Şimdi Ara

kullanmadığınız bilgisayar bileşenlerini bağış yaparmısınız?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar okulumuzda bilgisayar sıkıntısı çekiyoruz. Hepsinin ayrı ayrı arızaları olan bir sürü bilgisayar var elimde hepsini toplasam bir bilgisayar oluşturamıyorum. Mavi ekran hatası vs oluyor. Sizlerden isteğim elinizde çalışır durumda fakat kullanmadığınız işinize yaramayan malzemeler varsa harddisk, işlemci, ekran kartı, anakart, ram vs gibi. okulumuza yollayabilirmisiniz. Eğer göndermek isteyen olursa lütfen benimle irtibata geçsin. İlgilenenlere şimdiden teşekkürler.



  • yav hehe kendin satcan sonra
  • lisede mi orta okulda mısın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekicimertim

    Arkadaşlar okulumuzda bilgisayar sıkıntısı çekiyoruz. Hepsinin ayrı ayrı arızaları olan bir sürü bilgisayar var elimde hepsini toplasam bir bilgisayar oluşturamıyorum. Mavi ekran hatası vs oluyor. Sizlerden isteğim elinizde çalışır durumda fakat kullanmadığınız işinize yaramayan malzemeler varsa harddisk, işlemci, ekran kartı, anakart, ram vs gibi. okulumuza yollayabilirmisiniz. Eğer göndermek isteyen olursa lütfen benimle irtibata geçsin. İlgilenenlere şimdiden teşekkürler.

    Okullarla MEB ilgilenmiyor muydu ya:S
  • arkadaşlar okulumuz önce yatılı okuldu sonra yatılı kısmı kapatıldı normal ilköğretim oldu şimdi 4+4 ile hem ilkokul hem ortaokul olarak devam ediyoruz. İnanmak istemeyen arkadaşlar inanmak zorunda değilsiniz zaten son sistem parçalar istemiyorum. Eski kullanmadığınız işinize yaramayan bilgisayar parçalarını bağışlamanızı istiyorum bana değil okula.Göndermek isteyen arkadaşlara hertürlü kanıtlayabilirim. Bizim okulumuzla meb bilgisayar konusunda en son 99 yılında ilgilenmiş 10+1 bilgisayar labı kurmuş. tahmin edeceğiniz üzere hurda olmuş durumdalar.
  • öğretmenmisiniz?
  • evet öğretmenim normalde,ama bu sene vekaleten müd. Yardımcısıyım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekicimertim -- 8 Kasım 2012; 23:23:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekicimertim

    arkadaşlar okulumuz önce yatılı okuldu sonra yatılı kısmı kapatıldı normal ilköğretim oldu şimdi 4+4 ile hem ilkokul hem ortaokul olarak devam ediyoruz. İnanmak istemeyen arkadaşlar inanmak zorunda değilsiniz zaten son sistem parçalar istemiyorum. Eski kullanmadığınız işinize yaramayan bilgisayar parçalarını bağışlamanızı istiyorum bana değil okula.Göndermek isteyen arkadaşlara hertürlü kanıtlayabilirim. Bizim okulumuzla meb bilgisayar konusunda en son 99 yılında ilgilenmiş 10+1 bilgisayar labı kurmuş. tahmin edeceğiniz üzere hurda olmuş durumdalar.

    Ben sizi ne suçluyorum ne de yalancı muamelesi yapıyorum yanlış anlamayın , MEB'e dilekçe atıp şansınızı deneyin derim. (Şu işe bakın işimiz şansa kaldı)
  • bir tanesi yav heheli bir mesaj atmışda cevabın bir kısmıda ona istinaden yazılmıştır.Ben 2008 de geldim bu okula bir iki yıl bu yıl yenilenecek ihale yapıldı, geliyo vs diye bilgiler geldi sürekli snra bu fatih meselesi gelince bilgisayar labı kurma işi toptan rafa kalktı. Burası küçük bir ilin küçük ve göz ardı edilmiş bir ilçesi o yüzden bu fatih projesi buraya ne zaman uğrar bilmem. Bende forumda belki bilgisayarını revize etmiş sistemini yenilemiş elinde kullanmadığı parçalar olan birileri vardır diye konu açayım dedim ama pek ilgilenen olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.