Şimdi Ara

KYK BURSUMU YATAY GEÇİŞTEN DOLAYI BİR YIL ERKEN KESTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar
    ben 2015 yılında hazırlık zorunlu 5 yıllık üniversiteye başladım ve burs almaya başladım.Sonra başka bir üniversiteye 2018'de geçtim
    Geçiş yaptığım okulda hazırlığı atladım.Totalde 5 yıl burs almam gerekiyordu ama 2019 haziranda kestiler.Sebebini sorduğumda saçma sapan bir cevap verdiler.(yeni okulunda totalde 4 sene okuyacağın için 4. yılında kestik dediler.)

    bu durum başına gelen ve dilekçe yazmış olan var mıdır?



  • Aynısı benim başıma geldi. Hazırlık okuyup başka üniversiteye geçiş yaptım. 2021 yerine 2020'de kesildi kredim. YÖKSİS'de yeni geçtiğim üniversitenin hazırlığında okudu yazması gerekiyormuş. Okula gidiyorum anlatıyorum, sen bu üniversitede hazırlık okumamışsın, okudu gözükmez orda diyor. Çok saçma bir sistem. Ben yine 5 yıl okumuş olacağım ama 4 sene kredi aldım. Bilmiyorum ne yapacağım. En gerekli zamanda gitmesi çok kötü oldu. İş güçte bulamadık bu yaz. Olan yine fakire oldu.
  • Merhaba bende aynı durumdayım. Bu yıl üçüncü sınıftayım haziranda kesilecek kyk. bir çözüm yolu bulabildiniz mi?

  • 4 yıllık bir bölümdeyseniz ve hazırlık eğitimiyle 5 yıl kredi/burs alma imkanınız varsa yatay geçiş durumunda hazırlığın eklediği yılı siliyor KYK. Dilekçe vs epey uğraştı bir tanıdığım olmuyor yani. Nakilde bursu krediye dönmüştü, onu düzeltip bursa çevirdiler fakat seneyi değiştirmiyorlar.

  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.