Şimdi Ara

Kymco Venox 250 İkinci Eli Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2007 model 19.500 km de temiz venox 5000 tl ye buldum sizce bu fiyat nasıldır.Bir de bu motorum parça sorunu var diyenler var samsundayım sorun olur mu.İlk kez vitesli motor kullanacağım boy 1.70 kilo 85 motorsiklet hakimiyeti zor olur mu?



  • fiyat cok uygun km.az model yüksek Venox sinifinin en güclüsü en az yakanidir ama cüsselidir dikkat et o motora binmeye doyamazsin 250 cc ama hp ve tork 350-400 cc hissettirir Kymco genelde sorunsuzdur kaliteli ve dünyadaki en büyük motosiklet pazarina sahiptir amerikada bu senenin en cok satan motosiklet markasi oldu bayi agi genistir parca sikintisi cekmezsin ama parcalari biraz pahalidir herhangi bir Yamaha bayisine sorarsan sana gerekli bilgiyi vereceklerdir.
  • Çok teşekkürler.Başka düşüncesi olanlar da yazarsa çok daha sevineceğim.
  • bende uzun zamandır bi venox almak istiyorum. Fazlasıyla arastırdım ve gayet mantıklı bır motor. Sadece f,yatı emsallerinin neredeyse iki katı ama bu farkın kalite açısından geri dönüşü oluyor. Buldugun motor gayet uygun. Temizse kacırma.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nighteen

    2007 model 19.500 km de temiz venox 5000 tl ye buldum sizce bu fiyat nasıldır.Bir de bu motorum parça sorunu var diyenler var samsundayım sorun olur mu.İlk kez vitesli motor kullanacağım boy 1.70 kilo 85 motorsiklet hakimiyeti zor olur mu?

    hocam naptın motoru aldın mı??

    Eğer almadıysan ben alayım onu???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.