Şimdi Ara

Kurumlar İçin Wi-Fi 7’li Access Point

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TP-Link, WiFi 7 teknolojili EAP770 model erişim noktasını (access point) satışa sundu. WiFi 7 teknolojisi sayesinde daha yüksek WiFi hızı, daha geniş bant ve daha düşük gecikme ile ağ performansını ciddi oranda artıran EAP770, işletmeleri yeni nesil WiFi teknolojisine geçiriyor.


    4 Ocak 2024 – TP-Link®, WiFi 7 teknolojili modellerini Türkiye’de satışa sunmaya başladı. Şirket, kurumsal ağ çözümlerinde ilk WiFi 7’li model olan EAP770 erişim noktasını (access point) satışa sundu. Kurumsal ağlara çağ atlatacak olan WiFi 7’li EAP770, sadece yüksek WiFi hızı değil ağ performansını artıran özelliklerle donatılmış durumda.



    Kurumlar İçin Wi-Fi 7’li Access Point



    TP-Link’in Omada serisi erişim noktalarından olan EAP770, üç bantlı ve toplamda 11 bin Mbps kablosuz hızlara ulaşabiliyor. WiFi 7 ile gelen 6 Ghz bandında 5760 Mbps, 5 Ghz bandında 4320 Mbps, 2.4 Ghz bandında ise 574 Mbps kablosuz hıza sahip olan ürün, yüksek WiFi hızı gereken işletmeler için uygun bir çözüm. Gelişmiş 6 GHz bandı ile kurumlara daha güvenli ve daha geniş bant sağlayan erişim noktası, 320 MHz’e kadar bant genişliğine sahip. Aynı anda çok sayıda cihaza mümkün olan en yüksek hızlarda bağlantı olanağı sunan EAP770, Omada Mesh teknolojisine sahip. Bu sayede kesintisiz bir Mesh WiFi ağı oluşturuyor.


    10G PoE++ bağlantı desteği olan cihaz, WiFi 7’nin tüm potansiyelini ortaya çıkarabiliyor. Çoklu bağlantı noktası ve çoklu RU ağ performansını artıran özellikler arasında.


    Tavana ya da duvara monte edilebilen erişim noktası, merkezi yönetim özelliğine sahip. Omada SDN bulut tabanlı yönetim desteği sayesinde ağa bağlı tüm erişim noktaları ve TP-Link marka diğer kurumsal ağ ürünleri tek bir yerden yönetilebiliyor.


    Haziran ayında Türkiye’de satışa sunulacak olan EAP770 erişim noktası, WiFi 7, Omada Mesh ve Omada SDN gibi gelişmiş teknoloji ve kolay yönetim özellikleriyle kurumsal ağlarda yepyeni bir dönemi başlatıyor.


    EAP770 hakkında ayrıntılı bilgi için: 

    Kurumlar İçin Wi-Fi 7’li Access Point
    Kurumlar İçin Wi-Fi 7’li Access Pointwww.tp-link.com
    BE11000 Tavana Monte Üç Bantlı Wi-Fi 7 Access Point
    https://www.tp-link.com/tr/business-networking/omada-sdn-access-point/omada-eap770/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.