Şimdi Ara

Kurs Mülakatta ne gibi sorular soruyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhabalar.Bayağı oldu girmeyeli DH'a.

    Bir konu hakkında bilgi almak istiyorum.
    İngilizce kurslarına kayıt olurken mülakatta seviye ölçümü için hangi soruları soruyor?
    Yardımınız için teşekkürler.



  • Adı üstünde seviye testi hocam seviyen neyse o çıkar Sorulara özelmi çalışacaksın.
  • Seviye tespit sınavı olduğunu en azından bende biliyorum.Sorulara özel çalışmak gibi bir durumumda da değilim.Sadece merakımdan sordum daha önce katılan arkadaşlara.
    Yoksa dünya kültür miraslarından başlayıp global ekonominin değişim rüzgarlarından bahsetmeyeceğimizi tahmin ediyorum.

    Burda işin biraz ciddi mi yoksa daha laubali mi geçtiğini öğrenmek istedim.

    Açıkçası vereceğimiz para baba parası değil ; sabah 07:00 dan çıkıp ta ta 18:00 a kadar 13 ter akıtıp bir gün dinlenen benim için paramı ve zamanımı 1 kur dahi olsa boşa harcamak istemiyorum.

    Örneğin A2-B1-B2 almak var B1-B2-C1 almak var.

    Saygılarımla
  • Sizi aşan kurlara gidecek değilsiniz ama zaten ne kadar biliyorsanız o seviyeden başlamak zorundasınız.

    Ama english time'a gitme çoğu kurs Elementary'den başlarken English time Birde Beginner seviye koymuş gereksiz uzatıyorlar eğitimi hem para hemde zaman çalıyorlar merhaba şu kaç lira 1 zaman vs için 1-2 ay zaman çalıyorlar.

    Elementary'den başlayan bir kursa git başlangıçsan tabi zaten biliyorsan zamanları vs pre çıkarsın. Bildiğin sınıf ortamı olacak konu konu anlatılıp gidilecek fazla birşey bekleme kurslardan. Hele 1 kuru 2 aya felen yayma bence. Alabiliyorsan yoğun kurs al.

    Kur kur satın al sakın indirimlere kanıp 3 kur vs almayın.
  • @Kıyamet Senfonisi teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.Yüreğine sağlık
  • Bence yeterli zamanın yoksa ki bir gün dinlenebildiğini söylüyorsun hiç kursa yazılma. Tüm kurslar bir araç, günde en az 3-4 saat ayırmadan bu iş olmaz. Birçok kişi hevesle 2-3 kur birden alıyor çalışmadığı için parasına yazık oluyor, bırakıp para iadesi istiyor bu sefer kurum zorluk çıkartıyor. Mülakatta ilk önce nasılsın, kaç kardeşsin, nerde yaşıyorsun gibi sorular sorulur. Verdiğin cevapların yeterliliğine göre sorular zorlaşır. Ne okuduğun ya da hangi işte çalıştığını söylediğinde sana o iş ya da bölüm hakkında bahsetmeni isteyebilir. Kaç kardeşsin, ne iş yapıyorlar, dış görünüşleri nasıl, neden İngilizce öğrenmek istiyorsun, hedefin ne gibi sorular da soruluyor. İlk kısımlarda takılırsan zaten konuşmayı çok uzatmadan bitirirler seni zorlamazlar. Ayrıca kursları da bayağı yetersiz buluyorum hemen hemen hepsi haftada en fazla 8-9 saat ders veriyor haftada en az 20 saat ortalama 25-30 saat olmalı ki etkili öğrenme olsun. Maalesef Türkiye'de böyle özel kurslar yok. Yurt dışında haftada 15-20 saatten az kurs yok, Türkiye'de tam tersi. Bu yüzden İngilizce öğrenilmiyor bir türlü ülkede.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.