lerdi tizlerdi basstı derken sıyıracak noktaya geldim. Artık kulaklık almak istiyorum.Konu zevk meseleside olunca o kadar çok kafası karışıyorki insannın.Neyse basslar olsun ama tiz ve mid ler kaybolmasın :D bu klişeyi söylemeden geçmeyeyim dedim.Şimdi dinlediğim tarz Pop,Klasik müzik, heavy metal,old rock, old pop ve bazı sıralarda elektronik müzik. Bulduğum Ürünler ise ;

    Shure SE215
    Etymotic mc5
    Audio Technica cks90

    http://cdn.head-fi.org/3/3f/3f2d97d7_IEMchartljokerl.png

    Resme göre Etymotic ve meelectronics fiyatlarına göre gerçekten yukarıları zorlamakta fakat ürünler hakkında hiç inceleme ve yorum bulamadım. Cks90 zaten bass severler için çok iyi fakat iem severler için biraz fiyasko gibi nitelendiriliyor.Almak istediğim herkes gibi temiz bir ses bu öncelikli fakat bir elektronik şarkıda da temiz bir sese rağmen verebileceği en iyi bass ı verebilen bir ürün istiyorum. Alternatiflerinizide bekliyorum.Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sAkOrA -- 24 Mart 2012; 2:08:41 >







  • güncel
  • shure se215 kullanıyorum ben midleri falan çok hoş. fakat küçük bir kulağın varsa sakın alma :) bu arada bass ağırlıklı bir kulaklıkdır.
  • kulağım oldukça büyük :) daha önce m4 kullandım ve benim içinde mid,tiz,sahne tabiki önemli ama bunun yanında bass ında bir iem için en iyi seviyede olmasını isterim sanırım bunu büyük bir oranda şu anda shure 215 gerçekleştiriyor. head-fi de yorumlara baktım , anlayabildiğim kadarıyla dengeli bir kulaklık , bunun yanında da iyi bir bass açıkcası beni heyecanlandırmaya başladı shure 215 , 1 adım önde gibi duruyor :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sAkOrA -- 25 Mart 2012; 0:08:22 >
  • güncel
  • Kulağım normal yani büyük değil küçük de değil çok güzel kulaklarım var allah nazarlardan saklasın, ama hepsiburada linkini verdiğinizdeki gibi kulaklıklar çıkıyor işte.

     Kulaklık [Seçim]
    bunun gibiler artık kullanılmıyor mu?

    yanlış konuya atmışım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genesis. -- 27 Mart 2012; 23:51:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.