Şimdi Ara

Kullanıcıların Yüklediği Resim Nerede Saklanıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • API' yi yanlış anladığımı sanmıyorum siz beni yanlış anladınız herhalde hocam... Demek istediğim bir API ile uğraşana kadar Kendi Scriptini modülünü oluştursa daha fazla şey öğreneceği kanaatindeyim. Yani sıfırdan bir projeye başlamak bir API ile oynamaktan daha fazla geliştirir kişiyi...
  • Bende Api ile uğraşması taraftarındayım. Kendini daha iyi geliştirebilir.
  • anladıgım kadarıyla sıfırdan başlayarak gitmek daha çok şey katacak ancak arkadaşın görüşüde apı ile çok zaman kaybetmemem sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frknkntr

    API' yi yanlış anladığımı sanmıyorum siz beni yanlış anladınız herhalde hocam... Demek istediğim bir API ile uğraşana kadar Kendi Scriptini modülünü oluştursa daha fazla şey öğreneceği kanaatindeyim. Yani sıfırdan bir projeye başlamak bir API ile oynamaktan daha fazla geliştirir kişiyi...

    @frknkntr: Elbetteki kendini daha çok geliştirir o şekilde fakat daha öncede dediğim gibi arkadaş bu işi bir hizmet vermek için yaptığı için kaliteli bir şekilde yapmak zorunda, yani buradaki kriter hangisiyle kendisini daha çok geliştirirden farklı olarak hangisiyle kullanıcısına daha kaliteli hizmet verir olması lazım. Dediğim gibi arkadaş kendini geliştirmek istiyorsa sizin söylediklerinize katılıyorum elbette daha çok geliştirir kendini; fakat amaç hizmet vermek ise kullanıcıları düşünmek zorunda, biraz da bu açıdan bakabiliriz.

    ---

    @masteyen: Evet sıfırdan gitmek size daha çok şey katar fakat yukarda yazdığım gibi amacınızın kullanıcınıza kaliteli hizmet vermek olması gerek bence hizmet verecekseniz. Ama yinede sizin tercihiniz tabii, ben önerimi sundum. Tekrardan projenizde başarılar dilerim. Kolay gelsin.




  • Teşekkür ederim, kendim sıfırdan başlıyorum ama tamamen hazır olduğuna inanmadan hayata geçirmiyecem elbette, tekrardan teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.