Şimdi Ara

--> Kulüp NISSAN … Bir TIKla Gelir :) <-- (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.529
Cevap
7
Favori
423.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fuji,

    cok tesekkur ederim! Fiyatlari bekliyorum. Bu servis de bana 45 YTL fiyat verdi tek supurge icin..

    Az once servisten geldim, gene 369 YTL bayildim, ama icim rahatladi.. 30.000 bakimi yaptirdim, artik 45000'e kadar bir problem cikmadigi surece kendim idare ederim, akum, lastiklerim saglam, yagimi halledebilirim.. Bu arada yetkili servis Mobil 10W40 kullaniyormus.. Bu haber beni cok memnun etmedi, ben Castrol'e donmek istiyorum, neyse artik, birsonraki yag degisiminde halledecegim bunu sanirim..

    Ozellikle Nissan 4x4culer hangi yagi ve neden tercih ediyorlar buraya yazabilirlerse sevinirim..

    Ve son olarak bir kac ay once basimdan gecen bir olayi anlatayim, 3-4 sefer bagdat caddesi PO'da dolum yaptim (genelde BP tercihim) ve bir sabah arac birturlu start almadi.. Once akude problem var sandim, jumpstart yaptik (ara kablo ile) sonra da akuyu kontrole goturdum, aku 4,4luk cikti.. enjeksiyona pislik gelmis olabilir dediler. Kendimi 70'li yillara geri donmus hissettim. Artik farkli bir benzinci kullaniyorum. Uzun bir sure de depo temizlensin diye yuksek oktan aldim. Ve bu bakimda da enjeksiyon testi ve bakimi yaptirdim. Bir problem cikmadi. Benzer seyler yasayanlar var ise, tecrube, sebep, sonuc paylasirlarsa sevinirim!

    selamlar...




  • xtrail99

    Bugün antalya daki yetkili servise sordum sizin aracın silecek fiyatını.Süpürge başına butun nissanların 16 ytl ile 22 ytl arası dediler ebatlarına göre .Sizin arac için en fazla 2 silecek fiyatı 20 ytl den olsa 40 ytl çifti.Normalde servislerde aynı fiyat olur.Eğer boyle değilse buradan kargoyla yollasam bile size daha uygun olacak:).Gercekten çok komik walla butun parçalar istanbuldan geliyor ve siz istanbuldasınız ve burada daha ucuz.

    Bugün işler dolayısla sanayiiye gidemedim.Bosch ve taklitine bakamadım.Yarın veya pazartesi bakarım.Sizi bilgilendiririm bu konuyla ilgili.
  • Değerli Kulüp Nissan Üyelerimiz,

    İkinci çarşımda mesajlarınızı okumak doping etkisi yaptı. Paylaşımlar için teşekkürler. Ayrıca GIF'siz imzalarda, logo fotoğrafında sorun olduğunu farkedip; "Nissan Logosu" kısmını tekrar upload ettim. İmzasının logo kısmında problem olan üyelerimiz giriş sayfasındaki şablon imza bölümündeki yeni kodu kullanabilir. Tabii "2006 Navara...." kısmını silerek kendi araç marka-modellerini yazarak

    Saygılarımla,
    Keyifli forumlar
  • sandiego

    Sizi tekrar aramızda görmek çok mutlu etti.Bir dahaki çarşıda görüşmek üzere

    xtrail99

    Bugün aksesuarcı arkadaşa gidip bosch ve takliti olan sileceklere bakmaya gittim.Aracımın davalık olması ve belirli zaman sonra aracı iade edeceğimden bosch a fazla para vermek istemedim 20 ytl ye vette marka sileceklerimi aldım.bosch un fiyatlarını sormadım bile.Gerçekten iyi siliyor.Eğer isterseniz resimlerini çeker upload ederim siteye.600 mm den 400 mm ye kadar ebatları mevcut.
  • Fuji,

    cok cok tesekkurler!! silecek olayi gercekten komik :) fiyatlarin bu kadar oynamasi inanilir gibi degil! sileceklerin fotolarini zahmet olmazsa koyabilirseniz cok sevinirim.. Ben de sanirim sizin aldiklarinizdan alacagim bu gidisle :)

    Sandiego,

    ben avatar ve imza ozurlu bir arkadasinizim :) yasima verin :) zaten koca forumda bir buraya yaziyorum, affiniza siginarak hesabimi fazla kurcalamasam? :)

    selamlar...
  • xtrail99,

    Bu sileceklerdeki fiyat farkı bana çok fazla geldi.Bence siz aylin-ozbaydur@nissan.com.tr ye müşteri ilişkilerinde yetkili olan aylin hanım a bu fiyat farkıyla ilgili bir mesaj atın.(nissanın web sayfasından mesaj atılmıyor uzun zamandır sanırım ulaşılmasını istemiyorlar kendilerine)Mesajda benim adımı yani antalya dan Mert derseniz sanırım kolaylık yaparlar ne kadarda davalık olsakta.Yetkili servislerde aynı fiyat olur.En fazla 100/5 oynar indirim olursa müşteriye ozel.Ben çok şeyi ilk defa nissan Türkiye de gördüm duydum.Bu silecekte bunlara bir ek oldu.
    Resimleri yarın cep telefonumla gündüz çeker yollarım siteye.Bu dediğim sileceklerinde süpürgeleri değişiyormuş.Çifti silecek süpürge dahil 20 ytl ise süpürgeler en fazla 10 ytl falandır.Bugün çok kez denedim gayet iyi siliyor silecekler ve eski sileceklerde antalya sıcağından mıdır bilmem ama cama yapışıyordu ve o yuzden uçları yırtıldı bunda oyle birşey olmadı.Onden çıkan silecek süpürgelerinden buyuk olanı yırtık uçlarını kesip arka sileceğe taktım.Buradanda kar etmiş oldum.Yarın ben siteye resimlerini yollarım.




  • TÜM ARKADAŞLARA SELAM.Yeni katılanlara da hoş geldiniz. Almerası olanlara ve tüm nissancılara bir sorum olacak.
    Arkadaşlar benim klimam ilk çalıştırdığımda çok koku yapıyor çözümü servis tüm torpido konsol göstergeler sökülecek klima ünitesi dezenfektan ile temizlenecek diyor.5 saat gerekliymiş.Benim aracım 10.000 Km de ve ilk aldığım günden beri 8 aydır klimayı çalıştırıp kapattığımda bu koku vardı koku yapıyordu. sıfır aracın kliması koku yaparmı ? Yaparmış.Bu nasıl Şey. Sıcaklardan dolayı klima kullanımı arttı koku daha çok hissedilir oldu.Vallahi klimayı açınca bir kaç dakika cam açıyorum. Benim eski Nissan SUNNY 91 model babam sıfır almıştı hiç bir koku yoktu.Ben bu işten hiç bir şey anlamadım.

     --> Kulüp NISSAN … Bir TIKla Gelir :) <--




  • tekrar tesekkurler, yarin ilk firsat sakin kafayla bir mail atarim :)

    bu arada benim sileceklerimin de basina benzer sey geldi, lastikler parcik porcuk olup uc (silme, supurme kisimlari) soyuluyor. bir sure soyup dibe sifirlayip kullandim, ama artik yagisli yolda islemiyor, degismesi sart :(

    en kisa zamanda sanayii yolu gozuktu, fotolari 4 gozle bekliyorum, selamlar...
  • xtrail99

    Resimler çok net değil ama size bir fikir vermesi açısan yolluyorum resimleri.Buarada yarın nissan bayiine uğrayacağım.Eğer öğrenmek istediğiniz bir şey var ise sorabilirim.Silecekler çok net siliyor umarım boyle devam eder

    ilker59

    Aynı koku sorunu bendede oldu.Sanırım yeni nissanların genel sorunu bu koku olayı.Klimanın kontakla açılıp kapanmasından radyatörde kontağı kapatınca soğuk gaz yuzunden terleme yapıp orada nemden koku oluşuyor.Klimayı gideceğiniz yere gelmeden 5 dak once kapatıp sadece fanla kullanırsanız klima radyatöründeki nemi radyatörden almış olursunuz.Ben hep boyle yapıyorum koku yok artık bende.Sakın söktürmeyin konsolu.Sonra sesler artıyor.Bence bir deneyin.Eğer geçmezse ki geçer koku ama sanayiide klima hava kanallarından sıkılan kopuk gibi spreyler var onlardan deneyin.

     --> Kulüp NISSAN … Bir TIKla Gelir :) <--




     --> Kulüp NISSAN … Bir TIKla Gelir :) <--


     --> Kulüp NISSAN … Bir TIKla Gelir :) <--


     --> Kulüp NISSAN … Bir TIKla Gelir :) <--



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fuji -- 12 Haziran 2007; 1:09:30 >




  • Fuji,

    cok tesekkur ederim!! bu fotolar cok yardimci oldu, ben de haftasonu ilk is bakinacagim umarim bulabilirim!

    selamlar..
  • Merhaba Navara kullanıcıları; sizlerden hiç ses soluk çıkmıyor. Daha doğrusu tüm Nissancılardan çıkmıyor. Herkez aracından memnu gözüküyor. Oysa ben forumda yazdığım bazı sorunlara pek yeterli cevap alamadım. Demekki kendi çabalarımla bulacağım....
  • Merhaba,

    Hani yaw hiç navara fotoğrafı koymuyorsunuz daha Cafer abi ne iş ya Senden fotoğraf bekliyordum msn i hiç açmıyorsun
  • Merhaba Arkadaşlar,
    İşlerim nedeniyle uzun süredir bırakın ilgilenmeyi arabama binemedim bile, hatta ısmarladığım sis farlarını taktırmaya bile gidemiyorum, bu yüzden TonKano arkadaş kusuruma bakma lütfen, aklımdasın taktırır taktırmaz seninle irtibata geçeceğim. Neyse bugün işi kırıp arabayla gezeyim dedim o hevesimde kursağımda kaldı, takip eden arkadaşlar bilirler benim arabanın kasasında ses vardı, uzun uğraşılar sonucu sesin kasanın kendisinden geldiğini ve kabine vurduğunu anlamıştık (tamamen servis çalışanları harici arkadaşlarla...), kasa civataları sökülüp geriye doğru çekilmişti; bugün ses yeniden çıkmaya başladı, bende derhal servise gittim, servis müdürüne hatta satış müdürüne kadar çıktım, aynı işlem tekrar edilmesine karşın sağlıklı bir sonuç alamadık, evet ses kesildi ama yarın bir daha çıkmayacağının garantisini veremediler, yada vermediler.
    Bu gidiş gelişlerim sonucu servis kaporta şefiyle ahbap olduk tabi, adamın dediğine göre note'lar hariç tüm nissanlarda kronik sorunlar varmış, bagaj lastiği, kapı kayması, kasa sesleri v.b., belkide birçoğu arabalarımızda var ama biz farkedemiyoruz, anlamadım gitti bu marka bu kadar iyiydi de bizi mi bekledi kalitesizleşmek için, gerçekten bazen bu sorunlar beni fazlasıyla daraltıyor, hergün binebiliyor olsam arabadan soğurdum kesin, bereket 15 günde bir görüyorum arabayı:((
    Neyse sizden ricam şu servise götür orası iyidir diyebileceğiniz yerler varsa söylemeniz, aslında İzmir'de oturuyorum ama işim nedeniyle İstanbul'dayım yani bu aralarda herhangi bir şehirde olabilir önereceğiniz servis; hatta özel bile olabilir...
    Tüm arkadaşlara araçlarıyla sorunsuz günler dilerim, görüşmek üzere...




  • xtrail99;

    Yardimci olduğuma çok sevindim.Her zamanda yardım ederim bilgim ve imkanım dahilinde.Eğer Bulamazsanız burdan kargoyla yollarım faturasıyla birlikteAma silikon silecek diyince kolaylıkla bulabilirsiniz aksessuarcılarda.

    TonKano;

    Önceden sorduğun sorulardan tavan barlarıyla ilgili olana ilk gelen navarlardan birine yapıştıralarak takılan barın uçtuğunu ve servislere merkezden emir gittiği ve 4*4 full lere ozel olan bu donanımın diğer modellere takılmaması gerektiğini söylemişler.Çok sağlam yapıştırıcılar var dediğiniz gibi ama tavan sacındada ufak bir farklılık olduğu ve yapışsa bile içeri su alma olasılığı var dediler servisten bana.
    Teyp değişiminden sonra kumandanın iptal olmasını servise gittiğimde sorucam sizin için.Davalık olmasaydım bende değiştirecektim bunu bir yolu olduğunu söylemişlerdi artık aracı satmadan once satma çabası mıydı bilmem ama benimde merak ettiğim bir konu.




  • Arkadaşlar ve özellikle de ramo96, babely, devedikenii, dincerbir, alise, ernis,
    2001 primera sahibiyim ve kullanım kitabına ihtiyacım var. Servis'ten tedarik edemedim maalesef. 2000 ile 2001 modelin kullanım kitabı aynı dediler. Bu sebeple yukardaki arkadaşları özellikle belirttim. yardımcı olabilecek arkadaşlar bi zahmet bana özelden mesaj atsınlar. Scan edip gönderme imkanı (ve zamanı) olan arkadaşlar varsa veya kargo ile gönderebilecek arkadaşlar varsa en kısa zamanda iade etmek üzere yardımcı olurlarsa sevinirim.
  • Fuji

    ilker59

    Aynı koku sorunu bendede oldu.Sanırım yeni nissanların genel sorunu bu koku olayı.Klimanın kontakla açılıp kapanmasından radyatörde kontağı kapatınca soğuk gaz yuzunden terleme yapıp orada nemden koku oluşuyor.Klimayı gideceğiniz yere gelmeden 5 dak once kapatıp sadece fanla kullanırsanız klima radyatöründeki nemi radyatörden almış olursunuz.Ben hep boyle yapıyorum koku yok artık bende.Sakın söktürmeyin konsolu.Sonra sesler artıyor.Bence bir deneyin .Eğer geçmezse ki geçer koku ama sanayiide klima hava kanallarından sıkılan kopuk gibi spreyler var onlardan deneyin.

    Öneriniz için teşekkürler Deneyeceğim.Konsolu söktürmeyi bende düşünmüyorum.Çok Zahmetli bir iş. Tekrar Teşekkür
  • arkadaslar bende kulübünüze yeni uye oldum.nissan skystar 4x4 kullanıcısıyım.
    gorusmek uzere
  • ilker59

    Yardimci olabildiysem ne mutlu.Umarım sorunun çözümü bu kolay yoldur.Haberlerinizi bekliyorum olumlu olumsuz

    TonKano

    Servise sizin sorularınızı danıştım.Tavan rayını orjinal olanları yani le donanımda olanları takmadıklarını vidalı olduğu için ama hemen hemen görünüm olarak aynı olan benzerlerini yapıştırma yoluyla taktıklarını ve bir sorun olmadığını söylediler.Eğer isterseniz katalog fotolarını gördüm pek güzel çekimler olmasada fikir olması açısından isteyebilirim.
    Teyp işini sorduğumda en azından yol bilgisayarını kumanda etsin dediğimde kumandanın gücünü teypten aldığını söylediler.Direkt elektrik verelim diyince kendilerinin bir denemelerinin gerektiğini sonra haber vereceklerini söylediler.

    xtrail99

    Geçen gün bayiiye uğradığımda sizin silecek işini sordum.Sizin silecek komple değiştiriliyormuş sadece plastik silgi kısmı değil ondan 40 ytl fiyat vermişler size.Tabiki silginin birinin 40 ytl olması çok fazla ama en azından sadece süpürge fiyatı değilmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fuji -- 17 Haziran 2007; 18:49:15 >




  • 4x2
     --> Kulüp NISSAN … Bir TIKla Gelir :) <--



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue_darkness -- 1 Aralık 2007; 2:42:28 >
  • Nissan 4wd Owners Turkiye , Nissan arazi araçlari kullanicilari arasinda iletisimi saglamak ,teknik problemleri çözmek ve tecrübeleri paylasmak amacı ile kurulmus bir mail grubudur.

    gruba katılmak için. http://autos.groups.yahoo.com/group/Nissan4wdOwnersTurkiye/

    hoşçakalın

    Çağlar ÖĞÜNÇ
    Patrol Y60 td42
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.