Şimdi Ara

Kurumsal Access point Ürünleri (Wi-Fi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kurumsal Access point Ürünleri (Wi-Fi)

    WiFi planlaması çok dikkatli analiz ve keşif gerektirmektedir. WiFi protokollerinin yapısı gereği access pointler hub gibi çalışmaktadır ve aynı anda sadece bir client cihazla haberleşebilmektedir, bu sürede diğer client cihazlar mevcut haberleşmenin bitmesini beklemektedir. Bu sebeple planlama yapılırken sinyal gücünün yanı sıra bağlanacak cihaz sayısı ve trafik tipini analiz etmek çok kritiktir.


    Access Point Nedir?

    Günümüzde internet erişim gereksinimi duyan cihaz (Internet Of Things – IOT) sayısındaki hızlı artış beraberinde erişim teknolojilerine (access point) olan ihtiyacı da arttırmıştır. Özellikle yeni cihazların çoğunda kablosuz ağın ana erişim yöntemi olarak kullanılması Kurumsal Kablosuz Çözümleri. teknolojilerine olan yatırımın artmasını, dolayısı ile kablosuz ağ teknolojilerinin hızla gelişmesini sağlamıştır.


    Kurumsal Access Point Kullanım Alanları ?

    Kurumsal Wifi şirkette , okullar da ve kurumsal heryerde çözüm üretebilir . Özellikle yeni cihazların çoğunda neredeyse hepsin de kablosuz ağ erişimi vardır. Bu bizim daha çok turizm de işimize yarayabilir. Kablosuz ağ artık evle iş arası değil , ülkeler arası gerçekleşebilen bir tür ağ sisteminin yanı sıra bir sürü kablosuz ağ ürünleri mevcuttur.

    Link :
    http://www.ubntunifi.com/urun-kategori/unifi-access-point/
    https://www.kablosuzdunya.net/?s=AC+LR&post_type=product&product_cat=0
    http://www.safirteknoloji.com/anemas-cafe-hotel-unifi-access-point-kurulumu/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.