Şimdi Ara

Kulübümüze Web Sitesi Lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Herkese Merhaba

    Başlıktan da anlaşıldığı gibi okulumuzun kulübünün web sitesi olsun istiyoruz. Bir sene öncesine kadar sitemiz vardı ancak geçtiğmiz sene siteyi bakıma aldılar ve öylece bakımda kaldı. Şu an sitenin durumu tam olarak nedir açıkçası bilmiyorum, bunun bilgisi bana bi kaç güne kadar gelicek. Yeni yönetim olarak siteyi önümüzdeki eğitim yılı için web sitesini etkinleştirmek istiyoruz. Yani Eylül ayına kadar sitemiz hazır olsun istiyoruz.

    Ancak hiç birimiz bu işlerden anlamamaktayız. Kendimiz uğraşsak, 2.5 ayda bu işi öğrenip halledebilir miyiz onu bile bilemiyoruz.
    Muhtemelen kendimiz hazırlayamayacağız, peki bu durumda birine yaptırırsak maliyeti bize ne olur? Sene içerisinde sitenin arayüzünü kullanabilecek bilgiye nereden sahip olabilirz, sitenin çıkarabileceği sorunları nasıl halledebilriz? Ve en önemli hususlardan biri, bize maliyeti ne olur?

    Gibi sorular ve dikkat etmemiz önemli hususlar noktasında bana yardımcı olabileceklere şimdiden çok teşekkür ederim.

    Bu arada siteyi, projelerimiz etkinliklerimizi, eğitim ve teknik gezilerimizi tanıtmak, bunlar hakkında bilgilendirici açıklamalar yapmak; etkinlikler hakkında aylık bülten yayınlamak; ayrıca önceki senelere ait ufak bir fotoğraflı arşivi bulundurmak ve son olarak da teknik gezilerimiz için başvuru alma amacı ile kullanacağız. Bunların şık ve sade tasarımlı bir hali ile düzgün bir biçimde yayınlayacağımız bir web sitesi istemekteyiz.

    Tekrardan teşekkür ederim...







  • PM gonderildi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme: Site kişilere değil, şirketlere yaptırılacaktır.
  • PM gönderildi.
  • pm göndermedim ^^
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.