Şimdi Ara

Kurulabilen Mac os x for x86 internette doloşmaya başlamış (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.995
Cevap
3
Favori
425.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ALC882 full kullanabilen varmı arkadaşlar. Sadece iki kanal çalışıyor. Forumlarda çalışabileceğini yazmışlarda
  • @uphuck saolasın ama malesef benim patchlediğimle aynı görüntü var ses yok yani tüm giriş ve çıkışlar çalışıyo gözüküyo ama ne ses yok yinede ilgin için saol . :)
    @mbrider arkadaşım 8.8.1 kernel ile biçok ses kartını full çalıştırabiliyolar osx86 forumunda nasıl yapıldıgı anlatılıyo hardware/driver başlıgı altında. kısaca ben söliyim bi patcher yapılmış , bir linux live cd ile kendi bilgisayarını açıyosun sonra proc dosyasını buluyosun içinden sound yada 882 ( linux dagıtımına göre değişiyo ) dosyasını bulup içinden code#0 dosyasını bi yere kopyalıyosun sonra osx açıp kopyaladıgın dosyayı patcherın üzerine sürükle bırak yapıyosun olay bu kadar . ama bende çalışmadı yinede çalıştıran çok dene istersen kolay gelsin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: turanX
    polatty taze bitti kuru var yersen.... az daha oda kalmayacaktı ya...
    Ekran kartı driverini installda seçmeyip sonradan yüklemeyi denedin mi?




    hocam nerelerdesiniz forumu boş bıraktınız. şurda zaten 5-10 kişiyiz dvd isteyip tüyenler hariç :) sorunuma sizden de bi yorum bekliyorun siz ne dersiniz bu konuya. mifki kernel yükleyince ekran kartı mükkemmel semthex karnel yükleyince ses mükemmel yokmu bunun bi ortası yaff :))) semthex te ekran açılışta elma pembe oluyo ama her şey normal mifki de ise ses kesik kesik geliyo karnel degişince sorunlar degişiyo :))) ???
  • quote:

    Orjinalden alıntı: uphuck

    quote:


    bresson

    codec# dosyasını bana göndersene installer yapayım applehda ve appleinject.kext için bir de öyle dene.
    quote:


    tbonist

    http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=44279
    burada blacksoul diye biri bi yama hazırlamış nf4 sata controller için, test edilmemiş ama bir dene istersen, ilk önce beta9 dvd'sini patch'lemen gerekiyor sırayla, yada bu patchlerin integre edilmiş hali var de-mo-noid'de


    ben ham mac te hem windosta beta 9 isoyu patchledim sonuç: başarısız. Daha ilk ekranda bir sürü panic hatası. d e m o n o i d için davet gönderen olursa ordan patchli isoyu çekip denerim




  • quote:

    Orjinalden alıntı: uphuck

    http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=44279
    burada blacksoul diye biri bi yama hazırlamış nf4 sata controller için, test edilmemiş ama bir dene istersen, ilk önce beta9 dvd'sini patch'lemen gerekiyor sırayla, yada bu patchlerin integre edilmiş hali var de-mo-noid'de


    uphuck, ben linke baktım tam anlayamadım insanelymac te yazan şeyleri. demo.. de yer alan dosyanın adı
    JaS.Mac.OS.X.10.4. 8.AMD.Intel.SSE2.S SE3.PPF.1.Defiant. diskutil.biker880. ich7-R.patch.Integ rated
    şimdi bunun içinde nforce4 patchi varmı yoksa tekrar patch mi yapmak gerek.




  • x11 i sonradan yüklemek mümkünmü arkadaşlar? matlab kurmaya çalışırken uyarı verdi olmazsa olmaz diye.kuruldu ama çalışmıyo sanırım x11 yüzünden. pacifit ile çözülebilecek bişeymi acaba?
  • Arkadaşlar bu gün 24 inc bir imac kurcaladım. Görüntüsü de performansı da harikaydı. Ben ss3 desteği sorunundan dolayı macos kuramıyorum, ama pcdeki performansını da gerçekten merak ediyorum. Her ikisini de kullanmış bir arkadaştan performans yorumu duymak beni çok mutlu ederdi.

    TEŞEKKÜRLER.
  • Herkese iyi akşamlar bu sorunumla ilgili daha önce de buraya bi şeyler yazmıştım ve çoğu arkadaş link vererek yardımcı olmuşlardı sağolsunlar, yalnız benim sorunum hala devam ediyor arkadaşlar, anakartım Gigabyte DQ6 965 chipset, cpu E6600 ve elimdeki Mac Os X 10.4.8 dvd sine v1 + diskutil + ich7/8r yamalarını yapmama rağmen kurulumda park yasağı işareti ile tıkanıp kalıyorum, biostan neleri ayarlamam gerekiyor bi türlü çözemedim, 945 chipsetin gözünü seveyim tıkır tıkır kuruyorum ama bu anakart kafayı yedirtecek acaba bana full çalıştığından emin olan bi arkadaş bi dvd gönderebilirse sevinirim, istanbul zeytinburnunda oturuyorum, hafta sonu falan iş çıkışı elden de teslim alabilirim, şimdiden herkese teşekkürler. (Not : Adsl kota problemim olduğu için malum siteden indiremedim.)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: turanX
    x11'i sonradan yükleyebilirsin....

    teşekkürler hocam. biraz kurcalayıp yaptım. Applications - Utilities'den İnstaller ile kurulum dvdsi içinden x11 paketini bulup kurdum. sonradan dvd içindeki paketleri kurmak isteyen arkadaşlara duyurulur. tekrar teşekkürler...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zafkozi

    Herkese iyi akşamlar bu sorunumla ilgili daha önce de buraya bi şeyler yazmıştım ve çoğu arkadaş link vererek yardımcı olmuşlardı sağolsunlar, yalnız benim sorunum hala devam ediyor arkadaşlar, anakartım Gigabyte DQ6 965 chipset, cpu E6600 ve elimdeki Mac Os X 10.4.8 dvd sine v1 + diskutil + ich7/8r yamalarını yapmama rağmen kurulumda park yasağı işareti ile tıkanıp kalıyorum, biostan neleri ayarlamam gerekiyor bi türlü çözemedim, 945 chipsetin gözünü seveyim tıkır tıkır kuruyorum ama bu anakart kafayı yedirtecek acaba bana full çalıştığından emin olan bi arkadaş bi dvd gönderebilirse sevinirim, istanbul zeytinburnunda oturuyorum, hafta sonu falan iş çıkışı elden de teslim alabilirim, şimdiden herkese teşekkürler. (Not : Adsl kota problemim olduğu için malum siteden indiremedim.)


    kurulumda seçeneklerden son 2 sini seçmeden kurmayı dene.




  • shaq t hocam zaten o kısımlara gelsem gerisini halledecem ben daha ilk mac logosunun geldiği ekranda kalıyorum, donanım uyumsuzluğu işareti çıkıyor aynı dvd ile 945 chipsetli bi kasaya mac kuruyorum, benim sorunum 965 chipsetli bir anakarta kurulacak mac.
  • TuranX hocam kusura bakma senide rahatsız ettim, ama malesef 945 chipsetli anakartı sattığım için o işlemi aklıma gelmesine rağmen yapamıyorum, ama yinede ilginize teşekkür ederim hocamş artık biraz daha bekleyip forumu takip edicez başka bi çare görünmüyor.
  • TuranX hocam çok makbule geçer yalnız baştan şunu söylemek istiyorum bu bahsetmiş olduğum 10.4.8 dvdsi ile Gigabyte DS4 te de deneme yaptım kurulumu başaramadım, umarım sen başarırsın, zaten artık tek umudum sensin, çünkü bende bu anakartı osxproject adli malum siteye güvenerek aldım ama bi türlü beceremedim, şimdiden teşekkürler ve kolay gelsin.
  • turan abi ekran kartı almayı düşünüyom. kullandığın x1600 proyu tavsiye edermisin yani mac de nasıl(bide markasını söylersen sevinirim). veya palit 7300 gt veya leadtek 7300 gt düşünüyorum bunlara ne dersin driver ları mevcutmudur acaba
  • 7600 gs sonic 95 $ a kadardüşmüş haberiniz ola, giriş seviyesi bir kart olmasına rağmen 7600 gt hızında çalışıyor, Mac te de kullanabilirsiniz.
  • elinize sağlık yaaav
  • StillWaitingRootDevice

    hatası ne anlama geliyor?

    Ben 10.4.8.JaS.Intel.AMDSS2.SS3 DVD'sinden kurulum yapıyorum imzamdakı sisteme bu hatayı veriyor... Bekliyorum, 5 dakikada bir aynı yazı çıkıyor...

    Ancak DVD'yle boot edip, başlattığımda sorunsuz açılıyor...
    Fdisk'le baktığımda bootable flaglı olarak gözüküyor başlangıç bölümü...

    Tek DVD sürücü ve tek SATA Harddisk'le de denediğimde sonuç aynıydı... Başka bir sistem de kurulu değil...

    İşlemcim SSE2 destekli, Anakartımın chipseti Nforce 4 Ultra, Sata kontroller de Nforce 4 Ultra...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: turanX


    quote:

    Orjinalden alıntı: murat204

    StillWaitingRootDevice

    hatası ne anlama geliyor?



    Dvd'ye nforce4 pactchini yaptınmı? eğer yapmadıysan açmaz...


    Cevap için teşekkürler...

    DVD'ye Patch yapmamıştım.... Daha doğrusu böyle bir şey olduğunu bilmiyorum...
    Nereden bulabilirim acaba?

    Edit:
    AppleNForceATA.kext.tbz diye bir dosya buldum, bu işe yarar mı? Extensions'un içine atmamız yeterli mi?
    Resmi aşağıda:


     Kurulabilen Mac os x for x86 internette doloşmaya başlamış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat204 -- 8 Mart 2007; 19:43:08 >




  • OsX dvd'si isteyenler parmak kaldırsın.
    İstanbul Bayrampaşadayım isteyenlere karşı taraf ödemeleri kargo ile gönderebilirim. (ya da yakındaysanız önceden haber verin yazayım gelip elden alın)

    bendeki dvd şudur:
    JaS.Mac.OS.X.10.4.8.AMD.Intel.SSE2.SSE3.PPF.1.Defiant.diskutil.biker880.ich7-R.patch.Integrated

    de-mo no-id'ten indirilmiştir.
  • arkadaşlar

    amd tabanlı benq p52 notebook kullanıyorum. aletin çip seti ATI Xpress 1150 buna osx kurmak için uğraşıyorum. dvd den boot ettiğimde başlangıç ve diskutility ye kadar tamam. fakat diskutility e geldiğimde ortada harddisk görünmüyor. sadece diskutility de dvd görünüyor. çipseti ATI Xpress 1150 olan bu alete osx i nasıl kurabilirim veya osx in bu çipsete desteği yokmu.
  • 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.