Şimdi Ara

Kurumlar İçin Gergi Tavan Modelleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbul gergi tavan, barisol gergi tavan, Gergi tavan, Germe Tavan, 3d Zemin Kaplama, Barisol Uygulama ve Gergi Tavan Malzeme Satış Hizmetleri Vermekteyiz. Gergi Tavan, Germe Tavan, Barisol Tavan, İstanbul Gergi Tavan, Germe Tavan Ürünleri, Gergi Tavan Fiyatları, Gergi tavan gergintavan.com'da. Gergi Tavan modelleri, gergi tavan markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları gergitavan.com'da sizi bekliyor!

    Öztaş gergi tavan firmamız; gergi tavan, barisol, LED aydınlatma hizmetler vermektedir. Yapılan her türlü uygulamalarda sınırsız tasarım projelerinde yaptığımız tavan ve duvar uygulamaları ışık sistemi ile görselliğini en güzel bir şekilde ön plana çıkarmaktadır. Uygulandığı mekânın kalitesini ve zenginliğini arttırıp, bir bütünlük kazandırır, istediğiniz mekâna özgü tasarlanan bir üründür. Sınırsız uygulama ve seçeneklerle her zaman müşterimize özgü çalışmalar yapaktayız, mekanınızın ışıklandırmasında göz yormayan şeffaf bir ışık yayar.

    gergi tavanlar, bir “membran” nın çevreye kaynaklandığı bir PVC filmden üretilmektedir. Kurulum, önce odanın etrafında özel bir alüminyum profilin sabitlenmesi, daha sonra tavanın 50 santigrat dereceye kadar ısıtılması ve filmin gerilmesi ve son olarak “membran” ın profilin kilitleme kanalına yerleştirilmesi ile sağlanır. Soğutma filmi daha sonra mükemmel bir tavan sağlamak için küçülür. Gergi tavanının ardında telleri, havalandırma sistemlerini ve daha fazlasını gizlemek mümkündür. Tavanın yüzeyinde lambalar, duman dedektörleri, havalandırma açıklıkları vb.

    gergi tavanlar geniş renk ve doku çeşitlerinde mevcuttur. Dokular parlak, mat, saten, şeffaf ve metaliktir. Tüm dokular fabrikamızda görüntü baskısı için uygundur.

    gergi tavanlar, yüksek neme sahip odalarda da güvenlidir. Gergi tavanlar, neme dayanıklı ve alerjisizdir. Nem gerdirme tavanlarının etkisi altında boyutlar değişmez.

    gergi tavanlar inanılmaz derecede hafif. Sadece 240 gr / m2'lik bir ağırlıkta mevcut olan diğer tavan tiplerinden daha hafiftir ve bu nedenle binanın yapısındaki yükü en aza indirir.

    Kurumlar İçin Gergi Tavan Modelleri







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.