Şimdi Ara

Kurulumu ne zaman yaptırmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, dün vatandan Samsung TV aldım 55" kargoyla teslim edilecek. Evleneceğim için ürünü temmuzda kullanmaya başlayacağım ancak garantisi fatura tarihinden itibaren başlıyormuş. Ürün gelince direkt yetkili servise kurdurmalımıyım en azından bir arıza var mı görelim diye yada temmuza kadar kapalı kutu beklemeliyim daha önce böyle birşey yaşayan yardımcı olabilecek var mı acaba




  • yardımcı olabilecek yok mu acaba

  • Bildiğim kadarı ile servis kutuyu açıp kurulumunu yaptıktan sonra garanti başlar, hem kurulumu yapacak servisi hem de samsung M.H yi arayıp öğrenin işi garantiye alın derim. Mantıklı olan, servisin kutuyu açıp, kurulumunu yaptıktan sonra garantinin başlaması.

  • Samsung müşteri hizmetlerini aradım ancak orasının dediği de fatura kesildiği tarihten itibaren garanti sürecinin başladığını söylediler
  • Bostik kullanıcısına yanıt

    Peki ürünü kutuyu açmadan iade etmek istesek garantisi de başlamış olacak, iadesi imkansız olmayacak mı. Aynı süreci ben de sony tv alırken yaşadım. MH aradım fatura kesildiğinde başlar dendi mecbur açtırmak zorunda kaldım, servis açtıktan sonra garantisinin şu anda başladığını söyledi bana boşu boşuna bir 6 ay kaybettirdiler. Bu arada en fazla 6 ay bekletebiliyoruz bunu belirtmeyi unutmuşum. Siz bir de servisi arayıp sorun, büyük olasılıkla biz gelip kurduktan sonra başlar diyeceklerdir.

  • Aynısını sordum bana dedikleri 40" inç üstü tv lerde 2 sene içinde (garanti süresi 2 sene olduğu için) ücretsiz kurulum yaptırabilirsiniz demeleri onun dışında Garanti süreci fatura kesildikten sonra başlıyormuş TV elime gelmedi kargoda ama faturası kesildi şuan başladı garantisi biraz saçmaymış zaten vatan bilgisayarda ürünü birerbir gidip görmek istediğimde satıcı iade/değişim yok tv lerde demişti.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.