Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (1161. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52.775
Cevap
91
Favori
1.663.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11591160116111621163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ohaaaaa !

    Polat yokum diyor da, mematinin bu ünsalın iskenderin yanında ne işi var lan !

    ne oluyorrr olum

    şş oyun yapmayın lan
  • Polat bence Ramiz dayı gibi kendini güçsüz gösterecek sonraki herkesi birden öpecek.
  • Fena atraksiyon var gibi bu bölüm, İsrailli cidden yemiş headshot'ı...


    quote:

    Orijinalden alıntı: Cane®

    Abdül harbi ölmüş la. Yok yok kesin hala öldü gösteriyorlar. Memati ne zaman deprasyona girse elinde silah mezara gidiyor.



    Ben hala öldüğüne inanmıyorum

    2-3 bölüm ölmüş gibi gösterecekler, Polat iyileşene kadar onu saklıyor, çevresine de "ben bu işlerden çekiliyorum,ne halt ederseniz edin" mesajı vererek diğerleri rahatlasın istiyor ama plan-program dahilinde (Abdül de içinde) olarak çok daha güçlü geri dönüp hepsinin tepesine binecek diye düşünüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 8 Mart 2010; 21:21:22 >
  • Hacı ortalık karışmış gene .Abdül harbi ölmüş heralde .Polatar da pılını pırtısını toplayıp bodruma yerleşir artık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

     Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D)


    (İlk PS Çalışmam İdare Edin)

    Allah seni.
  • Galiba bu forumu okuyor senaristler.Hareket yok dedik bütün hareketleri yeni bölümde toplamışlar
  • İskendere ateş edilmesi fragmanın en heyecan verici kısmı bence onun dısında geri normal ne abdülheyin öldügünü biz gördük nede gömülecegini morg halini büyük bir ihtimal polat abdülheyi iyileştirmek için bizzat bu planı yaptı iyice dizi halkının kafasını karıstırmak amaç polat nereye işi bırakıyor 657 ye mi tabi bu adam,dizi biter bıraksa,mematinin abdülün mezar tasına kanı sıcrıyor zannedersem ancak oradada bir dalavere oldugu açık...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: makedonn

    İskendere ateş edilmesi fragmanın en heyecan verici kısmı bence onun dısında geri normal ne abdülheyin öldügünü biz gördük nede gömülecegini morg halini büyük bir ihtimal polat abdülheyi iyileştirmek için bizzat bu planı yaptı iyice dizi halkının kafasını karıstırmak amaç polat nereye işi bırakıyor 657 ye mi tabi bu adam,dizi biter bıraksa,mematinin abdülün mezar tasına kanı sıcrıyor zannedersem ancak oradada bir dalavere oldugu açık...


    memati davut tataroğluna sıkıyo bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serrrrro

    Necati Şaşmaz: İnşallah yine beraber oluruz
    ‘Kurtlar Vadisi Pusu'nun sponsoru Atiker'in bayi toplantısında oyuncular da vardı

    Star TV ekranlarında yayınlanan ‘Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinin ana sponsoru Atiker'in bayi toplantısı Antalya'nın Konyaaltı İlçesi’ndeki Beldibi Beldesi’nde bulunan Akka Antedon Delux Otel'de gerçekleşti.

    Bayi toplantısının son gününde düzenlenen Gala gecesine dizinin başrol oyuncuları Necati Şaşmaz, Kenan Çoban, Gürkan Uygun ve Erhan Ufak katıldı. Hürriyet'in haberine göre odalarından inerek, yemeğin düzenlendiği salona geçen dizi oyuncularının etrafını, salonda bulunan ve Atiker'in bayilerinin ailelerinden oluşan yaklaşık 650 kişi çevirdi.

    Salonun önünde gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncular, masaya geçtiğinde görüntü almak isteyen basın mensupları zor anlar yaşadı. Hem gazetecilerin hem de vatandaşların en büyük merakı, son bölümde ölen Abdülhey'in diziye devam edip etmeyeceği oldu. Bu konuyu vatandaşların da çok merak ettiğini ve dizinin son bölümünden bu yana sürekli kendilerine bu sorunun yöneltildiğini söyleyen Şaşmaz, “Dizide gördüğünüz gibi Abdülhey öldü' dedi.

    Bir gazetecinin, ‘Vatandaşlar bu duruma neden çok fazla tepki göstermedi' diye sorunca, “Demek ki, pek inandırıcı gelmemiş. Ben arkadaşımı çok beğeniyordum. Bundan sonra inşallah farklı dizilerde ve filmlerde beraber oluruz' cevabını verirken gülünce gazeteciler kendisine tekrar dizinin yeni bölümünde Abdülhey'in ölüp ölmeyeceğini sordu. Şaşmaz, “Dizinin yeni bölümünde ne olduğunu sizler de göreceksiniz' dedi.

    Gazetecilerin, ‘Kurtlar Vadisi Filistin' filmi hakkındaki sorularına ise Şaşmaz, “Filmin çekimleri Mayıs ayında başlayacak' dedi. Şaşmaz, ‘İsrail'in diziye bu kadar tepki göstereceğini ve olayların bu kadar büyüyeceğini bekliyor muydunuz?' şeklindeki soruya ise “Onlar zaten büyütmeyi çok seviyor' cevabını verdi.

    GERÇEKTEN AĞLADIM

    Abdülhey'in ölümün ardından dizi sırasında gözyaşlarına boğulan Erhan Ufak, hem dizi çekimleri sırasında, hem de dizide Abdülhey'in ölümünü izlerken gözyaşlarını tutamadığını belirterek, “Kenan Çoban'ı çok seviyorum. Ölümüne gerçekten çok ağladım. Diziyi izlerken de gözyaşlarıma hakim olamadım' dedi.

    HERKES MERAK EDİYOR

    Abdülhey rolünde oynayan Kenan Çoban ise dizideki ölümüne kendisinin de üzüldüğünü, herkesin kendisine yaşayıp yaşamadığını sorduğunu söyledi. Dizide, Polat Alemdar'ı bıçaklamasının ardından hayranlarından bir tepki almadığını söyleyen Çoban, “Herkes benim hafızamı kaybettiğimi ve ne yaptığımı bilmediğimin farkında. Bu nedenle herhangi bir tepki gelmedi' şeklinde konuştu.

    KAPI GİBİ BURADA

    Röportajların sonunda ise vatandaşların Abdülhey'in ölüp ölmeyeceği konusunda ısrarcı olması üzerine Şaşmaz, “İşte kapı gibi burada' diyerek, Abdülhey'in yeni bölümde yaşayabileceği sinyalini verdi.


    Kaynak:http://www.yazete.com

    Hiçbirşey demiyorum yorumu size bırakıyorum.


    Bence ölmeyecek ama sanki ölmüş gibi açıklama yapıp milleti kandırmaya çalışıyorlarsa komik yani. Dizide öldüğüne ikna edemediler şimdi açıklama yaparak herhalde ikna etmeye çalışıyorlar. İzleyicinin kafasında Abdülhey öldü olarak kalmasını istiyorlar anlaşılan. Eğer ölmediyse de uzun süre ekrana çıkmayabilir. Belki Polat saklar iyileşene kadar. Ama öldüyse Polat'ın kalbi durursa bir daha geri getirmeye çalışmayın konuşması çok saçma bir durum olacak. Sanmıyorum böyle bir şey yapsınlar.
  • "yokum diyooorrr!!!" (alkış kopar)

    baya fırtına esmiş dizide yav. ne ara vuruldu abdülhey 5-10 bölümdür rahat izlemiyorum.
  • umarım iskender ölmez iskendersiz vadi mi olur
  • iskender memetiyi ne ara kaçırıp ofisine aldı onlara sıkan kim memati sağ kalıyor
  • http://www.yazete.com/video.asp?vid=6188

    Abdül ölmedi diyenelr nerede çıksın meydana benim değerli yorumuma bakıp nasıl izliyorsunuz diyenler nerede öldü geberdi gitti işte umarım mematide ölmüştür,

    KURTLAR VADİSİ'NDE BÜYÜK HATA

    http://webtv.hurriyet.com.tr/default.aspx?vid=4659
  • aslan akbey diziye dönebilir aşkı memnu eğer biterse ozaman işte kv yeniden eski ruhuna kavuşur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: necipali

    aslan akbey diziye dönebilir aşkı memnu eğer biterse ozaman işte kv yeniden eski ruhuna kavuşur


    Onu rahmetli pala gebertmemişmiydi,
  • off bu fragmandan sonra gel perşembem gel
  • 82.BÖLÜM ÖZETİ VE FOTOĞRAFLAR

    Kurtlar Vadisi Pusu özetsiz yayınlanacak 82. bölümüyle 11 Mart Perşembe Star TV ekranlarında olacak. Yine nefesler tutulacak, tüm Türkiye Star TV ekranlarına kilitlenecek. Özetsiz yayınlanacak olan 82. bölüm saat 22:00’de başlayacak.

    Abdülhey’in cenazesinin ardından Polat Alemdar ne karar verecek? Polat Alemdar ve ekibi dağılacak mı? Polat, bundan sonra ne yapacak? Abdülhey’in ölümü, Aron Feller ve Ünsal’ın planlarını nasıl etkileyecek? Polat’ın görevini bırakmasının ardından Ünsal, Memati’ye ne teklif edecek? İskender, Memati’yle hangi konu için görüşmek isteyecek? Bu buluşmada İskender ve adamlarını bekleyen sürpriz ne olacak? Ve Abdülhey’in ölümünden kendini sorumlu tutan Memati, duyduğu vicdan azabından kurtulmak için ne yapacak?

    Tüm bu soruların yanıtları ve çok daha fazlası, Kurtlar Vadisi Pusu’nun heyecan dolu yepyeni bölümüyle 11 Mart akşamında Star TV ekranlarında olacak…

     Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D)  Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D)  Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D)  Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D)  Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D)  Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D)
  • Ohaaa Noluyor
  • Fragman fenaymış...Koyduğunuz linkler çalışmıyor bu arada...

  • Abdülhey bence ölmedi.İskender vuruluyor ama onada birşey olmaz.Abdülhey'in mezar taşına memati'nin kanı sıçramıyor muhtemelen sıkımıştır birilerine.Fragmanda gördüğüm kadarıyla tek ölen israilli kel. Memati'nin iskender'in yanında ne işi var onu anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 11591160116111621163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.