Şimdi Ara

Kuzey Güney (2011) | Kanal D (488. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.741
Cevap
43
Favori
294.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 484485486487488
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İlk sezon Kuzey'le Güney'i mutlak iyi vs. mutlak kötü diye lanse etmeye çalışmadıkları için güzeldi. Kuzey haklıydı diyenene de, Güney haklıydı diyene de saçmalama demem ama bana göre mutlak haklı veya mutlak haksız yoktu.

    İkinci sezon ortalama bir Ay Yapım dizisi gibi vıcık aşklardan, üzerinden paçozluk akan entrikalardan, sığ bir iyilik; kötülük anlatısından ibaretti.

    İlk sezon mükemmeldi demiyorum, yine bunlara ait emareler vardı ama katlanılacak düzeydeydi.


    Ben de Cemre'yi oynayan kızın oyunculuğunu çok beğenmiyorum ama tip olarak çok doğru bir cast seçimi olduğunu düşünüyorum. Hiçbir özelliği olmamasına rağmen mahallenin yiğit delikanlılarını parmağında oynatıp hayatlarınının içine edecek varoş kız tipi  

    Ferhat karakterini oynayan dayı da yerli, yabancı fark etmeksizin dizi tarihinin en ilginç cast seçimlerinden biri olabilir: Tip olarak hayatımda gördüğüm en gösterişsiz, sıradan, halktan villain olabilir. Her an baharat küreğiyle karabiber doldururken 'abi pul biber de ister misin?' diyecekmiş gibi bir hali var. Oyunculuğuna bir şey demiyorum, rolünün altından başarıyla kalkmış. Bahsettiğim dış görünüşü de diziye ayrı bir gerçeklik ve farklı bir güzellik katmış.





  • 
Sayfa: önceki 484485486487488
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.