Şimdi Ara

Kvk beşiktaş apple yetkili servisine iphone göturen gönderen var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar cuma gunu bu servise kvk musteri hizmetlerini arayip onlarin yanlis bilgilendirmesi sonucu gitmek zorunda kaldim. Basimdan gecen deneyimi anlatayim ki gidecek cihaz gonderecek biri olursa tekrar dusunsun. Musteri hizmetlerini aradim cihazim bu arada ip6s 64gb cihazimin degisim olcagindan emin oldugum ocin gitmeden cihaz degisim surecini sorup gotmekte yarar gordum 2 3 saat icinde cihazinizi alir gidersiniz dediler 64gb sorun olmaz alir gidersiniz dendi (2-3 saat bile cok uzun akasya zorluya gore) neyse gittim cihaz kayida alindi evet degisecek dendi. Fakat yeni cihaz 2 3 is gununde gelecek dendi ben sasirdim. Musteri hizmetlerinin vermis oldugu bilgiyi hatirlatinca onlar sadece randevu ile gelenler icin dendi, neyseki ben de randevulu gitmistim söyledigimde randevulu oldugunuzu belirtsenize ozamn 2-3 saatte alirsiniz cihazi deyince bende rahat bir nefes aldim fakat yine stok sikintiniz yok degilmi cihazdan dolayi dedigimde yok yok olmaz sadece testler yapip verilecek dendi. Neyse ciktim besiktasta dolasiyorum bu arada il disindan sadece apple randevusu alamadigim icin oraya gitmek zorunda kaldigimdan musteri hizmetlerinin vermis oldugu bilgilere dayanarak gittim. 3 saat doldu msj gelcek dedi gelmeden gittim. Bankoda duran gorevliye cihazimin durumu icin elimdeki belgeyi verdim elemen iceri gitti geldi duraksayarak nediyecegini bilmez bir sekilde cihaziniz henuz gelmemis appledan cihaz bekleniyor demez mi ben sok. Bana biyle dememistiniz dedigimde yoo bizde zaten 6s yokki 6 olsa sorun degil hemen veriyoruz demez mi. Cihazimin pazartesi gelecegini soyledi ki onada inanmiyorum. Neyse ozaman cihazimi geri alayim dedim apple store gotururm dedigimde cihazi geri vermiyoruz apple degisim karari verdi deyip. Artik musteriden yeller esen o kvk resmen musteri kapmak adina benim cihazima el koydu. Vaska cihazimin olmadigini telefonsuz kalacagimi belirtmeme ragmen cihazimi vermediler vermedikleri gibi de bide yok mu hic cevrende 3310 u olan diye piskin piskin sirittilar. Bakalim pazartesi cihaz gelecek mi daha once bu tarz tuzaga dusen oldu mu ? Olmadiysa kvkya giderken bu bilgiler isiginda gitmenizde fayda olacagini dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • CİHAZI NASIL GERİ ALAMIYORSUNUZ ÖYLE KULLANCAM VERİN DİYECEKSİNİZ ORDAN HEMEN ALIP AKASYA YADA CİHAZI ORDA BIRAKI AKASYADA DERDİİNİİZ İ ANLATSAYDINIZ BEN SİNİRLENDİM SAÇMALIKKKKKK BÖYLE ŞEYLERİ BÜYÜK FİRMALARIN YAPTIKLARI ŞEYLERİ ÜSTLERİNE BİLDİRİN
  • Ne yaptiysa m telefonumu geri alamadim. Apple onay verdi bize sonra hesabini sorar gibi bahanelerle cihazi heri alamadim. Bu tarz firmalarin artik kurumsallikla hic bir alakasi kalmamis mahhalle telefoncusu zihniyetine bürünmüsler. Kendi bunyesinde kime sikayet etsen bisey cikmaz yalani en basta musteri temsilcisi soyluyor.sikayet sitesinde tam 2000 tane sikayet almis bir firma ki yazmayan bir surude magdur vardir.tabi ben bunlari basima gelenden sonra arasitirdim. Ama bunu yanlarina kar etmeyecegim yarin apple musteri hizmetlerini arayip bu yapmis oldugu sahtekarligi bildirecegim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.