Şimdi Ara

Kuzey Irak Telefon Fiyatları GÜNCEL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.694
Cevap
64
Favori
853.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Abi. Samsunglardaki sim kilit konusunda bildiğim şeyi sizinle paylaşayım. Birkaç yıldır her gün düzenli 3-5 yabancı ve türkçe telefon haber sitesi takip ediyorum da. :D

    Samsung ürün sattığı yerleri bölgelere ayırmış. Ve hepsine ayrı bir sim kilit sistemi koymuş. Bu ayrım genellikle kıta-bölge olarak olmuş. Note 3'te var olduğunu zannediyorum. Ama ben sadece mantığını biliyorum. O da şu ki; Avrupa sim kilitli bir cihaz Avrupa dışında kullanılmıyor. Amerika sim kilitli Amerika dışında kullanılmıyor falan. Seyahat olayını göz önünde bulundurmuşlardır mutlaka. Dikkatli olmakta yarar var. Kolay gelsin.
  • TÜRKİYEDE DAHA UCUZ ALINMAZ BUNLAR GARANTİSİZ TELEFON ALINMAZ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turkeytv

    TÜRKİYEDE DAHA UCUZ ALINMAZ BUNLAR GARANTİSİZ TELEFON ALINMAZ

    +1
  • Garantisiz telefon almama konusuna bir şey diyemem, bunlarda garanti var gerçi ama sıkıntılı, haklısınız. Ancak Türkiye'de daha ucuz diyorsanız orada bir durun derim :) Resimlerdeki fiyatlardan bahsediyorsanız o resimler bizdeki "TEKNOSA" gibi bir yerden alındı, yani piyasadan 25-70$ arası bir fazlalığı var. Buna rağmen ben Türkiye'de 1000 TL'ye "0" S4 bulurum, Z1 dediğin 1100 TL, NOTE 3 ne ki ben 1300 TL'ye her gün alıyorum diyen varsa hemen link versin veya foto koysun, bende burada haybeye kendim ve eşim için araştırmayayım, oradan alayım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umxa

    Garantisiz telefon almama konusuna bir şey diyemem, bunlarda garanti var gerçi ama sıkıntılı, haklısınız. Ancak Türkiye'de daha ucuz diyorsanız orada bir durun derim :) Resimlerdeki fiyatlardan bahsediyorsanız o resimler bizdeki "TEKNOSA" gibi bir yerden alındı, yani piyasadan 25-70$ arası bir fazlalığı var. Buna rağmen ben Türkiye'de 1000 TL'ye "0" S4 bulurum, Z1 dediğin 1100 TL, NOTE 3 ne ki ben 1300 TL'ye her gün alıyorum diyen varsa hemen link versin veya foto koysun, bende burada haybeye kendim ve eşim için araştırmayayım, oradan alayım.

    haklısın abi burda 2. el note 3 ler 1600 den başlıyor, dolar fırlayınca ıraktaki telefonlarda pahalıymış gibi gözüküyor ama yine de bayağı fark var. Fotoğraf makinası araştırmadın sanırım :)

    en düşük telefon fiyatlarına burdan bakabilirsin

    http://www.akakce.com/cep-telefonu.html




  • idoer kullanıcısına yanıt
    Dostum fotoğraf makinesi araştıramadım, ama bu işi iyi bilen biri yanımdaydı. Söylediğine göre Türkiye ile çok az fark varmış, burdan almaya gerek yok dedi. Ama yine de bir fiyat bakıcam
  • Umxa s4 ler 9500 yoksa 9505 mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 ü incelemedim :)
    Note3 le alakalı bir not: 9000 ile 9005 farkını bilen bir satıcı ile karşılaştım :) Türk versiyonu mu diye sordu bana, anlamadım. Gösterince anladım. Adam işe uyanmış, 9005'i 40$ pahalı satıyordu.
  • Sayın Umxa,
    Öncelikle bu konuda vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ediyorum, ben de Erbil'den telefon alma niyetindeyim, fakat ilk defa gideceğim. Sizden ricam bir daha Erbil'deki Family Mall Avm'de Digital City'e yolunuz düşerse oradaki birkaç telefon modelinin fiyatına bakmanız. LG G2 32 gb, Sony Z1 ve Nokia Lumia 1520 fiyatlarını ve garanti durumlarını öğrenebilirseniz çok sevinirim, cümleten iyi alışverişler
  • herkese sa. lumia 1520 yi merak edenler olabilir diye düşündüm ve erbilde 630-650 dolar arası oldugunu duydum dogrulugundan kesin emin degilim ama bi fikir verebilir diye düşündüm iyi günler herkese
  • herkese hayırlı günler,
    bende şırnakta görevliyim ve ırak'a gezmeye gitmeyi düşünüyorduk ve biraz konuya daldık.
    gitmişten bir şeyler alır mıyız diye düşünürken buralara geldik.

    şimdi merak ettiğim, bu işleri bilmediğimden :), biz ordan telefon veya başka bir ürün alırken
    tl mi kullanacağız yoksa burdan dolar mı götüreceğiz?
    veya burdan tl götürüp ordan dolara mı çevireceğiz de alacağız?

    bir de sınır kapısından kaç tane ürüne izin veriliyor? mesela bir çeşitten birden fazla mı yoksa tek mi?
    yoksa her üründen birer adet alabilir miyiz? mesela telefon, tablet, laptop, tv...

    umxa, seni tebrik ediyorum, uzun zamandır böyle canlı bir konu görmemiştim burda, bravo valla.




  • baydundar B kullanıcısına yanıt
    Öncelikle selamlar ve teşekkürler :)

    Hemen bilgilendireyim; TL ile gelmemeye çalışın. Burada Dolar ve Dinar geçer, ama yine de döviz büroları TL alıp size dolar veya dinar verir. Bazen kafalarına göre dükkan açmayabilirler, şansa bırakmayın işinizi. Tavsiyem Dinar işine girmeyin, teknoloji işin içine girince satışlar dolar üzerinden yapılıyor, kafanız çorba olur. Hem üstelik kalan para dolar olursa "Türkiye'de ben bu parayla ne yaparım" sıkıntısı da yaşamazsınız.

    Gümrükte kontrol yapan kişinin aşırı gıcık bit tip olması durumunda sizi didik didik arayacaktır. Bu yüzden KAPALI KUTU ile telefon sokacaksanız kişi başı 1 adet alabilirsiniz. Tabi bu yasal olanı. Ancak sim kartınızın takılı olduğu telefonlara ses çıkarmazlar. Yani kutusunu atıp "bu benim şahsi telefonum" diyerek birden fazla telefon sokabilirsiniz içeri. Ben yine de doğru yoldan şaşmayın derim




  • umxa kullanıcısına yanıt
    Aga Bi G2 32 ve 16 GB'ye Bi Baksana Ne Kadar Bu Fiyatlara Gitsem Cüzdanımdaki Parayla Alırım Burda G2 16GB 1400 32GB 1600 Civarı. Ne Kadar Kazık Yiyoruz ya.. :S Valla Kuzey Irak'a Gidesim Geldi Birden :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan262626 -- 19 Ocak 2014; 14:47:27 >
  • fiyatlar çok ucuzda degil sonuçta 200 tl pasaport kaydı'da var unutmamak gerekir
  • G2 bulamadım, bulsam sorarım :)

    pasaport kaydı dışında da yöntemler olduğunu unutmamakta fayda var, tabii biz bunu tasvip etmiyoruz
  • Benimde ordan telefon getirtme şansım var hangilerinin fiyatı iyidir ben 5s düşünüyordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umxa kullanıcısına yanıt
    ve aleyküm selam ve rahmatullah :)

    türkiye'den haberiniz vardır, operasyonlar sonucunda tansiyon yükseldi ve dolar da arttı tabi. o yüzden sordum kuru. bir dinar kaç lira ediyor mesela? şöyle düşünüyorum, yanıma hem dolar hem lira koyayım, orda bulursam döviz bürosundan dolara çeviririm. çünkü, orda dinarın tl den ucuz olduğunu sanıyorum. netten çeviricilere baktım da biraz.

    neyse, diğer sorum, bir kapalı kutu telefon alabiliriz, ona tamamız. bir de hat takıp cebimize koyduk, oldu iki, ona da tamamız. pekiiii.... laptop, tablet, tv den haberimiz var mı acaba?

    +1--> pasaport kaydı, ücreti filan diyorlar. o nedir? napıcağız bu duruma karşı?
    +1 daha --> vize mi almamız gerekiyor ankara büyükelçilikten? dışişleri bakanlığı ırak'a gideceklerde bildirimlerde bulunmuş, konuyu araştırırken okumuştum. bu konuda bilgilerinizi istirham ederim.

    bu arada, bu kadar hızlı dönüş beklemiyordum hocam, ŞÜKRANN




  • selam ırakta s4 ün hem kore hemde vietnam malı varmış acaba hangis iyi.
  • baydundar B kullanıcısına yanıt
    Tersten cevaba başlarsak eğer :) buraya pasaportla giriş yapıyorsunuz, vize yok.

    1 $ -- 1.230 ID ediyor. Ben buraya ilk geldiğimde yani 2,5 ay önce 1.200 ID ediyordu, yani değişim bizimle kıyaslarsanız neredeyse hiç yok. TL değer kaybetti, ama Dinar neredeyse hiç oynamadı.

    Pasaport kaydı dedikleri sim kartlı cihazlar için geçerli bir durum, yurt dışından gelen genelde telefonlardan bir bakıma vergi alma yöntemi diyebiliriz.

    Diğer elektronik eşyalarla alakalı bir fikrim yok, ben bir PS4 alabilirim meselaa, sorun olacağını sanmıyorum. Gümrükte bir miktarı aşınca sanırım sorun çıkabilir diyorlar. Bunu bilen biri cevaplarsa bende sevinirim :)

    orientem isimli arkadaş; hepsini kıyaslamadım ama IPhone'lar bana oldukça uygun gibi geldi. 16GB 5S sanırım 700$ altına düştü (680$ diye aklımda kalmış ama yanılıyor olabilirim)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umxa -- 20 Ocak 2014; 18:15:25 >
  • umxa kullanıcısına yanıt
    düzden başlayalım o zaman :D

    anladığım dinar işine hiç girmeye gerek yok, burdan dolar alıp gelmek mantıklı.
    soru 1: çevirmesinler bizi, kıstırmasınlar bi köşede :D ? var mı sakat bir durum? meraktan sordum valla

    sadece telefonlara kayıt konuluyor. diğer elektronik eşyalara öyle bişey söz konusu değil.
    soru 2: bu kayıt ücreti ne kadar acaba?

    ps4 dedin de aklıma geldi, onlar ne kadar acaba? : soru 3.

    ellerine, emeğine sağlık hocam. gezerken bir de diğerlerine şöyle bi göz atsan fena olmaz hani ;)

    kolay gele
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.