Şimdi Ara

Kurumsal web tasarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Standart web tasarım ile kurumsal web tasarım arasında ne fark vardır ? Ben de düşüncelerimi burada paylaşacağım. Yani aslında sorum şu, hazır template bir site tasarımı ve standart bir cms ile kurumsal yani ürün,hizmet tanıtımı veya satışı yapan bir işletmenin web sitesi bu standartlarla yapılır mı ? Tabi ki yapılmaz değil ama bu işin dinamikleri firmanın beklentileri,yapılan sitenin bulunabilirliği gibi gereksinimleri karşılar mı ?

    Benim çalıştığım yerin asli işi bu ve burası bu konunun ne kadar önemli olduğunu açık söylemek gerekirse kafamıza vura vura öğretti .Önceki iş yerlerim de yazılım yaparken tek beklenti işi almak hızlıca bitirmekti.Burada şöyle bir sistem çıktı karşıma; analiz,analiz,analiz :) Firmanın ihtiyaçları,rakipleri,ürünleri,hizmetleri bunlar mutlaka bilinecek öğrenilecek bu biiir.Eski linkleri var ise mutlaka yeni sayfalara yönlendirilip firmanın kayıpları önlenecek bu ikiii, yapılan entegrasyonlar 3 kez 4 kez test edilecek, bu mail gönderimi bile olsa fark etmiyor,tasarım asla kopya olmayacak özgün olacak.Yani demem şu ki kimsenin cebindeki para hak etmeden alınmayacak.
    Sizlerde fikrinizi yazarsanız birçok kişiyi bu konuda bilgi sahibi yapmış oluruz.Bizim gibi durmadan kod yazan arkadaşların da belki konuya farklı bakmasını sağlamış oluruz.Herkese kolay gelsin.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.