Şimdi Ara

kyk kredisi ve altın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar 🤗 arkadaşlar ben iki senedir kyk kredisi alıyorum geçimimi onunla sağlıyordum. Şimdi evdeyim cok ihtiyacım yok ancak bu borcu ödemekten gözüm şimdiden çok fena korktu üstüne faiz de binince para cok katlanıyor internette kyk kredisiyle altın dolar vs alıp ödeme zamanı hem borcunu kapatıp hemde üstüne kar ettiklerini söyleyen kişiler gördüm sizce bu hareket mantikli mı bana fikir verin lütfen kredi şu an 650tl yatiyor haziran 2022 ye kadar yatacak geri ödeme başlangıcımda temmuz 2026 sizce bu zamana kadar ne yapmak mantıklı olur kafam çok karışık NOT ailemin maddi durumu iyi değil onlar burs çıkar diye çok ümitliydiler onları üzmemek için kredi çıktı diyemedim burs alıyorum sanıyorlar onun tedirginliği de var bana bir fikir verin lütfen🤓 her ay parayı çekmeden direk banka hesabından gram altın almak kar ettirir mi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kar ettirir mi sorusunun kesin cevabı yok hiçbir yatırımda (reel kardan bahsediyorum). Altın genelde çok kazandıran bir yatırım aracı değil. Onun yerine borsa yatırımlarını değerlendir. Bu ara BİST ucuz bence. Çeşitli yatırım fonlarına uzun vadeli yatırım yapabilirsin. Aynı zamanda gelecek gördüğün şirketlerden doğrudan kendin de hisse alabilirsin. Şu an çok ucuz bazı hisseler var. Uzun vadede kazandırmasına kesin gözüyle bakıyorum.


    Özetle paranın büyük kısmını yatırım fonlarında küçük kısmını doğrudan kendin hisse alımı yaparak değerlendir.

  • Yatırım tavsiyesi vermiyorum ama faize koyabilirsin. Günlük faizde hem para lazım olduğu zaman kullanabilirsin hem de zarar etme ihtimalin yok tabiki TL bazında zarar etmezsin. Diğer yatırım araçlarında kazanç her nekadar fazla olarak görünse de zarar etme ihtimali var.
    Sadece şunu söyleyebilirim okul devam ederken çalışılacak bir iş bulursan ( günümüzde hiç kolay değil ) parttime olarak çalış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.