Şimdi Ara

Kyk Başvuru ve Sigorta Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 10 ay çalıştığım firma 3 aydır sigortamı yatırmaya devam ediyormuş .. sigorta kurumuna sağlık sigortasından öğrenci olarak faydalanmak için evraklarımı toparlayıp gittim.. oradaki görevli memur daha önceden çalıştığınız yerden çıkış verilmiş gözüküyor dedi ama sigortan yatıyormuş hala.. ben bunu malesef yeni öğrendim , e malum burs ve yurt başvurusu da yapmıştık.. iş işten geçti mi şimdi ? sizce iptal etmeli miyim yararıma mı zararıma mı olur bilgilendirirseniz sevinirim

    Not: Kyk nın yurt sonuçlarında yedek çıktı , bazı arkadaşlar sigorta devam edenlere hiçbirşey çıkmıyor diyor bu nekadar doğrudur ?

    ikinci not : şimdi benim yarından itibaren toplam 5 günüm var , bu 5 gün içerisinde pasaport işlemlerini de halletmeliyim .. tabi bu pasaport işinin üniyle tek ilgisi öğrenci olmam , yani babamın hakkından faydalanmak için.. haliyle sigortam olursa hiçbir halt yiyemiyicem .. çok kederliyim kara kara düşünüyorum .. şimdi yarın firmaya haber versem , yarın anında keserler mi benim sigorta işini ve ya bu ay sonunu bekler mi var mı böyle birşey .. pasaportu alırken sorun çıkmasını istemiyorum , korkularım büyük.. firmaya haber verip sigortadan çıkış yaptırmalarını istesem eğer , anında çıkış yapılabilir mi acaba bu kafamı çok karıştırıyor .. bilgisi olan arkadaşlar ışıklarıyla aydınlatırsa çok makbule geçer..







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.