Şimdi Ara

Kutulu red dead redemption?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Alsam xbox one'da çalışır mı arkadaşlar? Alıp oynayan, deneyen var mı acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • blnmynx B kullanıcısına yanıt
    Çalışır ama gerek yok dijital alın mutlaka.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır, teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kutulu xbox 360 oyunları eğer geriye uyumluluk listesinde varsa xbox one ile çalışır. yalnız burada ufak bir detay var. oyun diskleri sadece sahiplik kontrolü için kullanılır... yani internete bağlı olmayan bir konsola red dead redemption diskini takarsanız, konsol oyunu indirmek isteyecek, internet olmadığı için başaramayacak ve oynatamayacaktır. ancak internetten ounu indirdikten sonra her türlü oynatır :)
  • xbox'ın geriye dönük uyumluluk olayına güvenip xbox one s'te oynamak için Red dead redemption aldım bugün 21 tl olduğunu görünce. xbox 360 kullanmışlığım yok bu arada.

    şöyle bir sorun var, oyunu açınca Alert başlığı altında "giriş yapmadınız, oyunu kaydedebilmeniz için giriş yapmanız gerekiyor giriş yapmak ister misiniz?" diye bi uyarı geliyor. evet diyince "oturum aç, profili indir" diye bi ekran geliyo. orayı geçince "bu konsolda kullanmak için profilinizi indirin" ekranı geliyo. burayı da geçince "ağ durumu kontrol ediliyor" diye bi süre bekleyip "bağlanamıyor, xbox live'a bağlanamıyor" uyarısı geliyor ve seçenekler arasında bağlantıyı test et ve iptal çıkıyo ve bağlanamıyorum sonuç olarak. sonrasında oyunu açıp oynayabiliyorum. ama bu şekilde olunca da oyunu her açtığımda en baştan başlıyo ve kaydetmiyo. bu sorunu nasıl aşabilirim? illa daha önce xbox 360 kullanmış olmak mı gerekir bunun olmaması için?




  • Satin almak isteyen varsa çok uyguna birakabilirim arkadaşlar p1 hesap olarak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.