Şimdi Ara

Kurumsal şirketlerin durduk yere araması nasıl yasal oluyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,

    Kurumsal şirketlerin durduk yere kampanyaydı bilgi güncellemeydi vs. sebeplerden insanları arama hakkını nasıl elde ediyorlar merak ediyorum. Bu çok sinir bozucu bir durum, tamam mailleri anladım online ortamda takibi çok zor belki ve bazı kurallar tanımlayarak çöpe spame filan gönderebiliyoruz, tv izlerken de sonuçta tv kanalını reklamı kabul ederek izlemek zorundayız da telefon benim telefonum hangi hakla beni arıyor ve mesaj gönderiyorlar bilen biri var mı?

    Bu bence yasal olmamalı, ben gün içinde çalışıyorsam işimi bölüyorlar, uyuyorsam uykumdan uyanmak zorunda kalıyorum. Bu kişinin hakkına tecavüzdür bence artı bilmediğin bir kişinin rahatsız edercesine araması telefon sapıklığıdır. Ali, veli arasa telefon sapıklığı oluyor kurumsal şirket arayınca müşteri memnuniyeti oluyor sanırım.

    Bunun çözülmesi için yine bence "beni artık aramayın" şeklinde bir cümle söyledikten sonra, sonuçta kayıtlı konuşmalar, aramamaları lazım beni ama ne zaman söylesem birşey farketmiyor. Yine arıyorlar, ha aradıkları zaman güzel bir ağız payı veriyorum ayrı mesele ama
    bu durumun yasal olup olmadığı veya neden yasal olduğu hakkında bilgisi olan arkadaş varsa süpper olur







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.