Şimdi Ara

Kurumsal Dijital Ajans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sosyal & Dijital Medya Dinleme


    https://socialregard.com/


    “Twitter’da hakkımızda ne konuşuluyor?” veya “Ekşisözlük’te şikayet eden var mı?” gibi sorularınızın tüm cevaplarını sosyal ve dijital medya dinleme hizmetimizde bulabilirsiniz.

    Aksiyona yönelik hazırlanan raporlar ve detaylı konuşulmaları gördüğünüz raporumuzda ayrıca her bir içeriğin potansiyel olarak kaç kişiye ulaştığı bilgisini de edinebilirsiniz.


    Sosyal & Dijital Medya Raporlama

    Kullanmış olduğumuz global tool sayesinde tüm sosya medya kanallarını; inhouse çözümlerimiz ile yerel kaynakları ( Forumlar, Sözlükler); Google gibi araçlar ile de Web Sitelerini, Blogları ve tüm dijital dünyayı sizin belirleyeceğiniz kelimeler doğrultusunda eksiksiz olarak dinleyip raporluyoruz. Üstelik geçmiş veriler için de bu raporları sadece Türkçe değil tüm dünya dilleri için çıkarabiliyoruz


    Sosyal Medya Yönetimi

    Markanızın maksimum kitleye erişebilmesi için trendleri dikkate alan, veriye dayalı Sosyal Medya Yönetimi paketleri sunuyoruz. Satışları, web sitesi ziyaretini ve marka bilinirliğini artırmanın yanı sıra Influencerlar ile iyi ilişkiler kurmanızı sağlıyoruz. Müşterilerle etkileşim stratejilerini ve onları marka elçileri haline getirme konusunda uzman tavsiyelerimizi sunuyoruz.


    Influencer Pazarlama ve Sosyal Medya Reklamları

    Influencer seçimi çalışmamızla, kendi geliştirdiğimiz yazılımları kullanarak elde ettiğimiz verileri değerlendirip hedef kitlenize yönelik en doğru seçimleri yapmanızı sağlıyoruz. Üstelik bu analizle o kitlenn takip ettiği Influencerların yanı sıra diğer ilgi alanlarına yönelik (en çok takip ettikleri Ünlü, TV kanalı, Video İçerik Üreticisi, Marka, Dergi gibi) de olduk detaylı bir rapor eld ediyoruz. Bu raporu Sosyal Medya Reklamlarını oluşturup hedeflemeler yaparken kullanıp, sizi oldukça avantajlı kılıyoruz.



    5

    Dijital İtibar Yönetimi & Yayılım Analizi

    İnternette itibarınızı korumak, günümüzün en önemli konularından bir tanesidir. Dijital dünyada itibarınızı korumanız için gereken araçları size sağlıyor; olumlu ve olumsuz tüm durumların ne kadar yayıldığı hakkında sizi detaylı bir şekilde bilgilendiriyoruz.


    6

    SEO ve SEM

    Etkileyici sonuçlar için SEO ve SEM’i birleştirerek ilerliyoruz. Detaylı bir anahtar kelime analizi ile başlıyoruz. Site ve site dışı optimizsayonu sağlıyoruz. Rakip analizlerini yapıyoruz. Kampanyanızın stratejisini geliştiriyoruz ve peşinden gitmek istediğimiz konuları / anahtar kelimeleri belirledikten sonra içerikle birlikte reklamları da oluşturduğumuzda aynı anda içerik oluşturuyor ve SERP açısından iyi bir noktaya ulaşmaya başlıyoruz. VE ara ara durup; analizler yapıp süreci tekrarlıyoruz. Doğru izleme ve raporlama ayarlarına sahip olduğumuzdan emin oluyoruz, böylece bir sonraki içerik stratejinizi belirlerken, geriye dönüp bu bilgileri kullanarak stratejinizi ileriye taşıyabiliyoruz.



    https://socialregard.com/hizmetlerimiz/








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.