Şimdi Ara

Kurşun zehirlenmesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar. Konuyu açacak yere karar vermeyip burada karar kıldım.

    Mevzuu şu, karşı komşu dönem dönem balkonunda yüksek ısıyla birşeyler eritiyor ve sonra alıp bir kaba atıyor çat diye. Babam da yıllar önce balıkçılık için yaptığından hatırlarım, kurşun döktüğünü tahmin ediyorum.
    Kendisinde maske vs. yok, ama işi yaparken hem seyyar ocağın sesi hem de arada rüzgar estikçe gelen keskin yanık metal kokusu bizim için rahatsız edici. Sesleniyoruz ama aldırış ettiği yok. Arada yol var ve mesafe yaklaşık 6-7 metre var.

    Bu konularda bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum, eğer bu malzeme kurşun ise bu mesafeden bize zararı olur mu? Evde 3 yaşında çocuk var ve çocuklarda daha zararlı olabileceğini okudum. Balkona çıkmaya tedirgin olduk. 😕

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Kesinlikle zararı olur, çocuklarda zeka geriliğine kadar yol açıyor. Her türlü ağır metal zehirlenmesinden kaçınmak gerekiyor. Vakit kaybetmeden ilk adım olarak belediyeye şikayet edin, komşukardan kamoyu oluşturmanız yararınıza olur.


    Bizim evin yakınında inşaat vardı, inşaat işçileri plastikleri toplayıp bir alanda yakıyordu ve çok kötü bir koku kaplıyordu etrafı, belediyeye şikayet ettik bir daha yapmamaya başladılar. Plastiği geri dönüşüme vermeden yakarak kurtulabileceklerini sanıyorlar işte.


    Gelecek nesillerin iyiliği için cehaletle her konuda mücadele etmemiz gerekiyor.

  • Eritme işi yaparken zabıtayı arayın

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    Tekrar konuşmayı deneyeceğim bir dahaki sefere... Bugün alt katta oturan tanıdıkla konuştum, abisinin kayınbiraderi imiş. Ne olduğunu bilmediğini söyledi.
    Adam ara ara geliyor, kendi evi gibi yapıyor ediyor ne yapıyorsa sonra poşetlerle arabasına doldurup gidiyor. Tahminimce kendi evi apartman dairesi ve izin vermedikleri için buraya gelip yapıyor. Ama konuşup bilgi alamazsam zabıtayı aramayı düşündüm ben de...

    Başka bir başlıkta bahsetmiştim arkadaşın biri herkesin müstakil evi değil mi ne isterse onu yapar, başka eve taşın demiş de öyle olmuyor işte.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu tür şeylerin solunması sağlığa çok zararlı küçük büyük farketmez. Hemen önleminizi alın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.